- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
R.I.P. SETI
-
coyote55
őstag
Srácok, én elköszönök, 2000000 kreditet akartam elérni, ez tulajdonképpen teljesült is. Sokat áldoztam erre a projektre, mert fontosnak éreztem.
Elég volt abból hogy éjjel-nappal ment a gép, mert a nyögdíjat nem a legyek hordják össze. A kis ződ embörkéket keressétek tovább ti.
Legyetek jók, okosak, és szépek - mint én -
coyote55
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet kérni oklevelet, hogy mióta csinálom, és hány kreditem van? -
coyote55
őstag
Azt hiszem, lassan befejezem a SETI-nek a számolást. 2 millió kredit volt a kitűzött célom, az meg mindjárt megvan.
A kis ződ embörkék jól elbújtak, nem találjuk üket. -
coyote55
őstag
Végre, egy sokadik frissítést követően eltűnt a csomag.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Sziasztok!
Nálam változatlanul nem ment a SETI feltöltés, próbaképpen beszálltam az Einstein projektbe is.
Kitöröltem, majd újra csatlakoztam a SETI-hez (buktam 32 kiszámolt csomagot). Most megy mindkettő a gépemen, viszont a "készáru" lejelentésével valami gond van.
Mutatom
Tud erre valaki magyarázatot? Miért csak 16kB adatot tölt fel?
Esetleg a hiba elhárításához kérhetek segítséget? -
coyote55
őstag
Valami gond van, nem tudom a kész csomagokat feltölteni.
Másnál nincs ilyen gond? -
coyote55
őstag
Az előző téma, kicsit másképp [link]
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Ez a SaH v8 sem "fizet" jobban, mint a v7
Még az Astropulse a legjobb, de az meg ritka
A CPU meg a GPU jóformán 24/7 számolnak, és kb 1000 kredit az átlagom.
Gondoltam, 2000000 kreditig elmegyek, de ilyen tempóban? -
coyote55
őstag
Valaki segítsen, mit kell letölteni, telepíteni, hogy menjen a SaH v8, mert állandóan azt írja, hogy nincs megfelelő xml fájlom hozzá
A hócipőm tele vele... -
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5378 üzenetére
Emlékeim szerint igen
-
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5376 üzenetére
Igen, miért?
-
coyote55
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy üzenetet, amit nem értek, vagy legalábbis nem tudom, mit kezdjek vele.
Az üzenet a következő: "Az app_info.xml fájljának nincsen használható verziója erről a projektről: AstroPulse v7." Szeretném, ha menne az AstroPulse v7, de én mit tehetek ennek érdekében? -
coyote55
őstag
válasz
Kékes525 #5341 üzenetére
Kérdés, hogy a korai rádióadók jele meddig jut el, mikor nyeli el a háttérzaj. Ráadásul AM adások voltak, és elég kis teljesítménnyel. Én 50-60 fényévre saccolom az általunk "beszemetelt" űr sugarát, ahol a háttérzajból kikiabálunk.
Ez sok, úgy meg főleg, hogy az Arecibo teleszkóppal célzottan küldtünk jelet (emlékeim szerint).
Bár társalogni lehet - ha tudunk -, csak ne jöjjenek ide, mert ahhoz nagyon kezdetleges a tudásunk, hogy megvédjük magunkat, ha kell. -
coyote55
őstag
válasz
Kékes525 #5339 üzenetére
Nos, ha a kapcsolatfelvétel kimerül a "levelezésben", addig nem lehet baj belőle, de nem kellene őket meghívni egy teadélutánra.
A legcélravezetőbb szerintem a nyuszi módszere: lapulj meg, ne hívd fel magadra a figyelmet, akkor nem lesz belőled ebéd. Csendben hallgatózz! -
coyote55
őstag
Érdekes, a "Wow signal"-t általában kifelejti mindenki...
Jó, tudom, nem lett megerősítve, de könyörgöm, ha egy mozgó objektumból küldték egy másik mozgó objektumnak, és mi teljesen véletlenül füleltünk bele mások beszélgetésébe, hogy a bánatba lehetne megerősíteni? -
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5303 üzenetére
Az alaplapi integrált AMD GPU nem biztos, hogy be tud segíteni a procinak, az Intel HD Graphics-hoz viszont van driver, az tud számolni.
Sok szerencsét a Raspberryhez! -
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5301 üzenetére
Azt hittem, x86, vagy x64.
Emlékeim szerint megy ARM procival a BOINC.
Telepítsd fel, és kiderül.
A proci terhelését állítsd be mondjuk 70%-ra, annál még nemigen melegszik. A GPU-ra nem tudok mit mondani, sajnálom... A puding próbája a telepítés! -
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5299 üzenetére
Ha ügyesen állítod be, észre sem veszed, hogy dolgozik!
Milyen gépről van szó? (CPU, GPU) -
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5297 üzenetére
Gyere kis ződ embörkéket keresni!
-
coyote55
őstag
válasz
DrojDtroll #5295 üzenetére
Üdv a csapatban!
Melyik projekthez csatlakozol? -
coyote55
őstag
CPU-s Astropulse nem fut, számolási hibával leáll. A következő hibaüzenetet találtam a logban:
2013.07.31. 7:11:50 | SETI@home | [error] Process creation failed: A hozzáférés megtagadva. (0x5)
2013.07.31. 7:11:52 | SETI@home | Computation for task ap_01dc08ab_B3_P0_00015_20130704_01817.wu_3 finished
2013.07.31. 7:11:52 | SETI@home | Output file ap_01dc08ab_B3_P0_00015_20130704_01817.wu_3_0 for task ap_01dc08ab_B3_P0_00015_20130704_01817.wu_3 absent
Az első sor ötször ismétlődik.
Mi ez? -
coyote55
őstag
Július 20.-a óta a kényelmes kb. 2000 kredites napi pontszámról visszaestem 1200-ra... Átlagot írok! Volt olyan nap, amikor 100-120 kreditet kaptam, ami 2-3 SaH v7 értéke.
GPU-ra sem, CPU-ra sem jön semmi, azt hiszem, felfüggesztem a "kis ződ embörkék" keresését, mert így, hogy validálásra várva szüttyögjön a gépem a SaH v7 csomagokkal, nem csinálom. Hiába szórom fel a kész csomagokat, ha egyszerűen nem validálják, "raktárra" nem termelek
Igen, most lehet köpködni, kreditgyűjtögető vagyok, de a véleményemet ezzel kapcsolatban már leírtam.
Majd jövök... -
coyote55
őstag
Ha már így kisarkítottad a kérdést, fordítsuk meg: dolgoztatom a gépet a "köz javáért", kapok érte valamennyi üveggyöngyöt (kreditet, az értékük körülbelül azonos, azaz alulról tendál a 0 felé), a gép által fogyasztott áram árát pedig a legyek hordják össze... És igen, ha már én fizetem a zenészeket, én mondom meg, mit játszanak.
A nulla kreditet azért nem értem, mert akkor miért regisztrált, ha nem fut a gépén a BOINC? Nem lenézés, csak csodálkozás volt, nem tudom, honnan vetted a lenézést...
Peace! -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
Az teljesen természetes, hogy több a hitelesítésre váró, mint a hitelesített feladat.
A géped gyorsabb, mint másé. Egy csomagot - illetve a részeit - két-három gép futtatja, és amíg mind nincs kész, nem ad érte pontot. Ha valamelyik gép hibázik, akkor várólistára teszi a kész csomagot, és a hibás részt kiadja másnak. -
coyote55
őstag
Gyakorlatilag Astropulse megy, tisztán CPU, és ATI GPU+CPU formában. A videókártyám a SETI-hez nem jó, bármennyire is erőlteti a BOINC, a tisztán CPU-s v7 meg - ennyiért - nem kell.
Kaptam SETI Enhanced csomagot, de az is GPU-s volt. Egyet próbaképpen hagytam számolni, de a nap végén is 0% volt a teljesítés, így lelőttem... -
coyote55
őstag
Mindenki utálja a V7-et?
Ki fog így számolni? (Én is letiltottam)
Nagyon rosszul "fizet", ez az új pontrendszer bűne.
-
coyote55
őstag
Az a gondom, hogy az Astropulse v6 ATI GPU+CPU nagyon szépen ketyeg, míg a SaH v7 ATI GPU+CPU nem megy, illetve számolási hibával végez minden csomaggal. A miértet tudom, csak azt nem, hogyan tiltsam le úgy, hogy a tisztán CPU-s csomag viszont menjen.
Pár napja írtam egy táblázatot, hogy mi megy, mi nem megy a gépemen.
A XML fájlban mit módosítsak? -
coyote55
őstag
válasz
Ric4m0nd #5109 üzenetére
Ez remek hír lenne, ha nem ilyen smucig módon adnák a kreditet, meg ha az Astropulse gyorsabban validálná a kész csomagokat. Perpillanat van 11 validálásra váró csomagom, abból kettő még SaH v6, kettő SaH v7, a többi Astropulse.
Érzésem szerint megint a SaH v7 kerül értékelésre, az átlag kreditem pedig napok óta csökken, pedig a gép ugyanúgy megy, mint eddig.
Az egyik SaH v6 még május 3.-i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest