- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Sir John
tag
Az a 2.01V az kurv@ sok!!!
Vedd vissza sűrgősen és próbáld meg kevesebbel.
Lehet hogy nem emléxem pontosan az értékekre, de valmi ilyesmi volt: 1700+@2100mhz próbáltam (10,5*200) 1,9-cel, és nem ment,
Visszatettem 1,8-ra és MENT!!! Aztán 1,8V-on 11*198 lett a végleges!
Ha meg nem megy, add el a 2400+ -t és vegyél egfy kisebbet, ami jóbban húzható! Az árkülönbséget költhete SÖRRE! :C -
Mosqu!to
addikt
ha jól emléxem, akkor ez a lap még nem ultra 400-as, ami annyit tesz, hogy gyárilag nem engedi a 166-mhz-nél nagyobb fsb-t. nekem is volt ilyen lapom(régi epox 8rda+), ami 185 fsb-nél többet nem engedett, mert csak sima 400-as volt, és nem ultrás.
amúgy nemtom h a 2400+ -os procikat mióta lockolják, de nekem egy lockmentes 2400+ (AIUHB) 1,75V mellett viszi a 11*200 -at, 400-as samsung ramokkal, rev 2.1-es epox 8rda+ -al.
próbálj sztem biost frissíteni elsősorban.
amúgy egy vízhűtéstől sztem elég érdekes h 58-59 fokos legyen mellette a proci, ráadásul ha a hőleadó langyos, akkor vagy a pumpa löki gyorsan a vizet, vagy nem valami hightech a rendszer, vagy rosszul mér az alaplapod.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest