- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
palala
csendes tag
helló mindenkine!! szeretném megtudni hogy van motorola a 920-hoz magyar nyel? aki tud segítsen!!! e-mail:paaaaal@freemail.hu előre kösz Palika
-
Zsirfi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Persze, hogy letezik hozza aztali tolto. Ha gyari csomagban vasaroltad a keszuleket akkor benne kellet volna lennie. De a toltes felveves problemaja egy szoftver cserevel konnyen olvosolhato. A 925-s szoftveret szoktak ra tenni. De ha van adatkabeled akor te is megtudod csinalni. Bovebb infot a szoftwer csererol a PDAMania forumjan talalsz. De ha gondolod akkor CD-n el is kuldhetem a programot. Igy nem kell a letoltessel bajlodni.
-
Először is a témának ebben a formában nem kellett volna új topik.
Másodszor, sz.tem elég gáz megoldás volna minden töltésnél kivenni az akkut.
Harmadszor, sz.tem vidd szervízbe, gondolom, pár ezresért megjavítják.
A témát csak azérrt nem zárom, mert nincs az A920-nak topikja -átvevezem. -
mumu
csendes tag
Űdv mindenkinek, a problémám a kővetkező, van egy motorola a 920 telóm ami nem veszi a tőltést, keresgéltem a neten, de nem találtam semmi okosat, létezik olyan asztali tőltő,
ami a kivett aksit tőlti, régebben volt egy régi motorolám és azt is igy tőltőtem, de ehhez a tipushoz nem találtam semmit, esetleg valaki tud valami okosat?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Új pc házak! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő