- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Nagyon gyér a line up, úgyhogy felejtős lesz.
Nem is értem, hogy van pofájuk ehhez ennyi pénzért. Az igazi white party, úgy kezdődne, hogy Armin, PVD, Ferry stb. dj-k nem ilyen...
Ez Magyarország.
-
pohár
félisten
válasz
norbalia87 #44 üzenetére
Én meg haver nagyon úgy néz ki hogy megyünk, meg pesti csaj ismim meg az ő ismerősei
Amúgy aki nem tudja hogy miért kell fehérbe menni a buliba, megsúgom: ha emlékeim nem csalnak, ez egy tisztelgés, mert meghalt egy emberke (szervező, DJ, nem emlékszem már rá
), és kitalálták hogy az ő emlékére rendeznek egy full fehér ruhás party-t, és ebből szokás lett
Ha bármi hülyeséget írtam javítsatok ki
-
norbalia87
tag
En megmondtam
Ha nem feher ruhaba mesz nem engednek be. Nem szorakoznam a kopasz kigyurt bacsik a bejaratnal
Meg a dj-k is mind feher cuccban nyomjak. Juuuj de a nenik nagyon brutal ahogy egyesek kineznek
Nezegettem nehany party kepet nagyon tuti
Kivancsi vagyok meddig kaphatoak meg jegyekEgyedul nincs kedvem elmenni, a barataim pedig meg nem tudjak, hogy jonnek-e
Esetleg a forumrol valaki?
-
norbalia87
tag
Hat nekem tetszik, hogy mindenki feher. Igan en a feher nadragot ferfiakon egy kicsit homisnak tartom
De az az osszetartas, hogy mindenki azert van ott, hogy jot bulizzon, mindenki jol erzi magat. Csak az a gond, hogy Magyarorszagon nincs mar olyan buli, ahova valaki ne bulizni hanem kotekedni mennyen
-
BITBOYS
addikt
válasz
norbalia87 #38 üzenetére
Ennyi ember csak fehérben, ijesztő lehet
-
Jadro
veterán
Mondjuk nem nagyon találtam. Láttam piros hátizsákot, fekete huzentrógert de ruhát csak fehéret.
Ez a trailer viszont istencsászár ezzel a zenével. A hideg rohangászott a hátamon már sokadszorra.
-
Jadro
veterán
válasz
norbalia87 #38 üzenetére
Ezt mondjuk nehezen hiszem el. Mégiscsak a pénz beszél és ezért lemondanának egy jegyárról mert nem vagyok talpig fehérben? Mindjárt lecsekkolok pár videót és keresek nem fehér ruhás embereket.
-
BITBOYS
addikt
Ide csak "fehérben" lehet belépni
-
norbalia87
tag
Itt a 2009-es sensation party talan majus 16. A forumozok kozul elkepzelheto, hogy valaki elmegy a partyra? En meg vacilalok, de eleg valoszinu, hogy ott leszek.
-
Antibazsi
aktív tag
Én már nem vagyok olyan lelkes.Még vacilálok rajta annak ellenére is,hogy elvileg féláras jegyet is tudnék szerzni magamnak.Jelenleg már úgy vagyok,hogy egyedül Mauro Picotto miatt mennék el. Ő az aki biztos nekem való hardtrances technos muzsikát nyomatna.Tekintettel arra,hogy hazánkban az igazi trancnek nincs nagy hagyománya így rájöttem,hogy a többiek is inkább progit fognak nyomni mithogy trancet,persze azt sem önszántukból.Valaki megsúgja nekik,mert szerinte ez kell a magyar népnek.(bár ne nekem legyen igazam)Ezért a rizikóért meg azért,hogy legyen egy boldog órám Mauroval még lehet félárat sem fogok kifizteni.A másik meg az,hogy a holland bulit 4x ekkora bevételből finanszírozzák így el lehet képzelni,h az itthoni szinvonal is csak legjobb esetben a negyede lehet!
A Chilei buliról van egy csomo videó youtube-on.A hangulat mondjuk jó de a szinvonal meg sem közelíti a holland buliét.A szokásos dj-k előtti felveztők, egy csomó fény meg egy kis pirotechnika játszik,de az a már-már karneváli feeling ami a holland bulik videóiról lejön közel sincs meg. -
Lexo
csendes tag
Csáá!!!
Én ma rendeltem deluxos jegyet magamnak, sajna egyedül megyek, mert a táraságom vagy sokalja a jegy árat vagy nem hallgat ilyen zenét.
De háát remélem jól érzem magam, a dj szerintem faszásak lesznek csak a armin-t kellet volna meghívni a két magyar balfasz helyet!!! További jó napot!
-
Integra
titán
válasz
m0h0senator #31 üzenetére
ezek azok a dolgok, amiknek most nincsen értelme neked elmagyarázni.
fiatal vagy még és nem látod a lényeget.
de erre meg azt mondom, hogy ne is érdekeljen.
menj el és érezd jól magad és ez a lényeg!!! -
trassher
addikt
nem lenne szerintem ezzel semmi baj de MO-n nem lesz akkora buli mint kint hollandiában. 40K ppl a BS-ben? lol. a lineup 3/4 részének meg köze sincs a trance zenéhez, hanem modern tánczenét nyomnak. amúgy jó kis buli lehetne de nem sensation white néven mert ahhoz köze nincs és nem is lesz
-
Jégkokó
veterán
Nem igazán értem, hogy mi értelme van az ilyen hülye fehér ruhás marhaságnak. Egyálltalán, mi jó abba ha fehér ruhát vesz föl az ember? Vagy ez csak az idióta divatmajmok bulija, hogy vagizhatnak a haveroknak, hogy mekkora partyba voltak
-
Integra
titán
válasz
m0h0senator #27 üzenetére
ok, így már érthető miért
-
Integra
titán
válasz
m0h0senator #25 üzenetére
megkérdezhetem hány éves vagy?
-
m0h0senator
őstag
Én bízom benne h jó lesz
Hamvaiékkal nincs bajom de sztem ez egy nagyobb party lesz mint az Ő nevük. Szerintem...
-
Antibazsi
aktív tag
Most viszont gondolkodóba esetem mivel orangeways-el 20 rongy az út Amsterdamba oda-vissza.És azért az mégis csak Hollandia!Ráadásul addig még van +2 hónap gyűjteni.
-
Antibazsi
aktív tag
Hát igen ez a parasztvakítás nagyon múködik nálunk sajnos,ezt be is szoptam már egyszer Tiestoval 2 éve szintén Papp L arénában.Még az volt a szerencse,h akkor nem voltam akkora hülye és nem vettem vip jegyet(amiből valahogy ezerdb-al több kelt el mint lehetett volna
)Azután megfogadtam,h soha többet ilyen nagyszabású rendezvényre itthon,de erre most mégis nagyon beindultam.Csak azért reménykedem,h nem lépek kétszer ugyanabba a kakiba mert most tudtommal nem magyarok a rendezők.
Egyébként gyűjtöm a sensation videókat 2002-től majdnem megvan az összes white és black is,szóval képben vagyok.
-
Antibazsi
aktív tag
Hamvait és Bárányt el lehet felejteni,nem tudom mi a f@st gondoltak velük,na de mindegy ez engem nm érdekel.Inkább a régi Trance sensation csapatból hivtak volna vkit...De Mauro Picottoval mi a gond?Hallottad mostanában?Ne a Komodo jusson róla eszedbe. Nagyon jó zenét csinál...szerintem! És nagyon is köze van a tranchez! Meg nem véletlenül van benne most is a top10-ben.Oakenfold-hoz és Kleinenberg-hez is közel áll/állt a trance és biztos vagyok benne,h most sem szart fognak az asztalra rakni.Nekem pl PVD vagy Tiesto zenéje nem jön be túlzottan.Kinek mi...nekem semmi bajom a line-upal,sőt számomra jobb nem is nagyon lehetne.
Thulcandra: Ez kicsit más! Én pl Black Sabbath-ra nem adnék ennyit.Nekem az nem "nyújt" semmit még ingyen sem.
-
Thulcandra
senior tag
Hahhahha, elgurult a gyógyszer? Komolyan mint ha egy falusi diszkóba léptem volna be
"Fikázni nem itt kell (sőt, igazából sehol). Ha nem tetszik, nem írsz ide. Ilyen egyszerű."
Nem tudom mivel gázoltam bele ennyire törékeny lelkivilágodba, nem akartalak megbántani tényleg
Egyszerűen a véleményemet mondtam el, ami igazából nem lehet egyoldalú, mivel a zenei stílusom sem az, régen sokat jártam hasonló partykra, igaz nem ilyen nagyokra, elég volt a kisebbekre is befizetni a beugrót, meg azért ennek az irányzatnak inkább a durvább verziót szeretem, pl. amiket a Thunderdome / Terrordrome válogatáson fellehető DJk nyújtanak.
Gyorsan megkérdeztem pár vérdiszkós havert és haver csajt akik szinte minden hétvégén valami house/trance/goa partyn mókáznak, hogy szerintük jobb-e egy élő koncert mint egy ilyen party. Mindenki azt válaszolta különböző bandákkal (Kispál, Tankcsapda, Republic, Edda stb.), hogy az intenzívebb élmény.De ez csak az ő véleményünk, én ezt elfogadom, s ha valaki másképp gondolja, annak sem esek neki, hogy na ellehet húzni kishaver...
-
Hasek
Közösségépítő
Bár én kizárt hogy elmegyek, de szerintem az Oktatási Minisztérium engedélyezte a partyt... Az érettségi Május 5-ikén kezdődik, és ha van is olyan kritérium hogy 18 éven aluliak nem mehetnek be, akkor is mondhatjuk, hogy a vizsgázók fele 18 felett van(mint ahogy én is). Ez a taktika nagyon jól kiszórhatja azokat akik, elmennek ilyen bulikra.
-
Viktor77
titán
válasz
Thulcandra #14 üzenetére
"s azthiszem azért egy élőzenés koncert többet nyújt, többet ér"
Tedd hozzá, hogy neked. Vannak akik másfajta zenét szeretnek. Fikázni nem itt kell (sőt, igazából sehol). Ha nem tetszik, nem írsz ide. Ilyen egyszerű.
-
Thulcandra
senior tag
Döjj, azthittem valami fogkrém, vagy mosópor reklám
Erre egy trance(?) party rofl
Meg 15 ezer forint? Majdnem annyiból néztem meg annó bécsben eredeti felállásban a Black Sabbath -ot két másik bandával, s azthiszem azért egy élőzenés koncert többet nyújt, többet ér
( Főleg, hogy lehet akkor tolta utoljára a Sabbath eredeti felállásban
)
-
jasszer
őstag
válasz
Motion_Blur #7 üzenetére
Meg fel lehet kerülni az egyik kedvenc oldalamra:
partyretard.com -
Antibazsi
aktív tag
válasz
Cosmic Gate #4 üzenetére
NE mondj ilyet! Biztos nem lesznek 40ezren és tuti nem lesz olyan színvonalas,de a line-upal semmi gond!Paul Oakenfold,Sander Kleinenberg és Mauro Picotto is volt már sensation-on.Mellettük még max Armin lenne ász.
Tény,h hamvai egy nagy vicc,de azt magasról lefosom... -
Viktor77
titán
válasz
Cosmic Gate #4 üzenetére
Mondod ezt a te nickeddel.
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur #7 üzenetére
Pontosan.
-
Antibazsi
aktív tag
Fapados repcsivel meg lehet úszni 20-25 rugóból az oda-vissza utat ha szerencséd van és pont akkor akciozik a wizz.De ha már kimennék hollandiába akkor vszinű inkább mocival vagy ha többen akkor kocsival.Fejenként az sem lenne több 25-nél.
Hát igen a black...majd egyszer talán az is lesz. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Mer ez a szenzésön vájt hamvaji pídzsíveee!
És utána lehet arcoskodni a haveroknak, ennyi
-
Vandit.
addikt
Szánalmas.
Már a kinti sem az igazi, de ez meg aztán tényleg vicc.A line up meg...
És ezért 15 ezret kérnek el.A sok divatmajom csápolhat.
Inkább elmegyek PVD-re 5-ért mint erre szarra.Antibazsi: Kicsit le vagy maradva.
-
Mi kerül ezen a rendezvényen 15 e Ft-ba?
Komolyan érdekel...Mármint ennyiért nem mennék el, csak az, h. miért ennyi...
-
Cosmic Gate
aktív tag
Sziasztok!
ENNEK KÖZE NEM LESZ A HOLLAND SENSATION-HÖZ!!!!!
Nagyon kevesek vagyunk mi ide...meg ez a Line up is! hát LOL!
-
gyenge47
aktív tag
Hollandiában ugyanennyi kb a jegy, csak kiutazni meg az ottlétet kifizetni necces, vonatjegy legalabb 50 ezer, ami kb azt jelenti, h 100 alatt nem lehet megúszni :-/ . Én mondjuk megígértem vkinek, h vmelyik szülinapján majd kimegyek vele, de majd meglássuk
Már csak Sensation black kénede ne legyünk telhetetlenek ^^
-
Antibazsi
aktív tag
Ha valakinek már volt része eme örömben Amszterdamban és megosztaná élményeit vagy esetleg aki most szeretne ott lenni,ne fogja vissza magát!
Én ott leszek az tuti...igaz a jegyárnál kicsit legörbült a mosolyom,de ha azt vesszük,hogy egyes koncertekre dupla ennyit kérnek nem is olyan vészes...vagy ha pl Hollandiába kéne kimenni.
-
Antibazsi
aktív tag
Mai napon leírhatatlan örömben volt részem...megtudtam,hogy hazánkba is megrendezik a világhíres Sensation White party-t. Azoknak akik csak egy kicsit is jártasak a trance világában nem kell részletezni,hogy miről is van szó.
Nem túlzás amit a Partyphoto oldalán is írnak:"A világ legnagyobb party-ja végre Magyarországon!"
A nevezetes nap:2008. május 3.
Helyszín: Papp László Budapest Aréna
Jegyár:15.000.- (Deluxe:25.000.-)Line-up:
-Sebastian Ingrosso
-Fedde Le Grand
-Megamix
-Paul Oakenfold
-Sander Kleinenberg
-Mauro Picotto
-Hamvai PG&Bárány Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest