Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az a baj, hogy igazából nem is tudjuk, mire lett volna képes a Serious Engine, mivel a Serious Sam-en kívül más játékban nem használták. Azóta láthattuk, a Q3 is szépen elboldogult az oroszországi hómezőkkel (CoD). Hogy melyik a jobb? Jó kérdés. Ami tény, hogy a Quake3-nak már 99-ben sokkal részletgazdagabb grafikája volt, mint a Serious Sam-nek 2001-2002-ben. Persze ez nem az engine hibája, hiszen eredetileg a Croteam nem is tervezett játékot, csupán egy techdemónak indult. A textúrák felbontása sem volt akkora, mint a Quake3-ban. Ami vitathatatlan, hogy a maga korában a Serious Engine relativen jóval kisebb gépigénnyel rendelkezett, mint a Quake3, hiszen főleg itt Magyarországon, mikor a Q3 megjelent, jóformán épp az számított a csúcskonfignak, ami csak a Q3 alapkövetelménye volt. Persze akkor a hardverek is jóval drágábbak voltak, mint manapság. A Q3 motorral szebb játékok készültek, de ez megintcsak a fentebb leírtakból következik. Egyébként, ahogy a képeket elnéztem, nem lehet vészesen nagy gépigény. A játék szép, részletes, de padlót azért nem fogok a grafikájától. Ezzel persze nem leszólni akarom, mert valójában igen mutatós, részletes. De hála az égnek semmi realisztikusság, és az MI fejlesztők is szabadságon vannak a Croteam-nél a fejlesztés alatt
. Én már unom a szuperintelligens, nagyon élethű játékokat. Az ilyen valóságtól elrugaszkodott grafika jobban tetszik. A realisztikus játékokat nem is szeretem, kivéve a II. világháborús játékokat.
mr.ki: Emlékszem, épp az érettségi szünetben szereztem be a fullos Serious Sam-et...
Ennek ellenére jól szerepeltem 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple asztali gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én már unom a szuperintelligens, nagyon élethű játékokat. Az ilyen valóságtól elrugaszkodott grafika jobban tetszik. A realisztikus játékokat nem is szeretem, kivéve a II. világháborús játékokat.