Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
Itt olvasottak alapján sikerült nekem is vennem egy Sennheiser HD 202-t. Nos hozza amit elvártam, alapvetően elektronikus zenehallgatásra vásároltam. Alacsony rendben, közép szerintem kicsit túl sok (le is vettem EQ-ba), felső ismét nagyon jó. Hiányolom kicsit a hangszabályzót a kábelről, de legalább nem megy tönkre (a réginél megszakadt, ezért vettem újat). 3 órája fejemen van, még nem érzek semmi kényelmetlenséget, sőt, nagyon is kényelmes, nem is szorít, de le se esik ha hirtelen mozdulatot teszek. Külső hangokat jól kiszorítja, azt még nem tudom hogy a kintiek mennyire hallják amit én. Ha bírja annyit, mint amit itt írtatok, akkor best-buy volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest