- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisper01
tag
n aazér tennyire nem értek hozzá., hogy hogy 2 odlalasak??
-
whisper01
tag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám , hogy van egy MSI k8n platinum alaplapom és eddigy volt benen egy 512 ddr 400mhz samsungmost vettem mellé egy kingmax 512 ddr 400mhz memóriát és nem külön külön megy 400mhz-en , de ha együtt akarom használni akkor csak 333-n mennek. 8(
-
burgatshow
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy az alaplap akkor villogtatja a power ledet, amikor stand-byban van! Nekem akkor villog! Lehet ezen a téren kéne kutakodni!
-
Pópa
senior tag
ok, győztetek.
Ennél tényleg láttunk már fontosabb problémát is. -
''Nekem meg most kellene dolgoznom a géppel és idegesít ez a villogás,
valaki segítsen''
Erre kérdeztem, hogy miben zavarja. A gép megy, netezik.
Két dolog lehet rossz:
A: egyszerű eset, szakadt a ledhez vezető érpár, esetleg döglődik a LED
B: Alaplapról eredő probléma. Mivel ez nem hdd led, valószínűleg egy ellenállással leválasztanak 2 V-ot az alaplapon. Ha az ellenállás haldoklik, kit érdekel. Ha a csatlakozósor, akkor detto. Ha az alaplap feszültsége ingadozik ekkorát, akkor az feltűnne neki máshol is (mondjuk nem megy a gép).
Ergo első dolog, hogy megcseréli egy másik LED/vezeték párosra, és kiderül, mi a rossz. -
Flashy
veterán
szerintem ő (ahogy én is) simán megvonná a vállát és lehúzná a power ledet az alaplapról és kész. de gondolom a kérdező még addig se húzta le amíg megoldást nem talál a villogásra, inkább ''idegesedik''. problémamegoldások és pofonok különbözőek
nekem alapból nincs rádugva. ha a ledet kell nézni hogy be van-e kapcsolva az már régen rossz
-
Már írták neked, hogy van erre topik, én csak azt kérdezem, miben zavar a villogó leg?
-
BZoltán
tag
Nincsen sajnos.
1 másodpercenként villog. -
sharker
aktív tag
nekem is világít
Nincs vele semmi gond... -
tomcsi23
veterán
Szeva,
Pedig jobb, ha tisztába leszel azzal, hogy ez itt egy fórum. Nem játszóház, nem három kívánság műsor. Fórum. Elvekkel, alapelvekkel, amiket jobb, ha nem csak, hogy elolvasol, hanem be is tartasz. Persze, ha szeretnél ennek a fórumnak része lenni hosszabb távon.
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
-
BZoltán
tag
Jó de az deluxe és végignéztem sehol sem találtam meg benne a hiba forrását sőt szóba se hozták.
És ha ott teszem fel a kérdést jó esetben egy hét múlva jön a válasz.
Nekem meg most kellene dolgoznom a géppel és idegesít ez a villogás,
valaki segítsen -
bbazsy
őstag
-
BZoltán
tag
Adott egy Asus A7N8X-X alaplap és a házon a Power led egyfolytában villog ez mitől lehet.
Hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest