- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Seti. Délelőtt olyan 10 körül halt be, azóta nem tölt le, illetve wu ki van jelölve, de nem jön lefelé, és eddig error 403 volt, most http error.
Na, most jobban megnéztem, azt írja: access to reference site successful, project servers may be temp. down.
Sebaj, holnap majd megint próbálkozom. -
BlacKSouL
addikt
Csak nekem van most behalva a rendszer majd egy napja? Error 403-at ad folyamatosan wu helyett
-
BlacKSouL
addikt
Ez kész
: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Sajna nem volt időm meg energiám konstans dolgoztatni a progit meg a gépet, és amiket kaptam csomagok nagyon rapszodikusan jöttek, a gyári klienssel egy kicsi és egy nagy csomagot kaptam, és az új felálláshoz is egy nagyon kicsi, egy nagyobb, és egy kicsi-közepes jött, szóval nemtom az átlag mennyit gyorsult, ha lesz szabad napom, mondjuk hétfőn, akkor lemérem. A tegnapi eredmények idejei másodpercben:
Régi Boinc, gyári kliens: 2,764; 12,349
Legújabb Boinc, IntelSSE3 kliens: 2,303; 12,704; 18,930
Egyébként a hőmérséklet úgy alakult, hogy régi változattal proci 49 fokos, alaplap 39; új változattal proci 48 fokos, alaplap 41 fokos, mindkét esetben, vagyis végig 23,5 fok volt a szobában, és két szál futott párhuzamosan. Amikor lefutott az egyik szál, akkor régi esetben nem változtak a hőmérsékletek, ám az újabb cuccal amikor már csak egy szál ment, akkor az alaplap visszaesett 38 fokra.
Nemtom ezekből le lehet-e vonni bármilyen következtetést, mindenesetre leírtam.. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Ok, köszi. Azon már túl vagyok, hogy újra elindítottam a régi Boincot, frissítette magát a Seti kliens ''enhanced 5.15''-re, és már két csomagom le is futott, csak gondoltam optimalizált klienst szerzek inkább, de ahhoz már a Boinc-ot is a frissebbet akartam feltenni, és azért kérdeztem, hogy ha az egész Boincot frissebbre akarom, akkor annak a telepítője ráteszi-e magát, és átveszi a beállításokat a régitől vagy sem.
Vagy hagyjam nyugodtan a régi Boincot, és elég ha a Seti kliens opti.?
Illetve még egy, az optimalizált leírásában az van hogy csak be kell másolni a mappába a zipben lévő fájlokat, és újraindítani a Boincot. De az nem gáz, hogy a zipben txt fájlok vannak, a Seti mappában pedig nem? Mármint az ..authors, meg ..copyright meg ezek. -
BlacKSouL
addikt
Kérdezted az optimalizált kliensek általi gyorsulást, ha véletlenül nem találtad volna meg még, akkor: [link] asszem itt nagyjából minden megvan.
Más: Kérdés: tavaly tél óta nem nyúltam a Boinc-hoz, és már azóta sokkal újabb verzió van. Érdemes frissíteni rá? Illetve ha frissítek, akkor csak simán indítsam el a telpítőt, és rápakolja magát a régire, vagy teljesen újat telepít, és újra be kell állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest