- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
Én is erre gyanakodtam, és erre illik odafigyelni, mert manapság nagyon kezdenek elterjedni ezek az izék.
Tehát ha csámcsogást hallasz a vinyó felől, akkor gyorsan be kell fújni egy fél doboz chemotoxot a gépbe, és egy darabig nyugtod lesz.
Nem hiszitek?
Akkor nézzétek: Bővebben: linkJó van na, csak vicc volt
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
1. Sajátgép => Tulajdonságok => Rendszer visszaállítás=> A jelőlőnégyzetet pipáld ki. Nem tudom magyarul hogy van angolul: ''Turn off System Restroe on all drives''
2. Töltsde le ezt: Bővebben: link ez egy elég jó gépmonitorozó progi, lehet megtalálod, hogy melyik process tölti teli a HDD-t.
[Szerkesztve] -
XtoRR
tag
Mikor en televoltam virussal, ugy hogy a Norton 2002 se tudott megbirkozni vele (letorulte onmagat valahogy, s nem tudtam ujratenni), akkor volt ilyen nagy %-on a CPU hasznaltsag, (aljunk csak meg, nekem angol az Xp-m es mi az a Uresjarati folyamat???, nem az a System Idle Process, ha igen az nekem most is 97, s nem telik a vinyom)
[Szerkesztve] -
winotto
tag
A task managerben a Rendszer üresjárati folyamat CPU:48,de volt már 95is.Memória: DK service a legnagyobb:10 476 k ;Svchost.exe: 9672.Nemtudom ez segit -e valamit nekem nem sokat mond sajnos.Ad-aware 6 és Spybot - Search & Destroy valamint Nod32 van a gépemen,de nem találtak férget.Csökentett módban még nem próbáltam de mindjárt nekilátok Scandisk,töredezettségmentesítés Registry clean megvolt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
XtoRR
tag
Talan ez sgit, de nem vagyok biztos benne: Bővebben: link
-
winotto
tag
Néhány napja észrevettem , hogyha 2-3 óráig müxik a gép szép lassan elfogy a szabad helyem és a winfos elkezd kiabálni,hogy töröljek adatokat,képes 2-3 Mb-ra elfogyni.
Ha 1restartot csinálok megint helyreáll és megvan a 3Gb-os szabad helyem
Sajnos nem tudom mit csináljak ezért kérném a segítségeteket.A virusírtó és az adware nem talál férget. a Temp mappa Üres. VALAKI!!! HELP!!!:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest