Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
vagy sima klikk és bal oldalt preferences vagy tulajdonságok, primegrid -nél kiírja.
-
Rent
senior tag
válasz
Ric4m0nd #5015 üzenetére
Notebook nvidian (650m) csak kipróbáltam egy db csomagot, azzal 58p volt (de töröltem is boincot, mert noti nem arra van
), ami hd7950-el 28,5p körüli. Ami még jó, hogy csak 58-59 fokos a gpu 24 óra 100% kihasználtság után is, 41% os venti mellett, szinte hangtalan még így is az asztali gép. Nekem a legközelebbi kártyám (ami nem mostanában lesz..) egy ugyanilyen hd7950 gigabyte lesz sztem cfbe. Nagyon tetszik ez a kártya. Azzal már lenne úgy napi 260k pont.
Na persze nem fogom sztem csak pár napig pörgetni, mert ha csak a mostani 250w összteljesítményt számolom (nem mértem meg pontosan mennyit fogyaszt ez csak tipp) akkor is úgy 6kw ~ 300Ft. Ami egy hónapra levetítve lenne úgy egy 10-es. És lefele kerekítettem a fogyasztást. Normál esetben a havi villanyszámlánk nem megy 16e fölé, úgy hogy nyáron napi 3-4 órát megy a szivattyú és locsol óránként több ezer liter vizet. Tehát ezért túlzásnak tartom, hogy a mostani teljes házfogyasztást 0-24 ben havi szinten megközelítené csak a boinc.. pár nap lesz csak sztem havonta a pontvadászás...
-
Rent
senior tag
Na azóta is hibátlanul pörög, annyi hogy átálltam primegrid-re, mert az 100% on pörgeti a gpu-t, míg seti ilyen 30-40% körül hajtotta csak, persze ha szedett egyáltalán le épp atis csomagot.. Primegriden egy 800k gigaflops os csomag 28-29p alatt készül el a gpu-val, ami úgy 3,3k pont, tehát így napi kb 120k pontot pörget csak a gpu.
-
Rent
senior tag
Na az "új" vagyis az előző boinc változat úgy néz ki hibátlan, egész éjszaka futott és most nem ilyen kis 366kbyte os, hanem 8mb-os csomagokat pörgetett, és nem hibázott (mert 57%nál tart most az egyik és ezt órákon át futtatta) Szóval 13.1 Cata 0.40 Luna, és nem a legújabb Boinc, hanem az előző. Tehát az új boinc volt a ludas, ami eszembe se jutott, hogy én még az előzőt használhattam, pedig így volt, mert a boincomat tavaly júniusban nem frissítettem, mert előtte még évekig egy 9800gt-m volt, és azon még az futhatott akkor.
Szóval a helyzet megoldódni látszik. Ez öröm és "bódottá". köszi mindenkinek!
-
Rent
senior tag
még mindig nem szedett le atis csomagot. Csak a cpusok pörögnek még. Majd írok ha lejönne egy ati-s.
QR a legutóbbi "Stabil" Boinc-al fagyott az atis csomag. Jelenleg 1-el régebbi fut 6.12.34. AMD Catalystból meg amit amd honlapon kidob a 13.1-es [link] Catalyst Software Suite 13.1
-
Rent
senior tag
Lunatics-ból viszont 100% hogy nem azt használom, most mint amit nyáron, mert már nincs fent letöltési link, ezért visszapörgettem itt és találtam egy 64bites változatot 0.40, lehet azzal lesz gond, mindjárt megnézek egy másikat, meg az eggyel ezelőtti boincot.
-
Rent
senior tag
Azért írtam hogy eddig működött, mert nyáron még működött, azóta csak a Catalyst frissülgetett, meg a win, illetve lövésem sincs, hogy nyáron még előző boinc+luna lett volna-e, vagy a jelenlegi verziójú, nem követem, hogy azokat azóta frissítették -e. Ezért írtam.
Sima Catalyst van fent egyébként 13.1.
-
Rent
senior tag
Az a baj, hogy 12.6 -al is hibázik, pedig annál régebbi driverem anno (nyáron, amikor 100%-ban futott egy hétig kb. hibamentesen 0-24-ben) nem lehetett, mert ez 2012.06-os driver, és meg kb május-júniusban vettem ezt a kártyát. Tehát valami azóta lett a lunatics-el, vagy boinc-al, vagy nem tudom.
-
Rent
senior tag
Hát nem oldotta meg így sem, szépen leszedte az összes fájlt újra, és nagyjából 20-30%-ig jut egy ati-s csomaggal majd becrashel catalyst. Mostmár hagyom az egészet. Nem értem miért nem tudnak egy stabil verziót kidobni. Ha nekik ennyire nem kell a támogatás, én nem erőlködöm tovább.
-
Rent
senior tag
Lehet, hogy meglesz a probléma forrása. Sima uninstallnál, szemetelve otthagyta a data mappát. Most azt kézzel letörölve, és boinc+luna telepítés után szépen elkezdte leszedegetni először a fájlokat setiről, amiket korábban nem, és gondolom a data mappában a régieket használta. Remélem ez megoldja. Nem gondoltam volna, hogy uninstall az nem egyértelmű.
-
Rent
senior tag
Tölteni tölt csomagot, el is kezdi, aztán mikor belendülne, megáll, az az egy csomag, a többi 8, amin a proci dolgozik (i7 2600k) azok mennek, de a gpu-s megáll, és fekete lesz kép, majd catalyst kiír egy olyat, hogy a ...az eszközillesztő nem válaszolt blabla... és kész nem dolgozik utána tovább azon a csomagon. CPU-sokkal nincs gond, azok pörögnek. Már többször kipróbáltam, hogy uninstall boinc+lunatics, + uninstall catalyst, (távolról csinálom most otthoni asztalin) raktam rá egy régebbi catalystot, aztán újra fel boinc+luna, most viszont elment egészen 50%-ig majdnem egy gpu csomag kb 2p alatt, aztán ott dobta be ugyanezt, amit az új 13.1-es catalystal azonnal. Majd lehet felrakok egy még régebbi Catalystot. Utoljára tavaly nyáron néztem akkor napokat ment hibátlanul 24-be. Azóta csak frissítések mentek a gépre (driverek+win), tehát nagyon nem értem mitől lehet, ha nem catalyst miatt.
-
Rent
senior tag
Hali!
Amióta kijött az új catalyst (13.1), a gpu nem akar dolgozni a csomagokon. Eddig működött, driver downgrade helyett nincs valami egyéb lehetőség? A kártya egy HD 7950 3gb oc. Amint elkezdene egy csomagot, elmegy a kép, majd visszajön és hibaüzenetet dob a catalyst, hogy egy váratlan esemény után helyreállt blabla.
Lunatics 0.40 64bit van fent amit itt korábban linkelt valaki.
Nincs esetleg ati kártyákhoz valami egyéb?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest