- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
GI JOE
csendes tag
Sziasztok!
Azt megnézted már, hogy a videókártyát jól kezeli-e? Csak mert nekem is hasonló problémám van.
10 napja cseréltem belsőt a gépemben (ASUS 7V8X-X + 512MB PC3200 + 2200XP). Mindent feltelepítek, ahogy kell, örülök, indítom a gamét újraindul. Próbálom megint,újraindul. Próbálok valami játékot, újraindul. Minden ami 3D, újraindul. Amúgy a karim GEFORCE 3 Ti200, már vagy 1 éves és eddig hibátlan.
A PIII-ban tökéletesen ment a kártya és most is. Mikor jobban megnéztem Sandra-val meg AIDA-val, kiderült, hogy a kártya PCI-ként megy, nem használja az AGP buszt!? Belerakok egy GEFORCE2-t, reinstall minden, ugyanez a probléma. Ezután kerítettem bele egy FX5200-t. Belerakom, semmi uninstall vagy reinstall, felismeri a kártyát és megy vele mint a szél minden progi. Jelenleg a boltban van a gép és tesztelik.
Szerintetek mi lehet vele?
Azt azért tudni kell, hogy XP után felraktam a VIA 4 in 1-t, utána a VGA drivert, esetleg DirectX-et, próbáltam ezekből különböző különböző verziókat, és mindig ugyanaz. BIOS-ban engedélyezve van a 4X AGP, de próbáltam AUTO-n is, de semmi. Eddig csak a 8X AGP-s FX5200-vel ment eddig. Más 8X AGP-s kártyát még nem tudtam benne próbálni.Ha nem rakok fel semmilyen VIA 4 in 1-t akkor megy, de akkor meg azt írja, hogy AGP PCI Mode. Van valami ötletetek?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest