- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Tenfoot
tag
És mit mondtak mi miatt fúvódhattak fel rajta a kondenzátorok? Hő miatt?
-
Theos
csendes tag
Ma elvittem szervizbe, es kiderult hogy, az alaplap volt a hibas. Felfuvodtak rajta a kondik. Mar csak kell szerezzek egy masik alaplapot.
-
Theos
csendes tag
Mar egy modullal is kiprobaltam, 100 Mhz-nel tobbon eddig sem ment, 66ot nem tud. Optikai meghajto kell hogy legyen benne, mert valamirol csak be kell bootoljon, fdd nincs.
Meg elkerem egyik haveromtol az o ramjait, regebben ment a gep vele, kompatibilitasi gond kizarva. Ha ugy se fog meni megprobalok szerezni valahonnan egy alaplapot, mivel mar csak az marad.
Vegso esetben a szeviz, ha megeri.
[Szerkesztve] -
Tenfoot
tag
A memóriák időzítését vedd legnagyobbra (leglasabbra) !!
Hány MHZ-en mennek a memók?
Sőt egy memóriamodult vegyél ki. azt állísd be leglasabbnak (MHZ, időzítés). Ha igy se jo maradjon ez az egy memóriamodul ilyen lassú beállításon, és csak a vidkari, egy vinyó legyen a gépben még optikai meghajtó sem.
[Szerkesztve] -
SAMYka
senior tag
Valószínűleg a táp haldoklik. Amúgy van egy topic valami ''A nagy nem megy a gépem topic'' vagy ''A nagy ujraindul a gépem topic'' címmel. Használd a keresőt
-
Theos
csendes tag
Hello
A problema a kovetkezo, van egy regi gepem ami az egyik naprol a masikra elkezdett ujraindulni. A gep P3 1GHz 2*64 MB ram (no name) hdd quantum 30GB, MB soltek sl-65me+, vga geforce2 mx 200, teac cdrw.
Egyik naprol a masikra elkezdett ujraindulni, gondoltam ujrarakom a windowst (XP), hatha az megoldja a gondjaim, de most mar meg az install elso feleben ujraindul, ( ha dos-ban van akar tobb oran keresztul megy).
A wincsesztert kiprobaltam egy masik gepben az jo. Probalatam masik tappal is, ami a jelenlegi gepemben van ami egy amd64.
Probaltam egy masik rammal de azzal mar a bios utan kifagyott valami ''phisical memory error... '' figyelmeztetessel. Az otleteim mar elfogytak, kerlek segitsetek ha tudtok.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Túraautó topik
- Tesla topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged