- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisper01
tag
n aazér tennyire nem értek hozzá., hogy hogy 2 odlalasak??
-
whisper01
tag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám , hogy van egy MSI k8n platinum alaplapom és eddigy volt benen egy 512 ddr 400mhz samsungmost vettem mellé egy kingmax 512 ddr 400mhz memóriát és nem külön külön megy 400mhz-en , de ha együtt akarom használni akkor csak 333-n mennek. 8(
-
burgatshow
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy az alaplap akkor villogtatja a power ledet, amikor stand-byban van! Nekem akkor villog! Lehet ezen a téren kéne kutakodni!
-
Pópa
senior tag
ok, győztetek.
Ennél tényleg láttunk már fontosabb problémát is. -
''Nekem meg most kellene dolgoznom a géppel és idegesít ez a villogás,
valaki segítsen''
Erre kérdeztem, hogy miben zavarja. A gép megy, netezik.
Két dolog lehet rossz:
A: egyszerű eset, szakadt a ledhez vezető érpár, esetleg döglődik a LED
B: Alaplapról eredő probléma. Mivel ez nem hdd led, valószínűleg egy ellenállással leválasztanak 2 V-ot az alaplapon. Ha az ellenállás haldoklik, kit érdekel. Ha a csatlakozósor, akkor detto. Ha az alaplap feszültsége ingadozik ekkorát, akkor az feltűnne neki máshol is (mondjuk nem megy a gép).
Ergo első dolog, hogy megcseréli egy másik LED/vezeték párosra, és kiderül, mi a rossz. -
Flashy
veterán
szerintem ő (ahogy én is) simán megvonná a vállát és lehúzná a power ledet az alaplapról és kész. de gondolom a kérdező még addig se húzta le amíg megoldást nem talál a villogásra, inkább ''idegesedik''. problémamegoldások és pofonok különbözőek
nekem alapból nincs rádugva. ha a ledet kell nézni hogy be van-e kapcsolva az már régen rossz
-
Már írták neked, hogy van erre topik, én csak azt kérdezem, miben zavar a villogó leg?
-
BZoltán
tag
Nincsen sajnos.
1 másodpercenként villog. -
sharker
aktív tag
nekem is világít
Nincs vele semmi gond... -
tomcsi23
veterán
Szeva,
Pedig jobb, ha tisztába leszel azzal, hogy ez itt egy fórum. Nem játszóház, nem három kívánság műsor. Fórum. Elvekkel, alapelvekkel, amiket jobb, ha nem csak, hogy elolvasol, hanem be is tartasz. Persze, ha szeretnél ennek a fórumnak része lenni hosszabb távon.
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
-
BZoltán
tag
Jó de az deluxe és végignéztem sehol sem találtam meg benne a hiba forrását sőt szóba se hozták.
És ha ott teszem fel a kérdést jó esetben egy hét múlva jön a válasz.
Nekem meg most kellene dolgoznom a géppel és idegesít ez a villogás,
valaki segítsen -
bbazsy
őstag
-
BZoltán
tag
Adott egy Asus A7N8X-X alaplap és a házon a Power led egyfolytában villog ez mitől lehet.
Hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest