Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos
üzenetére
Nekem egyelőre házibarkács lett a vége: mivel a szivacs sértetlen és az azt borító gumírozott rész hámlott így szépen langyos víz alatt óvatosan ledörzsöltem, lehúztam róla.
Most szárad, úgy tűnik egy ideig elleszek vele.Budaörsön az Audio Partner Kft.-nél még múlt év végén 1900 Ft volt egy pár... párna - írtam nekik hogy most mennyi és ha megyünk arra (elég esélytelen egyelőre), akkor beugrom érte.
Beüzemeltem a minőségi, régen-nagy-szám-volt! Audigy hangkártyámat: nemrég cseréltem gépet és az alaplapit' használtam - nem mondom, már elég sokat fejlődtek ezek de nem érnek fel egy aranyozott dugaszokkal megtűzdelt "value" cuccal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előszedtem a forrasztópákám is: ritkán de néha kontakt hibás ("megtört") a jack dugónál a Sennheiser HD 202, egyelőre nincs vele gond, de aktívabb mozgásnál tuti lesz - "így rövidebb pórázra fogom": minőségi "madzagot" / aranyozott jack dugót kap!
No meg ugye rövidet, ugyanis mert szépen összehozom az általam sokat keresett olyan headset-et: iPhone / Samsung-ra is azt ami simán megy az Xperia-mon: headset, a végén a szokásos mikrofonos résszel, de jack aljzattal = a füles cserélhető!
Xperia-n simán OK
http://img.store.pchome.com.tw/~prod/M03471859/se_hpm_75j_4.jpg%3Fpimg%3Dstatic%26P%3D1236081107
de "persze" máshogy van bekötve így csak Sony / SE, de semmiképpen sem a két legnagyobb okostelefon gyártó eszközein nem használható.
Szerencsére úgy van 3-4 ilyen egységem (jack aljzatos...), szóval meglesz.
-
Csádám
tag
Sziasztok!
Én is boldog tulaja vagyok egy HD202-nek, immár 4 éve nyúzom. Nekem is szétment a párna, ebay-ről rendeltem most egy újat 1616ft-ért, kíváncsi vagyok, ez meddig bírja majd

Üdv
-
J.Cs.
tag
Itt olvasottak alapján sikerült nekem is vennem egy Sennheiser HD 202-t. Nos hozza amit elvártam, alapvetően elektronikus zenehallgatásra vásároltam. Alacsony rendben, közép szerintem kicsit túl sok (le is vettem EQ-ba), felső ismét nagyon jó. Hiányolom kicsit a hangszabályzót a kábelről, de legalább nem megy tönkre (a réginél megszakadt, ezért vettem újat). 3 órája fejemen van, még nem érzek semmi kényelmetlenséget, sőt, nagyon is kényelmes, nem is szorít, de le se esik ha hirtelen mozdulatot teszek. Külső hangokat jól kiszorítja, azt még nem tudom hogy a kintiek mennyire hallják amit én. Ha bírja annyit, mint amit itt írtatok, akkor best-buy volt!
-
gxyb
aktív tag
Akinek fülpárna/szivacs kell ehhez a típushoz (és máshoz is) az rendelhet tőlük: [link]
2700Ft egy pár jelenleg, futárral is küldik! -
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Látom mostanában írtatok ebbe a topikba de azért megkérdezem, hogy nem-e tud valaki ehhez a füleshez szivacsot/párnát mert eléggé elrongyolódott már és mindenre/mindenkire ráragadnak a darabjai
Műszakilag rendben van a füles ezért sajnálnám eldobni. -
MrCsiT
addikt
Urak!
A hirdetések - az alapelvek szerint - nem valók szakmai topicba, - még akkor sem ha jó terméket hirdettek.

-
kmisi99
addikt
Ez valami kegyetlen jó fejhallgató nagyon megéri az árát
Már 1 hónapja használom és imádom -
Cinema
csendes tag
Ha valakit érdekel van egy ilyen fejhallgatóm eladó. Sajnos nem bontatlan ugyanis karácsonyi ajándék volt és ki lett bontva. De az eredeti dobozába visszacsomagolva eladó.
Ha valakit érdekel PÜ-ben jelezze. -
Funabashi
csendes tag
Én nem is gondoltam hogy ez a fejhallgató már 2004ben is létezett. De elégé népszerünek tünik. De én szeretnék venni egy 202-est. Lehet hülye a kérdés de pesten melyik media marktba lehet még rálelni. Az óbudaiba nem találtam. Vagy mondjuk van ennek újabb változata ugyan ilyen tudással más sennheiser?
-
fasirTTT
őstag
hi
érdekelne 1 ilyen fejhallgató
PÜ-be várom az ajánlatokat !! -
Stibor
csendes tag
Hello, technikai kérdés:
egy SH 202-eset (ami 32 ohmos) rá lehet valahogy dugni egy olyan DVDre (direktben persze valami adapterrel,) de erősítő, hifitorony és TV nélkül, hogy az jól szóljon? Láttam mediamarkban ilyen madzagot, ( két RCA a vonal kimenetre, 3.5 jack mama a fülesnek) de nem tudták megmondani, erre való-e és nem árt-e.
Tud erről valaki valamit?
Egyébként a D202 nagyon jó, dinamikus, nem túl telt, de tiszta hangzás. Árban namgyon jó.
Kösz, STibor
-
Fogoi Bogoi
csendes tag
Nekem is ez van, mult karácsony után vettem ÉS most ment tönkre!!!
Semmi jel, semmi kontakthiba, vigyáztam rá és erre tessék...reggel melóbamenet még szól, hazafelé a jobb oldal néma...mázlim van hogy dec 27.-én vettem és még csak dec 15 van
és ha kitalálják hogy buktam a garanciát akkor megeszem a Vesztendes médiamárklárosokat (direkt írom helytelenül)
Majd írok kicserélték e, gondolom ez is fontos nektek
De amúgy nagyon szeretem és jó füles, főleg ennyiért, mert lehet venni 7 ropiért Panaszkodikot is de az kontaktos lesz és bumm és nem várja meg a garancia előtti pár napot...hanem majd gari után pont 1 héttel hal meg (TIPIKUS AMÚGY)
na kellemesh unnepeqet -
Turbolada II
őstag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Mennyi tudsz rászánni? A HD202-es basszus iszonyat durva, hatalmas kiemeléssel dolgozik, de a pop zenéhez ez nem igazán jó. Nekem HD465-ösöm is volt egyébként, annak is volt mélye bőven, de itt már volt közép és magas tartomány is. Most HD555-ösöm van ahhoz képest a HD465-ös egy vicc, mintha Sokol rádiót hasonlítanál össze egy Onkyoval. Amikor vettem a HD465-öt akkor csak 6000FT volt az árkülönbözet. Ha igazán jó fejhallgatót akarsz akkor HD555-öst veszel. Egyszer kell kiadni érte a pénzt, de 5 évig simán bírni fogja. A HD4** széria is nagyon kényelmes, de az 5-ös széria is nagyon jó. A HD202 kb. egy óra használat után is nyomja a fület. (tapasztalat)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
pop
A délelőtt folyamán nézelődtem az interneten. kb. azonos árkatagóriában a következőket találtam:HD 202,415,437.Tudom, ha igazán a jó hangzás a cél, akkor vegyek jóval drágábbat.Átlagos hangzás számomra megfelelő.Viszont a viselhetőség (ne nyomjon)fontos szempont.De a HD 202-ről valaki azt mondja, hogy nyom egy kicsit, más pedig ezzel ellenkezőt állít. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Pl. a Youtube-ról letöltök valamit, vagy a számítógépen az interneten hallgatok számikat, ill. számítógépes játékok.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Számítógéphez.
-
GEPESZ66
veterán
A HD202 és a HD437 közül melyiket vennétek?
-
juger89
csendes tag
*Vagyis Philips SBC-HP250 -em volt, de lényegtelen.
-
juger89
csendes tag
Üdv!
Egy HD202es vételén gondolkodom. Max 5-6 rongyot akarok rá szánni, tudtommal ez a márka a legjobb fejhallgatók terén. Szgéphez használnám. Integrált hangkártyám van, azzal felejtős a használata?? Olvastam h van vmi alapzaj meg ha mozgatom az egeret akkor hallani lehet vmi nyekergést. Eddig egy Philips SCP250em volt és annál nem volt ilyen. Akkor ennél se lesz? Nem vennék újat, ha nem tört volna darabokra a fejpántja. De ha szerintetek ehhez rendes hangkártya kell, akkor lehet h veszek megint egy Philipset.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Sziasztok!
Debrecenben hol lehet kapni?

-
maszekember
aktív tag
válasz
Bekre Pál
üzenetére
Hali!
Nem akarok senkit sem leugatni,de aki azt mondja h a Se. 201-és 202 között semmi különbség nincs,csak árban,és kinézetben,azt szerintem tegye a fejére őket egy-egy szám erejéig felváltva,majd utána nyilatkozzon megint.Lehet h nekem rossz a fülem,de mivel már rendelkeztem(most épp 202) mindkettővel,ezért szerintem az én véleményem a mérvadó.A 202 iszonyatosan kiemeli a bass-ot.A szó szerint ha maxra rakod az mp3-adon-vagy legalábbis nekem(Creative Zen Touch)-a hangerőt és ráteszed a kezed kívülről a hangszórókra miközben a fejeden van szó szerint érzed h ugrál az adott bassust adó hangszer ritmusára.Ezzel persze az is jár h a többi(magas,közép)hangvallumot elnyomja,a magasat különösen erősen.A 20-esnek ezzel szemben a bassusa eléggé kevéskére sikeredett,viszont a hangképe kiegyenlítettebb,valamint a magasakat az átlagnál jobban veszi.Vagyis a két fejhallgató kb. pont egymás ellentéte.Közük nem nagyon van egymáshoz csk a kiváló ár-érték arány,valamint a gyártó
-
mocsanisi
senior tag
Én ma vettem meg a HD 202-esemet. Hát én el vagyok ájulva a teljesítményén. Összehasonlítottam egy Genius-al, ami nagyobb, és ez 1000* jobban szól. Öcsém meghallgatta, azt mondta neki is kell egy ilyen

-
Ronin86
csendes tag
Üdv! Én is egy ilyen HD 202 vételén töröm a fejem. Nekem MP3 lejátszó mellé kéne. Gondolom egy Sony NW-E15 gond nélkül meghajtaná, engem csak az aggaszt, hogy mennyire gáz az utcán? Mármint nem túl nagy? Nekem csak tömegközlekedéshez kéne, mert itthonra van fülesem.
-
atus72
őstag
Eladó egy HD202-es fejhallgató:
http://prohardver.hu/apro/sennheiser_hd_202_zart_dinamikus_fejhallgato/hsz_1-50.html -
kissbazsi198
csendes tag
Szijasztok!
Én Tegnap megvettem álmodott fejhallgatómat, egy Sennheiser HD415-ös típust. Első benyomások: 2 év garancia - aranyozott kis jack csatlakozó - és átalakító ami színtén csavaros (átalakító és a kis jack csati összecsavarozható) - iszonyatosan jó mélyhangzás és szép magas hangok. Próbáltam már Rock-Dance-Jazz- stílusú zenékkel is és nagyon megállja a helyét. Viselete nagyon jó, nem "cuppan" a fülemre.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
B.U.É.K. Mindenkinek -
k_marcus
csendes tag
üdv!
éppen füles-vásárlásba kezdenék így karácsony tájékán. nagyon megtetszett ez a hd202-es modell. sennheiserrel már van tapasztalatom: egy pc131-es csézni. azonban ez zenére egy kicsit kevés... a hd202-vel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy mobillal milyen teljesítményre képes? van vkinek tapasztalata? mennyire meríti a telot? persze azzal tisztában vagyok, hogy mobilhoz nem kéne befektetni egy ilyen minőségbe, de ez csak a nap közbeni használatra vonatkozik... kíváncsi vagyok mire képes a s-e w710i-vel... (nap közben mégsem cipelhetem a gépem egy aggregátorral...). Az a legrosszabb, hogy nem tudok róla, hogy kaposváron vagy dombóváron lehetne kapni, de mindenképpen meg szeretnék róla győződni, hogy használható-e mobillal...
előre is kössz a segítséget! -
4d
aktív tag
Én is csatlakozom az előttem szólók véleményeihez, ha meg tudod szokni h egy kicsit szoros, akkor szerintem ebben az árban best buy a HD202!
-
Ijk
nagyúr
Na vettem egy hd555-öt. Noti saját Intel HD hangkarijáról hajtom, és meg kell mondjam egész jól szól. Kipróbáltam otthon a házimozierősítőm (optikailag van a géppel összekötve) kimenetén, de nem hallottam semmi különbséget, pedig nem mp3-akat, hanem loselesst hallgatok.
-
Chandler
senior tag
volt alkalmam nemrég kipróbálni a naagy híres CX300-at
hát nemtom engem annyira nem nyűgözött le, nem rossz, de 10k sztem sok érte
a hd 202 annyival jobb, plusz majdnem fele annyi, asszem még anno 5500 ért vettem
sőt az mp3 lejátszómon sokszor vissza kell vennem a basszuson.
annyi hátránya van a 202-nek hogy hosszú távon kényelmetlen, de ha jól beállítja az ember akkor kényelmes is tud lenni
-
dobolan
senior tag
Hali!
Ez szerintem csak egy normál USB-s hangkari + marketing bla-bla. A sztereo kimenet jelerőssége és a beépített dac minősége szerintem ugyan olyan, mintha egy pci-os hangkarit használnál.
Egy fejhallgatót valószínüleg meg tud hajtani -kérdés a minőség ugye-, de én sehol sem látom, hogy ez egy füles erősítő lenne.
Persze lehet, hogy tévedek.
[Szerkesztve] -
Ijk
nagyúr
Sziasztok
Szeretnék a közeljövőben egy jobb sennheiser fejhallgatót, és mivel notiról lenne meghajtva ez megtenné szerintetek fejhallgató erősítőként?:
[link]
Fogadok egyéb javaslatokat is, de a 100k-s fejhallgató erősítő + 50k-s DAC-tól kíméljetek
-
sztyui2
őstag
Tényleg. Hogy szól egy Sennheiser CX300-hoz képest?Nagy a Basszusa?
[Szerkesztve] -
sztyui2
őstag
Most egy ilyenre szeretnék beruházni a Sennheiser CX300-as után, mert az is nagyon jól szól. Valakinek vélemény erről(HD 202) a fejesről?
-
eastsider
nagyúr
Egy senneiser CX300-hoz képest hogy szól?

-
ponti_ak
addikt
Ejha, van a 202-esnek külön topik? Nem is tudtam...
Hmm, lehet hogy azért, mert van egy Sennheiser gyűjtő topik is: [link] -
-
[G@B]
tag
válasz
Vassili_Zait
üzenetére
jól beszél
akkor én mint mondjak a hd 515 vs 650 ről
igaz nem panaszkodok , audigy 2 ZS el télleg letépi a fejemet a basszus
én is maximásisan meg vok elégedve. sztem ilyen árért nemigazán találni más gyártótól jobbat.(véleményem szertint) -
Zsolt!!
aktív tag
Úgy látom itt mindenki az alapján dönti el ,hogy jó e a fülhallgató h mekkora a basszusa!?
Mondjuk ha csak tuci tuci zenét hallgat akkor vegyen ez alapján ha neki ez tetszik..Na nem a zenét kritizálom mert 70%-ban én is elektronikus zenét hallgatok.Más műfajú zenéken lehet h egy nagy f.. .,de hol van itt a részletező képesség a térérzet stb.??na mindegy nem is tudom mit bosszankodom -
válasz
Vassili_Zait
üzenetére
Köszi! megnézem majd akkor a BASYSban és ha kekeckedik a bácsi akkor jól megütöm...

én is tudom, hogy az MM-ben nem lehet normálisan meghallgatni (bár most egy DVD lejátszónak kinéző valamiről
szólt a madonna koncertfelvétel [nem adott túl sok zenei élményt]... de azért nekem azzal a minőségű hanggal ami abból a lejátszóból jött, az EH-250esnek tetszett a legjobban a hangja... és ha a HD 202 már megközelíti akkor nekem az meg fog felelni (ja és az EH tökéletesen jó volt a nagy
fejemre)
nem vagyok audiophile és nem is vagyok hangmérnök, nem vagyok dj sem, szal csak egyszerű otthoni használatra kellene, károsítani a dobhártyáimat (persze szép minőségű zenével)
Prodigy meg mindig van nálam (alap
) -
Vassili_Zait
senior tag
Ha a HAMA stúdióakármi verte a sennheisereket akkor neked komoly baj van a hallásoddal...
A westendes MM-ben nem lehet kipróbálni a fejeseket csak megnézegetni, a zene ami bennük megy az nem alkalmas arra hogy meghalld a különbséget... mert valami gagyi ipodkoppintásról küldik bele a zenét... a Sennheiserek nyomába csak az AKG 141-es érhet a médiamárktos választékban... de az meg stúdiófejhallgató, (kevés benne a mély e senn-hez képest)... Ha zenecsináláshoz kell akkor AKG, Ha homeentertainmenthez akkor meg Senneiser. más márka ami kapható magyarországon nem jöhet szóba...
Ja és a 90000 -es sennheiser gondolom a HD650 es lehetett... Ha az nem teccik akkor ott nem a fejhallagtókkal van a gond
ahhoz képest az én HD555-ösöm egy gané..., pedig egy X-fi hangkártyával már ennek is akkora basszusa van hogy letépi a fejedet...
És nem torzít... nem kruttyog, és nem félsz attól hogy tönkremegy a membrán...
Ja ha veszel fejhallgatót akkor azt is figyeld meg hogy kényelmes e ? mert ha egy fél óra után már nincs vér a füledben akkor az nem túl kellemes...
És ha viszel magaddal zenét akkor az mondjuk prodigy - Smack my bitch up legyen , azon meghallod a különbséget, vagy akár egy queen-en is... -
Vassili_Zait
senior tag
Üdv! A Móricz körtér melleti BASYS-ben biztosan kilehet próbálni. Egy kicsit bunkó az eladó
, de attól még kipróbálhatod. Én is ott vettem a Fülesemet... És eléggé jó bevált. Ja és elég olcsó a bolt én a HD 555-ösömet vettem ott 22000ért ... A médijamárktban meg a saturnban pedig 28-29 ezer körül van... ha elmész a basya-be akkor vigyél magaddal minimum egy audiócd-t mert akkor kipróbálhatod egy komolyabb erőlködőn. De szerntem egy kicsit még gyűjcsél pézt és a 8-10e ft-s kategóriában gondolkozz, mert az elett nagyon kommerszek ezek a fejhalgatók, hidd el ott egy olyan ugrás van a minőségben és hangélményben ... 
Szerintem inkább a HD415, vagy HD435 , ezek már Hifi fejesek, és jók nagyon [link]
[link]
Na itt a link...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
öcsééém... senki? segítsééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég!!!!!
-
valaki erre ---> #81, 82, 83, 84, 85, 86 ???
-
vki?
-
na mégegyszer... need help! Sennheiser fejhallgatókat hol tudok kipróbálni??? Többek közt a HD202 és az EH250 érdekelne!
-
senki nem tud segíteni?

-
na valaki!! help!!
-
szóval 5letek hogy hol tudnám kipróbálni...? mondjuk jobb lenne még az EH szériát is megnézni mégegyszer... de nem tok ilyen helyet... help pls
-
jó értem én... (azért mégsem ugyanaz a kettő... bár engem a ''slight emphasis on the bass response'' marketinfogás eléggé az EH felé húzna, de ennyi pénzt nem adnék ki rá...) úgyhogy az maradt hogy meg kell hallgassam a HD202-t saját zenével, mert látatlanba nem veszem meg...
Helyet tudtok mondani ahol ki lehet próbálni? De ne az MM-et meg a szaturnuszt ajánljátok mert ott voltam és nincs... -
matyiGo
aktív tag
http://resources2.basys.hu/files/EH_250.pdf
http://resources2.basys.hu/files/HD_202.pdf
ittvan ni adatlap, azt hiszem ezek az adatok magukért beszélnek, anno amikor én megvettem hd202esem kipróbáltam a 250t, nálunk családi hagyomány a jó hallás, úgyhogy rögvest felismertem a nagy különbséget a 2 füles között!!! MÁS A SZÍNÜK!
najó, azért ha nagyon nagyon odafigyelsz, észrevehetsz némi különbséget a 250es előnyére, de az a kis hajszál nem hiszem hogy megér plusz 6k.
-
valaki esetleg használt valaha HAMA ''Studioline'' SL-273 ast? sztem ez mindent visz!
Amúgy alkatrésznek valót keresnék hozzá (speciell a bal oldali villa kellene nekem) ha valakinek van írjon -
gyerekek hogy én hogy jártam... elszaladtam körülnézni MMbe... gondoltam meghallgatom a fejhallgatókat, mert elkelne már egy új, és régóta nézegetem őket...
végighallgattam őket. az 5000Huf-ostól a 90000Huf-osig...
hát vhogy így néztem a végén... Sennheiserek voltak javarészt... Volt pár AKG meg Sony és Panaszkodik... Panaszkodik nagyon panaszkodik, mert semmit nem produkált számomra... AKG sem nyerte el a tetszésemet, még a 45000Huf-os sem...
Sonyéknak volt egy DJ szériás 45000 ért az még talán talán... a Sennheisereket végighallgatva nagyot kellett csalódnom... (de lehet hogy csak én rendelkezem ilyen füllel) HD202 nem volt pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá. HD201et nem ajánlom csak óvodásoknak és süket nagymamáknak... (jó azért azt hozzá kell tennem hogy egy madonna koncertfelvétel szólt DVDről bennük, szal nem egy basszusteszt...) a 90000Ft-os Sennheiser hangja sem tetszett... mondom nem értem mi van velem... egyetlen egy fejhallgatót találtam abban a kínálatban ami ki tudta volna elégíteni az igényeimet... ez a Sennheiser EH-250 es volt... ott olyan volt a mély tartomány hogy hajjaj
ha a HD202 legalább így szólna kérdés nélkül megvenném, de sajna sehol nem lehet ezeket kipróbálni...
amúgy a HAMA Studioline fejhallgatóm az EH-250 kivételével az összes Sennheisert verte (az én fülem számára) (ja azt tudni kell hogy a ''20Hz és környéke'' világban élek, szal nagyon mélytartományfüggő vagyok)
headphone.com nem bizonyítja állításom, de hallottam amit hallottam...[link]
[Szerkesztve] -
matyiGo
aktív tag
Jah, és volt szencsém kipróbálni egy hd 201 -est
is de az labdába se rúghat a 202 -es mellett, szerintem megéri rászánni még azt a kis pluszt. -
matyiGo
aktív tag
Csumi!
3 napja kaptam meg ezt a fülest
és mindenkinek csak ajánlani tudom, hihetetlen jó. A mélyeket gyönyörűen veszi és úgy általában mindent, lehetne persze kritizálni, de ahhoz mellé kéne rakni egy legalább 10 ezer forinttal drágább fejhallgatót. A viseléssel ugyancsak gondjaik lehetnek nagyfülű barátainknak, hál Istennek nekem pont jó, mintha rám szabták volna. Egy huzamba volt a fejemen úgy 3 és fél órát és csak egy icipicit vált kényelmetlenné, de tul. képen ezt el is feledteti velünk a zenei élmény, nincs miért panaszkodni, a füles kétségkívül megéri az árát, sőt még többet is 

Nagyon Nagyon! -
Zsolt!!
aktív tag
Halli!
Hd 202-est nem hallgatam de basszusból tényleg elviselnék többet is egyes zenéknél,de nincs nagy hiányérzetem.Különben is ha mindenben jó volna nem lenne hova fejleszteni.
-
Zsolt!!
aktív tag
Halli!
Nekem HD 201-em van és már egy éve megvan,csak ajánlani tudom mindenkinek ennyi pénzért.Most a hifimet szeretném fejlesztgetni,hogy hasonló hangminőséget produkáljon nem lesz olcsó mulatság
-
ZakRob
senior tag
Az elején nekem is nagyon kényelmeteln volt, de idővel egyre jobban hozzászoktam. Ma már több órát is kibírok vele.
-
[G@B]
tag
ugyebár ovális alakú(ellipszis): a hosszabbik ''része'' 6 cm, a rövidebbik meg 3 cm
hát ez nem valami nagy(természetesen nem a külső peremét mértem a szivacsnak, hanem a belső részét)....bevallom őszintén nekem a kisebesítette mind2 fülemet. szószerint fájdalmas volt viselni. ezért gyűjtöttem gyűjtöttem és vettem egy hd 515 öt. ez szuper, teljesen belefér a fülem, nagyon kényelmes, semmi nyomást és kényelmetlenséget nem érzek több óra használat után sem...
a hd 202 tudását nem vonom kétségbe, meg ilyen áron garantáltan nem kapsz szebb hangú fülest, de nagyon elcseszték h ennyire kicsi a párnája.... -
menpee
aktív tag
Heloo!
Nagyon megtetszett ez a füles, és az ára is tűrhető. Csak azt nem tudom, mekkora. Most egy Philips SBC HP150-et használok, és abban kényelmesen elférek. A képek alapján azonban ebben kisebb a hely... -
sakavaka
csendes tag
Hali! Engem az érdekelne a HD202-vel kapcsolatban hogy tényleg állitható a kábel hossza?a Sennheiser oldálan valami ilyesmit olvastam.Ha ténlyeg állitható,hogyan működik?Nekem inkább utcai használatra kéne oda meg kicsit sok a 3 méteres kábel... apropo mit szóltok a Creative Muvo V100 lejatszo+Sennheiser HD202-pároshoz?A lejátszó már megvan,a fejhallgatón meg vacilálok.Az nem zavar hogy nagy,csak félek hogy a lejátszó nem hajtja meg eléggé a fülest vagyis nem lesz elég hangos,vagy nagyon hamar lemeriti az elemet.Sajnos nincs lehetőségem kibróbálni,ezért kérdezlek titeket,hátha próbálta már valaki.kösz
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok en is vettem egy egy HD 202. Hat allati, komolyan mondom ennyi penzert pazar amit ez a fules nyujt. Eletem legjobb dontese volt nagyon meg vagyok elegedve vele. De a Basyst en sem ajanlom senkinek. Szemet egy banda sajna en is nalunk vettem

De a fules mindent meger
[Szerkesztve] -
timarcell
tag
Most vettem a basys-nél egy hd 202-es fejhallgatót 1/2 ÉV GARANCIÁVAL!!! Ami azért egy kicsit LOL mert pl. a KOSS fejhallgatókra örökélet gari van! Ha egy kicsit jobban tudnék angolul biztos kikérném a Sennheiser véleményét, ez már-már felér egy hitelrontással! LOL

-
danee91
senior tag
Nemrég én is vettem egy ilyen fülest, mert itt láttam, hogy szinte csak jókat mondanak róla. Elmondom én is a véleményem róla. 5300 magyar valutáért jutottam hozzá, de a vásárlásnál nagyon gondolkoztam melyiket vegyem. A vásárlás helyén több Sennheiser típus is volt, és az eladó segítségével mindet meg is hallgattam(rákötöttük az mp3 lejátszóját). A HD 201-es típusban csalódtam, ezt nem is ajánlom senkinek. Hangjai tompák, a basszusokat és magas hangokat gyengén adja vissza(mindegyik fejhallgatót azonos equalizer beállítások mellett próbáltam). A HD 212-es típus sem jött be nekem. Sok fajtát próbáltam ki, de a típusnevekre már nem emléxem. Na a lényeg, hogy kb 20 perc zenehallgatás után a HD 202-es és 465-ös típus között vaciláltam. Utóbbi is kiváló, de hangminőségük hasonló, így nem láttam értelmét annak, hogy kiadjak érte 12500 Ft-ot. A HD 202-es kiválóan adta vissza a mélyeket, igaz a középtartományt nem annyira, a magasakat pedig megint jól(otthon túlságosan is jól, ezért a winampban le is kellett vennem a magas tartományoknál az equalizert). De összességében sztem kiváló vétel, nekem mindenesetre az az egy nem tetszik benne, hogy egy idő után nyomja a fülem, és ha leveszem a fülest, akkor kicsit fáj is. De ha jól teszem fel a fejemre, akkor már nem nyomja, viszont akkor meg nem hallom 100%-osan a hangokat.(ugyanis kicsit hátrébbcsúsztatom a fülest). De sztem még kiváló vétel a HD 457-es(igaz ez kihalófélben van, szinte sehol nem jutsz hozzá, talán a(z) User's-ben). A HD 465 pedig inkább a középtartományokat adja vissza, de a mélyeket, magasakat is jól. Viszont nem a legolcsóbb.
-
Gulka86
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy Sennheiser HD 202-es fejhallgatót.
Ez már a második, mert az elsőt odattam anyunak
A Shop-Stop Mediamarktban vettem, ha valakit érdekel. ára 6994 ft volt. Igaz picit drágább volt, de sehol nemlehet most kapni. De siesettek, mert még 2 darab volt kirakva belőlle.
Továbbra is aztmondom, hogy a legjobbfülhallgató ebben az árban.
Üdv. -
osztrovszky
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok mondani egy árat ezekre?
HD 202
HD 205
HD 215
Valamint hol szerezhetők be a Basys KFT (?) mintaboltján kívűl?
Olyan kéne ahol ki tudom próbálni tehát nem webáruház!
Hamár itt vagyok az lenne még hogy a 205 és 215 közöt mi a különbség? Csak a méret? -
ProdyG
őstag
Ma vettem egy HD 202-est és azt kell hogy mondjam a cucc büntet.
olyan mélyhangja van, hogy embertelen. csak ezt vegyétek. 6k-ért hibátlan. -
ZakRob
senior tag
Én is vettem egy ilyen fejhallgatót, jól szól de egy idő után kényelmetelen, mert nyomja a fülemet, pedig nem is nagy.
Nektek nem volt ilyen probléma vele? Remélem megszokom. -
Márton
nagyúr
Milyen hasonló árú és hangminőségű fülest ajánlotok, amin van
hangerőszabályozó poti és egykábeles nem kettő?
köszi -
Fricó
aktív tag
up
-
Fricó
aktív tag
nem tudom melyiket vegyem

sennheiser hd 437 vagy 202
a 437-t valaki isemeri? -
Matt-OPT
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Szerintem semmenyivel. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom EZ-AV EMP 200-assal.
-
Dalai Láma
őstag
Nos, legutoljára több mint 1 éve jártam itt. Azóta még mindig megvan a hd202-m. És semmi baja nincs, bírja a gyűrődést, pedig megtett velem többezer kilométert

kényelmes viselet, jól illeszkedik a fejre, nagyon szeretem azóta is.
Valaki írta, hogy jobb mp3 lejátszókhoz hozzá lehet csatlakoztatni, mert bírják. Az akérdésem lenne, hogy kb mennyive lövidítik meg az mp3 lejátszó elemének élettartamát, ha brutál fülessel hallgatom rajta a zenét? -
Matt-OPT
aktív tag
A HD201-el nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy hamgzásilag van-e észlelhető különbség, de nem hiszem, hogy lenne. Meg kellene hallgatnod mind a kettőt ha van rá lehetőséged. Hol láttál ilyet és milyen áron? Én HD202-t használok, szerintem ebben a kategóriában verhetetlen.
-
csirke16
csendes tag
Sziasztok
Az lenn a kérdésem hogyha a fejhallgatómat zene hallgatásra szeretném csak használni (alternativ,rock) akkor érdemes-e megvenni a hd202-t vagy elég a hd201?
előre is köszi
csirke -
Matt-OPT
aktív tag
www.zaj.hu, Basys (MOM Park)
-
Roxy
tag
Szevasztok!
Megrendeltem a Sennheiser HD 202-es fülesemet egy webáruházban még a hónap elején. Most közölték velem, hogy nemtudnak nekem hozni ebben az évben. Ez engem elég rosszul érint így karácsony közeledtével.
Nem tudtok egy webáruházat, vagy Bp-n üzletet ahol esetleg betudom szerezni?
Köszi!
-
psr220
csendes tag
Üdv mindenkinek. Én nem rég döntöttem úgy hogy veszek egy jó kis fülest. Hosszas keresgélés után észrevettem hogy a Sennheisert nagyon dícsérik mindenütt. Elmentem hát az oldalukra, nézegettem őket, szétnéztem hogy itthon mennyibe kerülnek. Végül két füles tetszett meg, de nem tudom hogy van-e hallható különbség a kettő között. Ezek pedig a HD465 és HD485-ös modellek. Az adataik nem térnek el túl sokban, viszont 4e ft az árkülönbségük. Ki mit tud róluk, érdemes-e ezt a 4e-et rááldozni? Egy majdani Audigy2 ZS-hez lenne. Illetve még az is kérdéses hogy egy HD570-hez képest hangzásban mennyivel jobbak vagy rosszabbak. Ez a két verzió viszonylag új modell. Ha van valakinek ilyen vagy csak kipróbálta, lécci írjon pár sor véleményt róla.
Azért ide írtam,mert a HD202-es is nagyon tetszik és lehet hogy ehhez a hangkarihoz bőven elég lenne. Viszont ha van rá pénzem, érdemes-e egy jobbat venni?
Előre is köszi mindekinek!
Lajos -
Lotusz
tag
udv
sennheiser pc 160ja kinek van? tapasztalatok? nekem CSS.hez kene -
Cimi+Csabi
tag
Hy mindenkinek!
Nekem van egy
Sennheiser HD 212 PRO illetve egy utcai
Sennheiser PMX 60.
Mindkettő eladó illetve hibátlan állapotú!!
OK:
Sennheiser HD 215-öt akarok venni!
HD212 PRO - 11000 HUF
PMX 60 - 5000 HUF -
szumoo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is olyat akarok venni, de elkezdtem a moddomat és majd csak ősszel lesz hangkarim.
Addig meg csak kibírom vhogy
. -
szumoo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szia.
Nekem HD202-m van és szvsz csak designban különböznek. Hangzásilag nem tom a tied mien, de én a 202-vel nagyon megvok elégedve, attól függetlenül,h csak egy x@r alaplapi hangkarival hallom. Majd lesz vásárolva egy normális hangkari,de h mikor azt nem tom.
Szumoo -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja bocs, én HD-201-est vettem, a 202-es 500Ft-al volt drágább. Azt viszont nem tudom, mennyivel jobb

-
Motion_Blur
félisten
Nekem is ilyen van, media-ba vettem 5K-ért, én is csak ajánlani tudom mindenkinek

kép róla:
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
cherockee
aktív tag
használ valaki közületek ilyent iAUDIO 4essel? 5össel? hasonló kisebb lejátszókkal? csak a hangereje érdekel, mennyire joo?
-
Matt-OPT
aktív tag
Zaj Stúdióban (www.zaj.hu) vagy a Basys-nál (MOM Park)
Nekem is ilyen van, gyönyörűen szól és kényelmes. Egyedül a zsinórjával van egy kis gondom, nebezetesen az, hogy nagyon könnyen összecsomózódik ami engem speciel eléggé zavar. Ha kicsit vastagabb és merevebb lenne talán nem lenne vele ilyen gond. Ennyi pénzért egyébként best-buy. -
coolmpi
aktív tag
senki nem tudja?

-
coolmpi
aktív tag
holnap szeretnék venni egy ilyen csodát, upsz azaz ma, help plz!
-
coolmpi
aktív tag
Bp-n hol lehet kapni ilyet? Pólus MM? esetleg?
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Segítsetek már pls.
Honnan tudnék POSTAI utánvéttel venni ilyen fülest? Sehol sincs raktáron
-
lol
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
igen, mert az integráltba belehallatszik a déli-híd ''zaja''... egy pci karinál majd elmúlik...
-
Frosty
aktív tag
Nekem Sennheiser HD-515 van és a cucc ROXXX. Nagyon szép hangja van, a mélyek is jók rajta. A legnagyobb meglepetés az volt számomra, hogy a sztereó füles tökéletesen pozícionál 3d-ben...ráadásul olyan hangokat is hallok vele, amit eddig semmi mással azelőtt (nem voltam előtte egy audiophil ember és még finoman is fogalmaztam, de ezek a Sennheiser fülik tényleg nagyon durvák).
A rádiósokat viszont nagyon nem ajánlom, annak nagy a zaja és hangjaik sem olyan jók, ártól függetlenül. Bp-en a Basys-nál (www.basys.hu) és két Pioneer üzletben lehet őket kapni...ki is lehet próbálni még a 90 ezres HD-650-est is. Az már egy teljesen másik világ, de megéri érte eladni akár a hifit is
-
Zebu
addikt
Szerintem is ! Bár nekem csak pár hetes. Kényelmes esti viselet

-
Notes
senior tag
Én kb. egy éve vásároltam meg. Akkor olyan 7.000Ft körül volt a MM-ban. Azóta is nagy megelégedéssel használom. Csak ajánlani tudom.
-
Zebu
addikt
Na megvettétek?
-
iC
tag
PC150 kell nekem csak még nem tudom honnét.
-
iC
tag
HMD 280 PRO
66ezer, bazz ilyenem sem lesz, inkább vennék 10 másikat. -
iC
tag
http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc155.html
Na ez érdekes, nem kell hozzá hangkártya? USB, ez valahogy olyan, mint amikor elkezdtük a billentyűzetet az usbbe dugdosni, pedig ott volt mellette a helye. -
iC
tag
HD202-t nem is látok a sennheiser oldalán.
HMD 280 PRO jónak tűnik, vajon hol lehet ilyet kapni és mennyi lehet? -
iC
tag
Már egy ideje gondolkodom egy head set vásárlásán. Ezen van mikrofon?
Tudtok olyat ajánlani? Illetve egy boltot ahol kapni lehet. Fehérvári médiamárktban nincs egy darab head set sem, füles kínálat is szegényes.
-
Zebu
addikt
nekem is ilyen van és fullos!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Persze, főleg ha szutyok AC97-ed van (ami 99%). Ha nagyon olcsón akarod megúszni, akkor SB 128, kb 2k, ha több is van rá, akkor Live!, kb 5-6k.
-
Dalai Láma
őstag
Ez jó hír. A viselete is kényelmes. Van hozzá 3 méter zsinór. Eleinte rádiósat akartam venni, de abból a jobbak nagyon drágák, és amit 6000-ért lehet venni, nem tudom milyen minőségűek. De biztos nem azok a legprofibbak a világon.
Csak ne lenne az az alapzaj az integrált hangchip miatt! Szerintetek ha veszek helyette valami olcsó hangkártyát, az már nem fog így sisteregni? Minőségben vvajon agy pár ezer forintos hangkártya megveri az integrált cuccot? -
Dave™
nagyúr
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ezt jól hallottad, a Sennheiser a(z egyik) legjobb a fülesekben. Ami közelíti, de árban kedvezőbb, az az AKG.
-
Dalai Láma
őstag
Helló!
Én épp ma vettem egyet. Nagyon korrekt. Nekem túlságosan jó is. Mert behallatszik az integrált hangcsip zaja. Ha kattintok egérrel, az is. Amúgy nekem bejön, és nem is olyan drága. Azt hallottam, hogy a Sennheiser nem rossz márka, sőt az egyik legjobb az ilye ntéren. Ki mit hallott erről még? -
[G@B]
tag
Üdv Mindenkinek!
Véleményeteket szeretném kikérni azoktól akik e fejhallgató boldog(remélem mondhatom ezt)tulajdonosa.
Én eddig csak jót olvastam róla, és egy kis megerősítést kérnék tőletek.
A terhelhetőség érdekelne, súlyos basszusú zenékre használnám, trance,stb...
Várom a hozzászólásokat.Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) az nem az alapján fog fülest választani h milyen szép a középtartomány
akkor én mint mondjak a hd 515 vs 650 ről

ahhoz képest az én HD555-ösöm egy gané..., pedig egy X-fi hangkártyával már ennek is akkora basszusa van hogy letépi a fejedet... 
, de attól még kipróbálhatod. Én is ott vettem a Fülesemet... És eléggé jó bevált. Ja és elég olcsó a bolt én a HD 555-ösömet vettem ott 22000ért ... A médijamárktban meg a saturnban pedig 28-29 ezer körül van... ha elmész a basya-be akkor vigyél magaddal minimum egy audiócd-t mert akkor kipróbálhatod egy komolyabb erőlködőn. De szerntem egy kicsit még gyűjcsél pézt és a 8-10e ft-s kategóriában gondolkozz, mert az elett nagyon kommerszek ezek a fejhalgatók, hidd el ott egy olyan ugrás van a minőségben és hangélményben ... 

hát vhogy így néztem a végén... Sennheiserek voltak javarészt... Volt pár AKG meg Sony és Panaszkodik... Panaszkodik nagyon panaszkodik, mert semmit nem produkált számomra... AKG sem nyerte el a tetszésemet, még a 45000Huf-os sem...
is de az labdába se rúghat a 202 -es mellett, szerintem megéri rászánni még azt a kis pluszt.