Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
palala
csendes tag
helló mindenkine!! szeretném megtudni hogy van motorola a 920-hoz magyar nyel? aki tud segítsen!!! e-mail:paaaaal@freemail.hu előre kösz Palika
-
Zsirfi
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, hogy letezik hozza aztali tolto. Ha gyari csomagban vasaroltad a keszuleket akkor benne kellet volna lennie. De a toltes felveves problemaja egy szoftver cserevel konnyen olvosolhato. A 925-s szoftveret szoktak ra tenni. De ha van adatkabeled akor te is megtudod csinalni. Bovebb infot a szoftwer csererol a PDAMania forumjan talalsz. De ha gondolod akkor CD-n el is kuldhetem a programot. Igy nem kell a letoltessel bajlodni.
-
Először is a témának ebben a formában nem kellett volna új topik.
Másodszor, sz.tem elég gáz megoldás volna minden töltésnél kivenni az akkut.
Harmadszor, sz.tem vidd szervízbe, gondolom, pár ezresért megjavítják.
A témát csak azérrt nem zárom, mert nincs az A920-nak topikja -átvevezem. -
mumu
csendes tag
Űdv mindenkinek, a problémám a kővetkező, van egy motorola a 920 telóm ami nem veszi a tőltést, keresgéltem a neten, de nem találtam semmi okosat, létezik olyan asztali tőltő,
ami a kivett aksit tőlti, régebben volt egy régi motorolám és azt is igy tőltőtem, de ehhez a tipushoz nem találtam semmit, esetleg valaki tud valami okosat?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi