Hirdetés
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetemben windows+firefox az A gépen van, a qBittorrent a B szerveren, így ez nem működne nálam amit írtál. (plusz ilyenkor a firefox letöltés előzményekben ott marad törlésig nálad ha jól sejtem)
Mivel DDNS címmel konfiguráltam, így bármikor, bárhonnan el tudom indítani a letöltéseket, nem kell egy hálózaton sem lenni a 2 gépnek. Ha véletlenül olyan torrentet akarok letölteni aminél ki kell választanom mit szedjen le, akkor vagy átküldöm így és a gui-t megnyitva szelektálok, vagy eleve a GUI-n keresztül töltöm fel a fájlt, de ilyen évente 2x van kb. Van ennél sokkal sokkal okosabb, összetettebb addon is, ahol több szervert is lehet kezelni és tudja pont ezt is (egy plusz lépcsővel
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de egyrészt ezt az után találtam meg, hogy már forkoltam, másrészt pont a lehető legminimalisztikusabb megoldást szerettem volna, ha létezik ilyen szó egyáltalán. Illetve IOS-ről, safariból pont ugyan ezt csinálom parancs segítségével, mert néha telefonról el kell indítanom valamit, és az is pont 2 kattintás + egy harmadik a kategória kiválasztására, onnan jött az ötlet