- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Hossz] normális időszak után ismét itt vannak a 10 óra feletti WU-k. Másnak tényleg nem szokott ilyen lenni?
-
_Gudella
senior tag
Végül mikor fogja leváltani SETI-t az az AstroPulse vagy mi? A honlapjukon lévő cikk szerint már most is annak kéne mennie.
-
_Gudella
senior tag
A 333-ban leírt észrevételeim elhamarkodottak voltak, és megdőltek...
-
_Gudella
senior tag
Nekem semmilyen joinra nem kellett nyomnom, semmiféle webcímen, egyszerűen mikor először indítottam el commandline klienst, szépen végigkérdezte az adataimat, és elküldte központba, aztán már jött is lefele az első WU
Amúgy a letöltés oldalon miért csak az van írva a commandline klienshez, hogy Win NT-hez van? Nálam tökéletesen megy Win98 alatt. -
_Gudella
senior tag
Nézegettem az eredményeket, és arra jöttem rá, hogy azok a WU-k tartottak 9-10 órát, amikben jónéhány pulse-ot talált. Eddig 16-ból 4 volt ilyen.
Amik meg 2-3 órásoknál csak spike-okat talált, a 3-5 órásokban meg a spike-ok mellett elvétve akadt triplet meg pulse. -
_Gudella
senior tag
Fene se érti ezt, a következő megint 9-10 órásnak ígérkezik
Az első hat után azt hittam menni fog minden, mint a karikacsapás.
Parancssoros klienst használom, SETI Driver-el.
Amúgy kb 6%-ig azt jósolta hogy háromnegyed óra alatt kész lesz az egész, aztán kezdett felkúszni egészenm 9:50-ig.
Arra figyeltem fel, hogy eleinte a SETI Driver ikonja kék volt a tálcán, mostanában meg sárga. Nem tudom ez mit jelent, én semmit nem változtattam a beállításokon.
A proci folyamatosan 50 C körül van. -
_Gudella
senior tag
Üdv
Tegnap keztem a SETI-t, és az a kérdésem, hogy másnak is ennyire változó, hogy mennyi ideig tart egy WU feldolgozása?
Nálam volt ami 2 óra 28 perc alatt kész lett, de volt 4 órás is, aminek most jár a 40 százalékánál, az már 3 órája megy, és azt jósolja, hogy 8 és fél órára lesz hozzá szükség.
Mindez azonos körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest