Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor1974
tag
1 évesen még jó vétel lehet ha váltani szeretnék Realmeről😁
-
OSERANSKY
junior tag
Az árától függően elgondolkodtam rajta... Ma du. láttam a Tech Spurt-ös videót róla, abban a különleges zöld színben eléggé mutatós, meg brutál kis ketyere
-
OSERANSKY
junior tag
A 12es OnePlus még érdekelni fog. Már csak a Hasselblad kamerák és a Snapdragon 8 Gen 3 miatt is. Árazásra leszek kíváncsi...
-
stuka20
senior tag
Szerintem lazán lesz 350-400ezer forint (ha nem több). Főleg, ha Indiában a pletykák szerint 280-330ezer forintnak megfelelő euróba fog kerülni.
-
KismAji
tag
Nem, mert alapból eddig az összes telefonomon áttetsző tok volt, csak mivel megrendeltem a carbon tokot a teloval együtt, így elhasználtam, minthogy vettem volna egy másikat.
Pont ez miatt lényeg ,hogy milyen színe van a telefonnak, áttetsző tokkal lenne használva csak a jövőben.
-
KismAji
tag
Szomorú, hogy nem lesz kék színben elérhető, bár szerencsére az a zöld szín sem rossz.
Én is imádnám nézni a 7 pro-m, bár egy fekete carbon tok van rajta, ami szinte teljesen eltakarja a telefon színét. Én max annyira veszem le róla a tokot, míg megtakarítom a telefont a tok alatt. -
-
Lajmund
őstag
Erre kíváncsi leszek. Szimpatikus a fold is amit csináltak. Ugye nekik nincs itthon forgalmazójuk? Vagy mással keverem?
-
Pofás jószág. Muszáj lesz letesztelni
-
Beérett az 11 dizájn, mikor az megjelent a többségnek nem tetszett.
-
mrThomi
addikt
Nekem a fehér hátlappal és szürke kerettel adja nagyon, te jó isten de még mennyire
-
kbyte1024
veterán
Nyilván húzós lesz az ára
-
Usgyi
aktív tag
Majd az ára fogja eldönteni,hogy mennyire lesz ez jó vétel. Bár látva az elmúlt évek árazásait,sok jóra nem számítok
-
atix2
csendes tag
Amennyiben "Sandstone" lesz a fekete, akár az első Oneplus-nál, nálam az a befutó, de nagyon tetszik a zöld "márvány" szerű színváltozat is. Az ára is biztosan "bomba" lesz, főleg, ha most tényleg jól sikerült a kamera.
-
natë
nagyúr
Bomba lesz.
-
kbyte1024
veterán
Szép
-
joey04
titán
Nagyon pofás lett.
-
ghiottone
nagyúr
Reklámvideót is kiraktak: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
IP védelemről bármi info van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Akár 24/1024 GB-os változatban is megkaparintható lesz a decemberi premier után.
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest