- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atainprison #803 üzenetére
Köszi!
Szerintem azt fogom csinálni, hogy akkor előtte készítek egy mentés penre, megyek ebbe az irányba, és ha majd úgy tartja kedvem, vissza töltöm, és megyek a másik irányba.
-
törölt tag
válasz
atainprison #801 üzenetére
Húúú, akkor megírhatnád, hogy mit kell tennem, hogy elkerüljem őt a végén.
Akár PM-ben is jöhet.
-
törölt tag
válasz
atainprison #796 üzenetére
Milbu is készen van teljesen.
Nem akarom nézni azt, hogy melyik befejezést csinálom, ahogy esik, úgy puffan. Bár azt a brutál endbosst jó lenne elkerülni valahogy, ha egyáltalán lehetséges.
-
törölt tag
válasz
atainprison #791 üzenetére
Amúgy a maki után még kb. menniy van hátra a játékból? 1/3? 1/4?
-
törölt tag
válasz
atainprison #789 üzenetére
50 óránál járok az alapjátékban, és most vertem le a makit.
-
törölt tag
Na, lement a
. Kitalaltam egy uj technikat a masodik fazisata, el is neveztem Ulthanito-orsónak.majom vedekezes nelkul lenyomhato akar no hitre is. Ez volt az elso probam ezzel a technikaval, es sikerult is.
-
törölt tag
Elso fázis már no hitre lemegy (azért nem mindig), a másodikban nem tudom, hogy pontosan mi triggereli a lecsapós támadást. Néztem videót, ott azt mondják, hogy a négyes kombójából a harmadik vagy negyedik ütést kell deflectelni, és akkor megrogyik. Eddig ez csak egyszer sikerült (összesen kb. 6szor próbáltam a második fázist). Legutóbb már több mint a felét levettem a HP-jának. -
törölt tag
Azt hiszem en elakadtam. Corrupted monk szellem lement tegnap, az zsakutca, nem tudom merre kene mennem.
-
törölt tag
válasz
atainprison #724 üzenetére
Én már sok BB-videót néztem, de a srác elmehetne hipnotizőrnek, olyan hangja van.
-
törölt tag
válasz
atainprison #719 üzenetére
Akkor még van mit néznem, jelenleg 14-en állok.
-
törölt tag
Platinához az összes miniboss kell?
-
törölt tag
válasz
Yodamest #679 üzenetére
En aztan teszek mindig videot...Ha valakirol elhihetitek itt a topikban, hogy ha azt mondom lebasztam, az tenyleg le is lett vagva, az en vagyok.
Most este lenyomtam
majdegyismetlos bosst, a falankot, . Ezt kovetoen aheadlesstol megijedtem, es ket proba utan elrohantam. .corrupted monknal kotottem ki Eskuszom, eddig ez volt a legjobb boss a jatekban, mar-mar epic, es raadasul vagy fel ora alatt meg is lett. 6-8 proba utan elhalalozott. Igen, van video is, csak mar nincs kedvem megvagni, reggel felteszem.
Ez a
nagyon undorito volt, meg ez akodos palya se tetszik.Mibu village -
törölt tag
Ti már az új játékot várjátok, én meg ma este folytatom a
. Mivel már vannak kismérgező lápnál. , attól tartok, hogy lassan megkapom a nagyot is belőle.majmok Jáááájj, mi vár még rám.
-
törölt tag
Ami nekem nem tetszik a jatekban, az a
. Nem ertem erre miert van szukseg, kicsit olyan fejlesztoi fantaziatlansagnak tartom. Ha egyszer marboss duplazas. , akkor utan ne kelljen mar megint szarakodni vele,levagtam valakit .csak mashol Ti hogy vagytok ezzel?
-
törölt tag
válasz
atainprison #604 üzenetére
Megcsinaltam, ket konfettivel sikerult. Most egy se maradt, de legalabb nem idegesit a buzi.
-
törölt tag
válasz
atainprison #642 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni.
-
törölt tag
válasz
atainprison #604 üzenetére
De engem mindig leszedtek a szellemek. Igaz, vagy háromszor próbáltam csak eddig, sugarat meg nem láttam egyszer se (csak videón).
Köszi a tippet!
-
törölt tag
Bar nem akartam, szepet haladtam most az este, ket miniboss es a
meg afeher kigyo elfekudt.negy majom -
törölt tag
válasz
Yodamest #614 üzenetére
Faszom, hasznalj mar spoilert!
Egyreszt ingyen van, masreszt kotelez ra a forumszabalyzat, harmadreszt meg ne rontsd mar el mas szorakozasat, azert mert te elorebb vagy.
Sokan tippert, segitsegert jonnek, te meg az arcaba talalod, hogy mi van az utolso bossnal, vagy akarhogy.
Tudod, ha mesz az autopalyan, es mindeni szemben jon, akkor te vagy a hulye..
Mindenki tok normalisan hasznalja a spoilert rajtad kivul, es ez maradjon is igy ( hogy hasznalja).
-
törölt tag
Lila szellemes faszi a föld alatt divine confetti nélkül verhető? Mi ellen a stratégia? Nincs kedvem vele szórakozni.
-
törölt tag
Shenpou
van valami tennivalo? Kipucoltam az egeszet, demosszesen egy minibosst talaltam. Atemplomban .centipede Letezik, hogy ez zsakutca, es mas mar nincs itt?
-
törölt tag
Centipede egy vicc volt, masodikra lement. Eddig messze legkonnyebb volt.
Hint kellene
lila szellemes faszkalap a fold alatt? Valami technika a divine confettin kivul? Ez kotelezo amigy, mert lehet akkor hagyom. -
törölt tag
Sima liba volt, én is a fejére ugrottam, rájöttem, hogy lehet.
-
törölt tag
Genichiro halála. Írta: Ulthanito-papa
Kurva anyád! -
törölt tag
válasz
atainprison #489 üzenetére
Ettől még nem tudom majd legyőzni Genichirot.
-
törölt tag
válasz
atainprison #487 üzenetére
Szerintem ez tévedés! Olvassatok után, néztem youtube videot, a picsa is elmondja a szobrásznál, hogy a dragonrot úgy működik, hogy a resurrection szívja el az életerejét az embereknek, és azáltal terjed a kór! Azaz, minél több resurrection-t használsz, annál jobban terjed a kór.
-
törölt tag
válasz
atainprison #480 üzenetére
Azért nem használom fel, mert resurrect után már csak a vialozás marad. pazarlás a harcon BELÜL. Tudom, hogy visszajön, de akkor is. Ha mondjuk a boss két vágásból lebasz, minek élesszem magam fel, ha 3 fázisa van?
Semmi értelme akkor tolni tovább, mert még rengeteg van hátra a fightból.
Amúgy meg a dragonrotnak sem tesz jót, érdemes nem állandóan resurrectelni, csak ha tényleg van értelme.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #475 üzenetére
Én nagyjából ugyanígy csinálom (csak bossokról beszélek). Ha látom, hogy nem esélyes a harc, nincs resurrect. Lehetőség szerint nem healelek, csak már akkor, ha tudom, hogy van sansz.
Mindig felmérem, hogy kb. hány vial kell a harchoz majd. Genichironál nekem ez lenne az ideális:
Phase 1: Heal nélkül, maradjon meg a resurrect
Phase 2: Max három heal
Phase 3: A maradékEddig ez egyszer jött össze a már vagy 25 próbából.
-
törölt tag
Kicsit mélypontra jutottam. Reggel még futottam 5-6 kört Genichironál, többek között egy teljesen más, offenzív próbával. Egyfolytában ütöttem-védtem, aminek az lett az eredménye, hogy akkor adtam a deathblowt, amikor mondjuk még 2 centi volt csak a HP-jából. Így ez nem éri meg, sokkal nagyobb a kockázata, mint a lassabb, módszeres levágásnak.
Most valahogy úgy érzem, hogy nekem nem megy ez a játék. Hiába vagyok túl vagy 10 minibosson és 2 nagyon, nem érzem, hogy ügyesebb vagy jobb lennék. Tátott szájjal nézem a videókat, hogy verik le nohitre például Genit is, én meg örülök, ha nagy nehezen eljutok a harmadik fázisba.
Nem tudom, kinek mi a stratégiája a játékban, de én "spórolós" vagyok, azaz, ha mondjuk az első fázisát nem tudom úgy megcsinálni, hogy ne igyak, vagy elbasszam a resurrectiont, inkább meghalok. A célom az, hogy legyen legalább még 3 vial, mire a harmadik fázisba jutok, eddig egyszer volt csak ilyen.
Ti hogy toljátok a játékot? Isztok, amíg van, független attól, még mennyi van a bossból, vagy ha úgy látjátok, hogy így már esélytelen lesz, inkább meghaltok?
-
-
törölt tag
Ma sis kinlodott Genichiroval? Az a bajom vele, hogy
olyan kevesszer jutok at a harmadik fazisaba, hogy nincs idom megismerni. Eddig sikerult harom mikiri countert bevinni neki, nagyon viszi fel a posturet neki, de a villamos tamadasaval agyonbasz. Illetve, mire atjutok, nem sok vialom marad, bar volt, hogy volt harom, se nincs idom inni de, mert egybol ut. Szoval ez kemeny dio.
-
törölt tag
válasz
atainprison #444 üzenetére
Elképesztő, én a harmadik fázisával azt sem tudom, mit kezdjek.
-
törölt tag
Genichiro
Úgy látom, mégis csak van harmadik fázisa. Akkor az nem elszólás volt, vagyis az.
-
törölt tag
válasz
atainprison #430 üzenetére
Okés, köszi, munka után gyakorolni fogom Genichiro-n.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #425 üzenetére
Csak még mindig nem értem, hogy a deflect hogy néz ki. Mit kell látnom, hogy tudjam, ez deflect volt, és nem sima védés. Mert amíg ezt nem értem meg, nem is fogom tudni alkalmazni.
To deflect an attack you will need to hit the LB (Xbox One)/L1 (PS4)right before an opponent’s strike hits you. If done correctly, you’ll hear the sound of the swords clanging against one another and sparks shooting out. A successful deflect will also inflict posture damage to a foe and you’ll get a chance to quickly counterattack. You don’t need to tap LB/L1 for every enemy strike, so don’t be afraid to just hold the button down.
-
törölt tag
válasz
atainprison #420 üzenetére
Én pont nála vagyok, lement az első fázisa, 5 viallal, utána halál. Úgy érzem, hogy vele igazi párbajt kéne vívni inkább, mert sokat kellene szöcskézni ahhoz, hibázás nélkül, hogy a néha bevitt egy találattal levágjam.
-
törölt tag
válasz
atainprison #421 üzenetére
Én azt arra használom, hogy meg tudjam ütni a bosst egyáltalán.
Elég közel vagyok, lebaszom, és máris van egy free ütésem. Kár, hogy csak 7-szer lőhető el egy körön belül.
-
törölt tag
válasz
atainprison #417 üzenetére
Oké, még mindig nem világos.
Az L1 az deflect. Akkor is deflect, ha nem üt az ellenfél, meg ha pont jókor is üt. Honnan tudom azt, hogy melyik L1 nyomás után lesz "jó deflekt", és melyik után sima védekezés?
A BB-ben tudni lehetet, hisz stunnoltad az ellenfelet olyankor. De itt semmi jele.
A trial and error alapon való póbálgatás meg sok halállal jár.
-
törölt tag
válasz
atainprison #418 üzenetére
Úgy, hogy "átüti" a deflectet. Folyamatosan nyomva tartom, ráver hármat, és már nem annyi a HP-m, mint előtte.
-
törölt tag
Nem két fázisa van?
Amúgy tudom, hogy be kell gyakorolni.
Szerintem én rosszul csinálom. Amikor látom, hogy támadni fog egy boss, lenyomva tartom az L1-et, ezzel védem az ütéseit, de persze közben sebződöm is. Majd után egyből visszatámadok R1-gyel, amit általában kivéd, vagy nagy ritkán betalál, és levesz neki nagyon kicsit a HP-ból.
Szóval nem érzem, hogy mi ebben a nagy mechanika? Vagy mitől olyan sikeres ez? Nekem nem tűnik annak. Egy idő után ráadásul, mivel fogy a HP-m, a postureöm gyengül, és már az ütéstől el is fekszem, és mire felállnék és innék, már levág.
-
törölt tag
Én ezt a parry dolgot még mindig nem értem.
Mitől lenne a parry (deflect) parry, ha után visszavágni tök lassan vág, és az ellenfél meg lazán védi? Akkor mért parry az? Nem látom, hogy nagyobbat sebezne utána, nem rogyik meg az ellenfél, szóval nem vágom.
Ja, kipróbáltam az L1 nyomkodást, ahogy valaki ezt tanácsolta tegnap: eddig ez a legnagyobb hoax, amit a játékkal kapcsolatban olvastam.
Egyszerűen az nem működik. Attól még nem lesz meg "a parry", mert folyamatosan nyomkodod az L1-et.
-
törölt tag
válasz
atainprison #399 üzenetére
Az a baj, hogy nekem az alap mechanika nem megy igazán jól: a deflect, visszavág, gurul (ez nem is gurulás, csak beszarósasszé). Inkább riktán vágok, és hosszabb ideig tart a harc, mint gyorsan, profin.De begyakorolom.
-
törölt tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
Én pont ezeket tapasztaltam, de jó így leírva látni, köszi!
-
törölt tag
Genichirohoz van valami special info, vagy egyszerűen csak ki kell tanulni, és levágni? Tegnap véletlen botlottam bele, két próba után már nem volt kedvem játszani, ma reggel a negyedik próbára viszont levettem az első fázisát, igaz, ráment 5 vialom.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #324 üzenetére
Szerintem ez nem a topik témája, de még ennyi kikívánkozik belőlem.
Már Jacko életében is megvádolták, bírósági ügye is volt, a tanúvallomásokon kívül nem volt bizonyíték ellene, hisz nem érte őt tetten senki. Ettől függetlenül.Már akkor sem találták normálisnak, hogy egy 35 éves férfi miért alszik rendszeresen gyerekekkel, miért nincs normális párkapcsolata, miért nem felnőtt barátai vannak. Már akkor is rebesgette a közvélemény része, hogy számtalan dolog gyanús ezzel kapcsolatban. Az bizonyítékok nélkül is látszott mindig is rajta, hogy egy teljesen lelki sérült (ez enyhe szó) ember, aki a deviancia millió formáját produkálja. Készült most egy tényfeltáró film, benne kettő, a messzemenőkig részletes "vallomással", hangfelvételekkel, kézírásokkal, videókkal alátámasztva. Aki ezt megnézi, AHOGY és AMIT a két ember mond, az egyértelműen nem lehet kitaláció. Ebben arra is magyarázatot adnak, hogy miért most mondják el mindezt, és miért nem tanúskodtak akkor a bíróságon a fickó ellen. Minden az, aminek látszik. Nem kell ahhoz bírósági ítélet, hogy tudjuk, hogy Donald Trump személyiségzavarban szenved, ahhoz sem, hogy létezik a sötét anyag, és ahhoz sem, hogy a Sekiro nehéz játék. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy egy párját ritkítóan tehetséges művész volt, és sok olyan száma van, amit magam is nagyon kedvelek. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Yodamest #302 üzenetére
Szerintem ez nem így van.
Ha folyamat nyomkodod, akkor ergo van olyan pillanat, amikor nem nyomkodod, ha akkor basz oda, akkor kampó, így nincs 100% sikerráta.
Ha meg folyamat nyomva tartod, akkor az nem parry, nem lehet belőle deathblow.
teccikérteni?
Szerintem itt sokkal jobban ki van centizve a parry, mint a soukborneban. Nekem is nagyon kevésszer megy, mob ellen is, bossnál meg se próbálom, mert ott tuti halál.
-
törölt tag
Na, lement a hüvelygombas nyanya. Harmadik probara.
Tegnap negy orat szivtam nala.
Van videom is, de nem teszem ki, mert ki kene futyulni vegig .
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #255 üzenetére
Biztos, hogy mindent megnéztél, hogy csak 3 "vialod" van? Én a saját bőrömön tanultam meg tegnap sajnos, hogy kettőt otthagytam a pályákon, és 5 is lehetett volna. Szoptam is miatta rendesen.
Tartok tőle, hogy ebben nekem nem lesz sokadik végigjátszás, mint a DaS3-ban vagy a BB-ben. Pláne, ha itt is skálázódnak az ellenfelek. És mivel itt kvázi nincs fejlődés, lehet, hogy abból már nem fogok kérni.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #244 üzenetére
Ez itt nem így lesz. Én ugyanúgy érzem, hiába van már pár skill, prosztatik fejlesztés, ugyanolyan gyengus vagyok. Ugyanúgy le tud vágni az utolsó mob is, ha elrontom a ritmust.
Amúgy én sem bánom ezt, nem lehet minden soulsborne, de tény és való, hogy teljesen más játékmechanika.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #243 üzenetére
Az egyik legkönnyebb boss amúgy. Nincs major spoiler, olvasd nyugodtan.
Lopakodj be oldalról mögéjük, és szedd el először a mobokat, hátulról, piros bogyós támadással. Ezt 2-3 kör alatt meg fogod tudni csinálni, ha riadóznak, fuss el, bújj el, és mindenki visszaáll a helyére. Amikor már csak az iszákos marad, akkor ugyanúgy először menj mögé, piros bogyós attack, majd utána már csak a ritmusérzékeden múlik. Nem gyors boss, jól kerülhető a két-három támadása, ami van. Pár perc és leszeded. -
törölt tag
válasz
Yodamest #238 üzenetére
Egész őszintén én ilyen hozzászólásokat szeretek olvasni fórumokon. Tárgyilagos, értelmes, nem hemzseg a helyesírási hibáktól, logikus, jól felépített.
Amúgy tökéletesen megfogalmaztad azt, amit érzek.
Tegnap a maminál eltöltött kb. 4 órás eredménytelen szívás során gondoltam pont erre. Ez a játék nem engedi, hogy kockáztass, vagyis engedi, de garantált halál. Annyiszor nyomtam le az első fázisát, hogy már milliméterre tudom, mikor mit fog csinálni, ennek ellenére - pont a fokozott koncentráció miatt - még beleszaladok a hibába.
Ez részben jó, mert tényleg szó szerintem megtanulod az adott ellenfelet, ugyanakkor rossz is, mert most kezdem érezni így a 10. boss környékén, hogy az első két órát megspórolom magamnak, és megnézem YT-on, hogy is kell csinálni, így már csak további két órát kell majd szívnom vele, mire sikerül.
-
törölt tag
válasz
SemmerFH #235 üzenetére
Akár az is lehetne, mondom, nekem egy hajszál hiányzott már csak, de a végén elvéreztem. Akkor már nyomtam vagy három órája, este fél nyolc volt, már nagyon elfáradtam agyilag.
Mivel én offensiven nyomtam szinten végig, elképesztő koncentrálás kellett a támadásait kikerülendő, és egye-egyet odavágandó.
Na ma majd már hat darabbal nem lesz rossz, pláne, hogy dupla resurrection-öm lesz.
Most már jobban aggaszt amúgy a Seven Spear, annak a második fázisával nem tudok mit kezdeni. Néztem róla videót, na nekem úgy pont nem megy.
-
törölt tag
válasz
Kvelstadt #218 üzenetére
Lepke néni tegnap órákon át tolt análba, nem győztem a vazelint pakolni a seggemre...
Egyszer jutottam a második fázis legvége előttig fél centire, de kinyiffantam.
Aztán kezdett gyanús lenni, hogy lehet, hogy nem csak 3 healing gourdnak kéne lennie már a játék ezen szakaszán, és rájöttem, hogy kettőt elhagytam tök egyszerű helyeken. Ha csak még egy is lett volna nálam az ominózus harcban, nyanya már nem élne.
Most már öt van, ás tudom, hogy még egyet össze tudok kukázni valahonnan. Úgy lesz hat.
Azért úgy más a gyerek fekvése.
-
törölt tag
17 óra játék után, imádom ezt a játékot.
-
törölt tag
Kezd szépen kinyílni a játék, egyre több item van, és a harc is egyre taktikusabb. Atom keménységűek a bossok, egy hiba, és büntet a játék.
-
törölt tag
válasz
#80123904 #110 üzenetére
Még megyek erősödni kicsit. Felhúztam a HP-mat most, még csemegézgetek. Az a rossz, hogy nem lehet a jobbjára kerülni (ami neki a bal oldala). Próbáltam a parry-t, van, hogy sikerül, de ha nem, nagyon sokat sebez.
Ennél elleszek egy darabig, az biztos, már van benne legalább vagy 15 próbám.
Szívesen veszek "így csináltam meg" videókat...
-
törölt tag
Elakadtam a lovas bossnal. Eleg kemeny, es tanacstalan is vagyok..
Raadasul 3 viallal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest