Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chakram6706 #13 üzenetére
Csak ez az extra nem valósult meg...a drágább modelleknél.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
chakram6706 #13 üzenetére
Akkor a 800 ezres Foldban miért van harmadik éve az S22 szettje?!
-
chakram6706
csendes tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Az s23 ultrának is az ultra széles auto fókuszos... De nem lehet minden telefonnak ilyen hisz kell valami extra a drága modellbe
-
-
Draun01
tag
Nincs igazán bajom velük. Tetszik hogy valami mást csinálnak. Még gondolkoztam is mind a 2a vagy egy CMF Phone beszerzésén is, csak rájöttem hogy még nem kell telót váltsak. Fölöslegesen meg (az ő sikeres marketingkjüknek bedőlve) nem kell.
Most ezzel a 2a Plusszal az a bajom hogy, most komolyan +5w töltési sebesség? Meg 32-rol 50Mp a kamerán. Meg 10%-kal gyorsabb proci. Kicsit feleslegesnek érzem. +50 euroért.
De tudom sok gyártó évről-évre nem változtat ennyit a modelljein. Kicsit kritikus vagyok ha szabad -
Félig igaz, a GSMArena pontosabban fogalmaz.
Nothing Phone (2a) Plus starts at $399/£399 for the 12GB RAM and 256GB storage trim. Pre-orders start today from nothing.tech.
The Nothing Store in Soho, London will offer the Phone (2a) Plus from 11AM BST on August 3. Buyers in the US can get their hands on the device from August 7 at 9AM ET via Nothing’s US Beta Program.
Phone (2a) Plus will start at INR 27,999 ($334) in India for the 8/256GB trim and INR 29,999 ($358) for the 12/256GB version. Both versions will be available via Flipkart from August 7.
Nothing will announced further market availability for the Phone(2a) Plus in Septmber.És az egyéb piacok majd szeptemberben.
Azt hittem, hogy legalább a CMF-hez hasonló startot vesznek és egyből elérhető lesz.
De a weboldalon pre-order státuszba kerül szerintem hamarosan.
@Draun01: Valamiért nem kedveled sem a CMF-et, sem a Nothingot, én úgy érzem ki az eddig fórumkommentjeid alapján, persze nem is fog mindenkinek tetszeni.
-
Jó cucc, de még mindig csak Notify me van az oldalon.
Tegyék már ki végre.
-
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Érthetetlen.
-
Garzonrobot
junior tag
Eddigi fekete és fehér színek nem volt az én stílusom, de ez a szürke kib....fejezetten bejön.
Ha Ft-ban is jó árat kap akkor lehet befizetek egyre.
-
tms+
aktív tag
Nekem pár hónapig volt NP1 készülékem, hogy kipróbáljam. Szerintem nagyon szerethető mobil, talán a Nothin skinje tetszik a legjobban. Lehet, hogy egy igazi csúcsmobilt is elhasználnék tőlük.
Ez a mobil is jónak tűnik. Ezzel a szürkés anyaggal a képeken futurisztikusan néz ki. Azt hittem, hogy a csíkos, tárcsás elemek a promó képeken a wireless töltésre utalnak, tévedtem.
-
Tschubi
tag
Ez így rendben van.
-
Draun01
tag
Nagyon találó cikk cím. Lehetett volna "semmi értelme" is
-
Nem igazán értem, hogy miért marad ki sok telefonnál az AF az UW kamerából, na mindegy. Eléggé rendben van ez a modell papíron, kezdem megkedvelni a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem minden kulcsinformáció kiszivárgott a mai bemutató előtt.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest