Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Elég ha egy-egy film szaggat.
Még sok is, ha szaggat. Én is ideges lettem, amikor a Youtube kiírta, betöltés.
Akkor engedélyeztem az 5 GHz-et, mert addig nem volt olyan eszközöm, ami tudta volna.
Nem vagyok WIFI párti, az érdekelt kipróbálja, aztán dönt a router vásárlásról. -
mpo
veterán
Az 50 GB-os mkv-ban a hang is benne van.
A barátomnak segítettem beüzemelni az 50MU6102-t, WIFI-n nem ment, UTP-n meg igen.
Tenda routere van, valószínűleg 100-as, mert a csomagja is az és mondtam neki, ha nagyobb csomagot akar az új routert igényel.
A laptopját is WIFI-n használta (fél méterre a routertől), áttettük UTP-re. -
kory24
őstag
Tenda router hiába 5Ghz, aminek a max sebessége 1167mbit/s, ha a lan portoké csak 100mbit/s, akkor a router-re kötött pc-ről csak 100mbittel tud továbbítani, tehát az 5ghz wifin is csak 100mbit/s lesz a max (de az is csak legjobb esetben ha tv mellett van router
erősen környezetfüggő)Sőt, a wan portja is csak 100as. Ígí abba a router-nek az 5Ghz-nek annyi értelme van, hogy hogyha túl sok környéken a 2,4ghz wifi, akkor 5ghz-en érdemes megnézni hátha kevesebb, de ez jelen esetben lényegtelen.
Ha új router, akkor mindenképp gigabites.
De előbb célszerű kideríteni, hogy a tv portja is gigabites-e, illetve kábelek min. cat5e-sek legyenek.
Ha nem is gigabites tv portja, de akkor kérdés tudja-e az 5Ghz-es wifit. -
mpo
veterán
Nekem is akadozott a Youtube (betöltés) a 2,4 GHz-en, de 5 GHz-en simán megy az is és a Serviio is.
A routerem TP-LINK C2 AC750, az internet 500/200.
A Tenda is jó 5 GHz-en a leírás szerint.
A routerem most már csak ennyibe kerül:
[link]Az 5 GHz-et még nem zavarják annyian, ha nem menne áttenném UTP-re a tv-t is.
Egy próbát javasoltam, ha nem fog sehogy se menni, akkor új router kell.
Egyébként a PC és a laptop is UTP-n van nálam. -
kory24
őstag
Nem kell saccolni...
Egyszerűbb megnézni egy fájl infó-ban
60-70mbit/s a bitráta
Papíron leírva hiába fér bele a 100-ba mégis akad. (legalábbis nálam akad)
Lehet a tv nem real-time játsza a filmet másodperc-ről másodpercre, hanem szeretne egybe beolvasni nagyobb mennyiséget, pl 3másodperc alatt előre 5-10et, amihez már kevés a 100mbps, ezért ilyenkor jön az akadozás....
Wifire tervezni meg tök lutri...
Az hiába férne bele papíron a számokba az adott környezettől függ mennyi lesz sebesség, mennyire lesz állandó az a sebesség, mennyire lesz stabil... -
mpo
veterán
válasz
dermot109
üzenetére
A routerben más SSID (WIFI-d neve) legyen a 2,4 és az 5 GHz-re.
A tv-n kapcsolódj az 5 GHz-es WIFI-re, ezért kell két név.
A Serviio-ban Status - Connected devices-ban add meg a Profile-t (válaszd ki az M series-t).
Jó, ha fix IP címeket használsz, mert akkor így is marad.Ha ezek után sem jó a minőség, akkor kénytelen vagy UTP-t használni a tévéhez.
Gondolom a PC UTP-n van, mint nálam, a tv-m MU8002 5 GHz-en kapja a Serviio-tól a 4K HDR filmet és jó.A Serviio-ban ne legyen transcoding bekapcsolva.
-
dermot109
tag
Sziasztok
légyszi segítsen valaki aki tud, adva van egy Samsung 43" MU6102 4K tv 100/100 diginet tenda 6c 1200 router 2,4 ill 5Gh. serviioval próbálnám meg átjátszani pc-ről vezeték nélkül és élvezhetetlen van rá valami megoldás vagy valami beállítás. a válaszokat előre is köszönöm, és ha lehet ne nagyon szak zsargonnal. -
farkas-j
őstag
válasz
bkiky01
üzenetére
Gyakorlatilag 3 dolog okozhat ilyen akadást. Sávszélesség probléma, a médiaforrás (számítógép) időszakos erőforrás túlterheltsége, vagy a TV erőforrás túlterheltsége.
Nézd meg a gépeden a processzor terhelést amikor elakad a kép. Lehet, hogy valami időnként leterheli a gépet (víruskereső, Torrent, ütemezett feladat stb). Ezt kellene monitorozni vagy a saját erőforrás megjelenítőjével, vagy esetleg a Sysinternals Process Explorerével. (Én ez utóbbit használom.) A Process Explorer segítségével pl. megtudod növelni a Serviio futásának prioritását.
Ha a TV-d képes rá, akkor a böngészőjében futtass le agy speed tesztet. A TV erőforrás tesztjéhez sajnos nincs tippem. -
bkiky01
senior tag
Az miért lehet, hogy egy filmnél, sorozatnál 3-4-szer lejátszás közben 5-10mp-re megakad, mintha töltene..?Mindegy a film minősége..
Vas miatt nem lehet I3 6.gen. Friss windows.. Lehet rajta valamit állítani? -
Jimbo75
tag
Sziasztok! Az miért lehet hogy egy filmet nem játszik le a Serviio? Felraktam egy filmet, elindítottam, de elfelejtettem mellérakni a feliratot. Melléraktam és újra indítottam a cuccot, azóta azt a bizonyos filmet vagy váratlan hiba, vagy hálózati hiba üzenettel nem játssza le. Minden más filmet lejátszik....
Frissítettem a programot, újraindítottam a servert, a számítógépet, a tv-t, más tippem nincs...
Köszi! -
H.lacika
tag
válasz
farkas-j
üzenetére
Hali
Igen, jön a net 1 router(tp link) onnan a 2.be (xiaomi) és onnan a gépbe.
a tv az 1 router jelét veszi, mellette vanxiaomit átkapcsoltam, egy vidi alapján accespoint üzemmódba, itt maradhatnak a portokba a kábelek ugye?
tehát 1ből lan jön 2. wan-ba és 2. lan-ből gép
kéne tudni hogy sikerült-ede a serviiot még mindig nem látja a tv
-
farkas-j
őstag
válasz
H.lacika
üzenetére
Gondolom úgy kötötted össze, hogy az 1. számú router LAN portjából jövő kábelt a 2. számú router WAN portjába dugtad. Ilyenkor a 2. router által kiosztott IP címek másik alhálózatba kerülnek, mert nem egyezhet meg a WAN IP cím tartomány a LAN IP cím tartománnyal. A TV-d gondolom az 1. routerre van dugva, a géped meg a 2.-ra, így nem egy alhálózaton vannak, ezért lehet a probléma. Két megoldást tudok javasolni.
1. Ha a második routert át lehet kapcsolni accespoint üzemmódba akkor tedd meg.
2. Ha nem lehet, akkor is van megoldás, hogy egy alhálózatba kerüljenek.
A 2. routernek a WAN portját ne használd ha egységes alhálózatot szeretnél. Ebben az esetben a 2. router egyik LAN portjába kell kötni az 1. router LAN portjából jövő kábelt. (Gyakorlatilag WiFi-s switch-ként használod a 2. routert.) Mivel a 2. routerben a WAN portot nem használod, azt célszerű Dynamic IP-re állítani. Fontos, hogy 2. routerben a DHCP beállításoknál ki kell kapcsolni a 2. router DHCP szolgáltatását, mert az IP cím kiosztást a 1.router fogja végezi. Ha ezt nem teszed meg, összeakad a két router és működésképtelen lesz a hálózat! A 2. routerben a LAN beállításoknál fix IP címet kell adni a 2. routernek, az 1. router alhálózati tartományában. Ezt az IP címet az 1. routerben le kell foglalni a 2. router számára a LAN-os MAC címe alapján, hogy másnak ne ossza ki. (Általában address reservation a menü neve). Ha ez esetleg nem lehetséges mert pl. nincs ilyen opció az 1. routerben, akkor olyan IP címet kell választani a 2. routernek, ami kívül esik az 1. router DHCP tartományán. Erre szintén azért van szükség, hogy az 1. router még véletlenül se ossza ki a 2. router IP címet más eszköznek. Írok egy példát:
Ha az 1. router IP címe 192.168.0.1 a DHCP tartománya 192.168.0.100 - 192.168.0.255 ebben az esetben a 2. routernek pl. adhatsz 192.168.0.2 -es IP címet. Adhatsz neki IP címet a 192.168.0.100 - 192.168.0.255 DHCP tartományban is, csak akkor tényleg le kell neki foglalni a MAC címe alapján ezt az IP címet az 1. routerben, nehogy más eszköz kapja ezt meg. Én ez utóbbi megoldást javaslom (bár az első is teljesen jó), ugyanis találkoztam már olyan esettel, hogy ha a 2. router IP címét nem az 1. router DHCP IP tartományából adtam meg, akkor elérhetetlen volt a hálózaton a 2. router konfigurációs felülete.
Kiegészítés. A két router WiFi csatornáit úgy kell megválasztani, hogy ne azonos csatornán legyenek, mert akkor zavarják egymást, csökken a sávszélesség (sebesség). Arra is ügyelni kell, hogy a környező idegen WiFi csatornákkal se ütközzenek. Célszerű külön SSID-t adni nekik.
Ezzel a vázolt megoldással egy kibővített de egységes alhálózatod lesz, aminek ráadásul a WiFi lefedettsége is nagyobb lesz (persze csak akkor, ha mindkét router WiFi-s). Sajnos az automatikus rooming nem fog menni, mert ahhoz komolyabb eszközök szükségesek. -
H.lacika
tag
Sziasztok
Bekerült mégy egy router a hálózatba, a tv nem látja a serviiot, előtte minden rendben volt.
Szóval most az 1. router összekötve a 2-el onnan be a gépbe, működnek is szépen, csak a serviio nem megy.
programban látja a tv-t aktív státuszt ír, de a tv nem jelenik meg.össze kéne hangolni a routereket vagy mi lehet a megoldás, más megosztó progi is érdekel, nem ragaszkodok a serviiohoz.
Tv látja mindkét routert, próbáltam de bármelyikre csatlakozik serviio nem jön be.köszi
-
zolokas
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
servi go a mobilra aszem, le lehet tölteni a google appson keresztül!
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Össze lehet hozni azt, hogy telefonról fusson a program és a TV lássa? F6500-as szériás a TV, kb 4 éves.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ezt nem igazán értem. A switch-ből megy a router WAN portjára a kábel aminek a LAN portján csak a TV van??? Miért kell akkor a router, ha az a kábel mehetne egyből a TV-be is? Nem lehet, hogy a routered WAN portjába a szolgáltatódtól jövő kábel van bedugva, és a LAN portjából megy a TV-d és egy másik LAN portból a switch? Rajzold le mert félek, hogy félreértettem a leírásodat.
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék tőletek. Adott egy 24/7be üzemelő htpc serviio programmal. Csatlakozik rá 1 okos tv, 1 wd tv live ill. pár androidos eszköz. A tv és a wd tv látja a serviio-t, az andtoidos eszközökön kodit futtatva sehol nem jelenik meg upnp eszközök között a serviio. A htpc-n 1.9-es serviio fut. Ötlet valakinek?
-
Sziasztok!
Kicsit át kell rendezni itthon a lakást, ezért az a kérdésem hogy működhet-e így a Serviio?
Adott kettő gép ami között van egy switch, de a switch össze van kötve a routerrel.
Tehát a router WAN portjába a switchből jövő kábel megy, és a router csak a TV-vel van összekötve.
A kérdésem az az hogy így látni fogja a TV a Serviio hálózaton belüli szervereket?Vagy hogy lehetne ezt okosabban megoldani?
Köszönöm! -
Victoryus
addikt
Egy mappában van minden, 720p-s sorozatok. x264 mind, ncore. Egyik látszik, másik nem. Ha pendrive-ra másolom, akkor simán megy a tv-n, csak kényelmesebb lett volna egyből laptopról/pc-ről nézni.
-
-
Victoryus
addikt
Egy kis segítséget kérnék. Az mitől függ, hogy a Serviio látja az adott filmet/mappát vagy egyáltalán nem? Van egy csomó amit mutat, kettőt meg semmiképpen, még betallózásnál se látja, és kézzel is hiába adom meg. Nekem ez magas...
-
mpo
veterán
Van a Plex-nek, van a Serviio-nak, de nem találom az Universal Media Server topikot.
Van egyáltalán vagy senki se használja?
(Rábeszéltek, próbáljam ki, mert a Serviio nem jó).
Eddig nekem megfelelt, sokkal egyszerűbb mint az UMS. -
Shy
tag
Sziasztok!
A servioo-val tudok TV-re élő streamet kivetíteni valahogy? Pl a Twitch műsoraira gondoltam.
Köszi,

-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan beállítás amivel a serviio megjegyzi a félbehagyott filmet és onnan folytatja mint pl. a plex?
köszi
-
zolokas
senior tag
van ilyenem!
http://localhost:23424/mediabrowser/#/login
de nem tudom mit kell beírni a localhost helyére hogy menjen másnál is!
-
zolokas
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom a otthoni gépemen a filmeket megosztani hogy, neten is tudja nézni?? Valami dns kell neki? Valami media server elérése van!
-
makinen
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hál' Istennek, a 4K teljesen hidegen hagy. A full HD nekem bőven elég, sőt igazából a 720p felbontás is...

Szeretem a filmeket, rengeteg kedvencem van, és nem vagyok hajlandó annyiszor "beszerezni", ahányszor meg szeretném őket nézni. Úgyhogy vannak lemezeim, elég sok, úgy 400 lehet. A magam részéről még mindig ebben bízom legjobban. Az elmúlt években két HDD is megadta magát, ellenben CD/DVD lemezből összesen talán ötöt (5) kellett kidobni... Valljuk be, azért azt jóval könnyebb pótolni, mint két HDD (1-1 TB) tartalmát...
A BD lejátszóra igazából a "lementett" MKV/MP4 formátumok miatt volt szükségem, mivel a "sima" DVD lejátszók a mai napig sem képesek azokat kezelni.
Mindezek ellenére az utóbbi időben a használatának 70%-át a PC-n levő filmek lejátszása teszi ki, hála a Serviio-nak... -
farkas-j
őstag
válasz
galaxys80
üzenetére
A leírt érveidben teljesen igazad van! Azt azonban figyelembe kell venni, hogy az átlag felhasználók igényét bőven kielégíti egy jó TV médiaképessége! Pl. nem érzékenyek a kadencia hibára (sok TV elég jól el is keni a hibát), nincs házimozija, mert megfelel neki a TV hangminősége, a TV-je az általános formátumokkal és feliratokka jól elboldogul stb. stb. Így nem kell további pénzt kiadnia médialejátszóra. (Írom ezt annak tükrében, hogy 2 médialejátszóm is van a házimozi mellé.) Az átlag felhasználó problémái leginkább a DLNA formátum határaiban és a belső hálózat (különösen a WiFi) karcsúságában jelentkeznek.
-
galaxys80
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Alapvetően külső lejátszónak akkor van értelme, ha vannak lemezeid.
Vagy valamit tényleg nem tud a tévé... de ez manapság az új tévékkel már elég ritka.
Minden más esetben csak egy plussz felesleges kütyü, plusz egy távírányító és kábelek... stb stb.Ezzel, azért vitatkoznék. A legtöbb TV lejátszója a fasorban sincsen egy normális médialejátszóhoz képest. A kandenciahelyes lejátszást konkrétan szinte egyik sem tudja.
De eleve az SMB vagy NFS megosztás sokkal stabilabb és jobb szerintem, mint a DLNA. -
válasz
erwin89
üzenetére
A státus alatt látnod kell a tévét, ha be van kapcsolva... ott lehet hogy nem jó profil van hozzáadva...
Illetve nézd meg hogy bekapcsolod a tévét, és utána leállítod a serviio server-t, majd ujraindítod... jah meg hogy eleve fut e a serviio server (szintén a státusz alatt látod).Néha van hogy elsőre nem látja valamiért a tévé, de utána "megjavul".
Másik lehetőség hogy upnp kell a routereden engedélyezve legyen és most nincs, ezért a szolgáltatás nem tudja a szükséges portokat nyitni/továbbítani/kiosztani az eszközök felé a tűzfalán... stb stb.
Ilyesmiket kell átnézni...
Ha még aktuális.
-
válasz
makinen
üzenetére
4K-t nem fog lejátszani a BD lejátszód... viszont a 4K okostévé igen... HDR-el, meg minden finomsággal.

Például...

Alapvetően külső lejátszónak akkor van értelme, ha vannak lemezeid.
Vagy valamit tényleg nem tud a tévé... de ez manapság az új tévékkel már elég ritka.
Minden más esetben csak egy plussz felesleges kütyü, plusz egy távírányító és kábelek... stb stb. -
makinen
csendes tag
válasz
erwin89
üzenetére
Én semmi ilyesmivel nem vacakolok, "megjelenítés"-nél minden fölösleges szar ki van kapcsolva.

Amikor a BD lejátszómon nézem a PC-n levő filmet, egyedül az ott levő mappá(ka)t látom, benne a videókkal, semmi mást.
A Serviio nem pakol semmit sehova, csak mutatja a megosztott mappákat, fájlokat. Itt nálam, legalábbis... -
makinen
csendes tag
Előre is bocsi, ha sokaknak barlanglakó ősembernek tűnök majd, de nem fér a fejembe, miért kell erőltetni ezt az "okostévén majd mindent lejátszok" marhaságot.
Az okostévék jelenleg meg sem közelítik egy asztali média- vagy BD lejátszó tudását és még sokáig nem is fogják (nem arra találták ki őket).
Nálam egy sima buta LCD tévé (még csak nem is FullHD!) + Sony BD lejátszó teljesít szolgálatot, ami minden videót szépen lejátszik, ami a PC-n meg van osztva.
Szóval a TV az legyen TV, a lejátszó meg lejátszó...
Szerintem. -
erwin89
csendes tag
Közben azért rájöttem, hogy a windowsban kellett pár beállítást elvégezni, h engedélyezze ezt a DLNA-t. (médiaadatfolyam-továbbítás)
A megosztási beállításokat a windowsban érdemes átnéznie annak, aki esetleg úgy jár, ahogy én
Végre működik a serviio-m, viszont nem igazán értem ezt a mapparendszert, hogy hogyan lehet kategórizálni a fájlokat. Nekem egyedül a "Last added" és "Last Viewed" mappába tesz fájlokat.
Hogy tudom beállítani, hogy melyik mappába tegye a fájlokat? Pl egy sorozatot, hogy tudja, hogy az egy sorozat...; Még annyi a problémám, h ebbe a "Last added" mappába ömlesztve teszi be a filmeket, és jó lenne ha én is tudnék mappákat megadni. Végezetül pedig 99 a maximum fájl megjelenítési beállítás, erre nincs valami tippetek? Filmekből mondjuk elég lenne a 99, csak ha 1-2 sorozatból megosztok pár évadot, akkor azért elég gyorsan összejön. Sajnos a legtöbb cikk a serviio-val kapcsolatban angolul van, ami nem annyira megy, ha tudna valaki erről írni pár mondatot nagyon hálás lennék. -
Peddy789
őstag
Helo, tegnap elhagytam az usb drivomat ugyhogy megprobaltam a serviiot de csak nem sikerult.
PC meg a Sony tv-m kabellel routeren keresztul csatlakozik. A mappakat latom is, viszont minden mappa ures, se a video fajlt se az srt-t semmit nemlatok. Mi lehet a hiba?
-
erwin89
csendes tag
a szerver állapota fut, tv csatlakozik a nethez, de nem látja a forrásnál a serviio-t

amúgy van valami azonosító, illetve valami mediabrowser, ahol olyan jelszót kell megadni, amit először a konzolban már beállítottam, de nincs semmi jelszó beállítás :/ -
erwin89
csendes tag
sziasztok
vásároltam egy samung UE43MU6102 okostv-t, és valami fájlmegosztásos dolog érdekelne, amivel megtudom nyitni a gépen lévő fájlokat a tv-n.
Feltettem ezt a serviio-t a gépre, kijelöltem egy mappát, amiben van néhány videó, de a tv-n nem jelenik meg a forrásnál a serviio. Valakinek valami tippje? -
Shy
tag
Sziasztok serviooval tudok pl twitch tv-t tvre küldeni? Köszönöm a tanácsokat

-
Jimbo75
tag
Sziasztok!
Sorozatot néznék, de miután hozzáadtam a részeket, akkor láttam, hogy 13 részből csak 11 került át a tv-re. Van valami tipp, hogy miért lehet ez? Már kétszer is megpróbáltam az eleétől a folyamatot, de mindig ez történt.
-
farkas-j
őstag
válasz
Biga123
üzenetére
Ha Serviiora gondolsz, akkor a tárhelyemen mazsolázhatsz.
-
Biga123
addikt
Régebbi verziót lehet valahonnan szerezni qnap nas hoz?
-
mpo
veterán
Köszönöm a fáradozást.
A HDD-n így néz ki:
Mappa: Film címe
almappa: VIDEO_TS
Ebben a szokásos VOB, BUP, IFO.Kell valamit átrakni máshova (VOB-okat) és ott megnyitni vagy lehet itt is.
A Console-ban kell valamit állítani ehhez a típushoz?
Felirat van az mkv-k mellett és az megy. -
RudY
addikt
A TV-k médialejátszója messze nem képes minden formátum lejátszására. Így ajánlott egy "mindenevő" médialejtászó beszerzése, amivel nincs ilyen probléma. Ha esetleg lemezek is vannak, vagy lesznek, akkor egy DLNA képes Blu-ray lejátszó is jó választás lehet. Esetleg HDMI kábel a PC és a TV összekötésére, a 10-15 m sem akadály, de ez nyilván a kialakítástól függ, hogy ez megoldható-e.
-
mpo
veterán
Elnézést, hogy itt teszem föl a kérdést, de itt talán kapok érdemi választ.
A régi családi VHS kazetták DVD formátumban (VIDEO_TS) vannak a PC belső HDD-n a többi egyéb filmmel együtt.
Serviio-val eddig mindent sikerült lejátszani, ezeket nem támogatja, a WMP sem (nem is használom, nem ismerem), VLC-vel meg nem boldogultam, hogy az UTP-n és WIFI-n lévő tévékre varázsoljam.
Ha tévéről próbálom elérni, akkor se játssza le, a VOB-ot sem.
Nem szeretnék konvertálni, ezért kérek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erősen környezetfüggő)