Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Ha 1 héten belül vagy még, visszaveszik 85%-os áron, és a 85%-ban választhatsz az éppen aktuális raktárkészletről. Egyébként nekem pont így lett ez az 5600. De én annyival jobb helyzetben voltam, hogy a GIGABYTE9600 -os amit visszavittem az 64bit-es ramokkal volt szerelve, de annak a dobozoán ott volt nagy betűkkel, hogy ''ALL NEW 128bit MEMORY INTERFACE''!!! De ennél az Inno-nál nem tudsz ilyesmire hivatkozni, mivel órajel nincs feltüntetve sehol, egyébiránt meg egy 5600-os referencia kártya....
-
inkab
aktív tag
És ezt le is ellenőrizted valami monitoring progival 3D közben? Mert nekem fix 270/275-ön ment 3d alatt is, viszont onnantól kezdve meg hogy a rivatunerrel beállítottam a 325/275-öt, mindigig annyin megy.
Egyébként ezt hol közli az nVIDIA vagy az INNO3D, hogy a kártya visszakapcsol 2D-ben???? Én úgy tudom ilyen csak a 5800/5900 -asokban van, ott is valami olyasmit olvastam, hogy csak a venti fordulatszámát veszi vissza...
De ha bármilyen hivatalos közlést ismersz ezzel kapcsolatban akkor linked be ide légyszi. Egyébként előszőr én is erre gyanakodtam, de lehurrogott mindenki, ezért mértem le. -
-
KnOx
tag
Én azt tanácsolom, hogy mérj 3dmark2003-al, mert az szinte független a procitol! Ezután ezt vesd ossze a neten találhato végeredményekkel! Igy viszonylag objektiv eredményt kaphatsz, hogy lemarad e az átlagtol illetve az átlag teljesítménytol a kártyád! Ahogy itt már elhangzott, a 3dmark01 erosen procifuggo!
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest