- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
zoral_
tag
Tegnap raktam fel eletemben eloszor linuxot a gepre, a pc word-hoz kapott suse 9.1-et. faszaul ment meg minden, teccik a kde felulet, most kezdtem volna tanulgatni...csakhat leszedtem a 1. winyomrol a linux bootmanageret (nem jut eszembe most a neve), mert biosbol szeretnem kivalasztani hogy melyik hdd bootoljon (ideiglenesen, amig egy kicsit kitapasztalom a linuxot, aztan ha mar nem kell 2naponta ujrarakni, akkor felrakom a rendes winyomra:) ) szoval most az 1. winyorol rendesen bootol a win, de ha a hdd-1 rol bootolok, akkor kiirja a bootmanager nevet es megall a tudomany. probaltam suse cd-rol bootolni, ilyenkor berak a szoveges modba ahol meg az en tudomanyom all meg:)
mit lehet ilyenkor csinalni? reinstall?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest