- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Cuccokat sikeresen átvettem.
Viszont lenne némi problem, a lap szerencsére megy hibátlanul chipsethűtőt is sikerült rá szereznem(gyárit), viszont a proci-val annyi a problem hogy 256cache alias Thoroughbred-B
ráadásul valamilyen oknál fogva akármilyen beállítást alkalmazok biosban az istenért sem akar 2200+(1500mhz)-n kívük más beállítást elfogadni
Esetleg valami ötlet?
Szerk.: ezüstözéshez nyúlva nem volt, maradt az eredeti állapotában de mégsem.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Válasz ment, telón nem érlek el!!
-
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
A prociért szerintem 12k körül lenne reális, az alaplapot licitre bocsátom
-
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
Eladó a címben szereplő cucc.
A proci Barton magos, 512kb cache-es, alap órajele 1500mhz.Átezüstöztem a megfelelő hidakat,így Via chipset-es alaplapban növelhető a szorzó.2250mhz-ig megy 1,8V-al!!! Tehát jóformán egy 3200+-os bartont kapsz.
Az alaplap Via KT400-as chipset-es, max fsb-je 197. A hűtőfelfogató fülek letörtek, így zalman 7000b-vel használtam. Valószínűleg valami gondja lehet,de lehet,hoyg csak inkompatibilitási gondja volt az alkatrészeimmel. A legváratlanabb pilanatokban volt képes lefagyni.Volt hogy játékot is bírt 24-ben, volt, amikor már boot után lefagyott.
Egyikre sincs gari, de a procira vállalok mondjuk 1 hét kipróbálásit.Az alaplap lutri, hogy mi baja lehet.Lehetőleg egyben szeretném eladni, de nem gond, ha csak a proci megy el, az alaplap meg megy dísznek.
Árajánlatokat várok.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest