- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Szia!
A hangját eddig nem hallottam (működés közben tulképp nincs=jó csendes), ellenben a tálcának kellemetlen zümmögős hangja van amikor ki/be mozog.
Sebbességről inkább csak a firmware frissítés után.
Installálgatási gondom nem volt: benyomtam gépbe és műkszik is :D
Eddig csak egy típusú dvd-t próbáltam benne (majd otthon megnézem a pontos márkát). A két lemez közül az egyik vszínű rosszul volt megírva (egyszer ugrott pár kockát, és visszaléptetés után is mindig ugyanott csinálta), a másikkal nem volt gond. A két film megnézése 4 órányi nonstop működést jelentett de gond nélkül vette az akadályt.
De erről is inkább csak firmware frissítés után (jövő hét vége felé vmikor).
Addig inkább csak filmnézés dögivel...
Ja és szép fekete színű (passzentos a casetekhez :)) )
C. -
Cruz
aktív tag
Na sziasztok!
Megvan a kicsike! :((
Azonban ninsc vele minden rendben.
Az első (és azóta az összes többi) dvd behelyezése után a következő kedves üzenetet dobja fel:
''A Windows Media Player pillanatnyilag nem tudja lejátszani a DVD-n található videotartalmat
Hibakód = 0xC00D116A, javítás kódja = 0x00000000''
Ez mia manó?
A firmware még az eredeti. Régiókód beállítva 2-esre.
Windowas felösmeri helyesen Toshiba 1802-nek, Cd- lemezt olvas, másol, a DVD-t ellenben nem tudja lejátszani (a tartalmát megjeleneíti jól és másolja is róla a fileokat).
A mediaPlayer lenne a rossz?
help somebody!
brühühühü -
neduddki
nagyúr
H!I
A gazgyujtoban van egy jo kis gyujto ami ivet huz a ket elektroda kozott, na most es kell ket labra kivezetni:- ))))) eslon fust pup, na meg visszavives, es artatlan arccalnezes, hogy egyszercsak pukkant es elfustolt:- ))))
udv
neduddki
p..s ket meleg sor annak aki eszt ertelmesen megfogalmazza:- )))) -
Cruz
aktív tag
:F
Az még rendben is lenne, hogy a visszarakom rá az eredeti cuccot (bár a gázgyújtós dolgot nem kenem... lehet ehhez kevés vagyok, cak nem ott olvastam, ahol azt kellett volna; de mi van akkor ha úgy romlik el, hogy azt nem tudom megtenni (eredeti cucc vissza), de a szervízben egy guru életet lehel bele és ott virít rajta a cucc...
nem aggódom emiatt, mert a 7k sok pénz ugyan, de nem annyira hogy ne próbáljam be a hekket
:D -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat igy mulik el a hackelt vilag dicsosege!!!:- ))))
En a 708a-s plextromon vagyok elhulve, aghogy az cdda-t grebbel az embertelen es meg nem is lesz hangos... 2.5 perc full paranoija egy 60perces joszag:- )))) szegeny yama 8824-esem el is bujdokolt a gepenbol:- )))))
udv
neduddki -
-
Cruz
aktív tag
Hát köszönöm mindenkinek. Ez így elég hamar eldőlt. Elolvastam a linken a leírtakat és nem is oly bonyolult, mint ahogy én azt képzeltem. Ha persze nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy most képzelem, akkor majd meglátjuk.
Még egy két dolog. A Toshiba cuccost melyik Bp-i boltban lehet beszerezni (a depo csak egyet dob fel és azt nem ismerem).
:D
C.
Ps. Örülük, hogy sikerült dűlőre jutni hamar... Thx all -
Rebirth
tag
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát az Asus-ban ha másodszor akarsz felpörgetni egy CD-t (DVD-nél nem csinálja), akkor kb. 10 mp-re lefoglalja az IDE csatornát és utána pörgeti fel a lemezt. DVD olvasása nem a legjobb, nekem pl. a Ritek G04-re írt UT2004-et már nem olvassa végig (Plextor író igen - ebben írtam), és van még egy-két DVD, amivel bizonytalan.
-
neduddki
nagyúr
H!I
En +1a toshibara, sajnos 1612-est es 1712-est mar nem kaps sehol marad a 1802-as, a lassusagarol meg annyit, hogy firmware frissites es mingya lesznek 8 perces 5-6G-s imageid!
Reszletesebben ez [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43678&arc=f[/L], meg van meg egy ezutanni, de aszt nem nagyon tanalom, Tagtarasak nem emlexik vki ra?????
udv
neduddki -
erdoke
titán
-
Cruz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
:)
Szia Alvin!
Valamelyik régebbi topikban olvastam, hogy neked talán ez a típusú Asus-od van. Akkor viszont mi az oka annak hogy a másikat javallod? Tapasztalatokat pls.
A Toshibát régiófüggetlenné lehet tenni firmwarrel? :U esetleg egy linket...
Mi a véleményed a #2-ben írtakról?
C. -
d-j
csendes tag
Nekem volt pár hónapja egy Toshiba SD-M1802 meghajtóm. Most egy TEAC DV-516D-t használok, ami egyébként Pioneer alapú.
A Toshibát lecseréltem. Csendes volt ugyan + elolvasott mindent, de nem a csúcs. Írott DVD-k közül a legtöbbet fele olyan sebességgel lehetett rippelni mint most a TEAC-kel, a CD része pedig szerintem csapnivaló. A Toshiba egyszerűen szarul kezelte a CD-ket. Lassan lehetett a könyvtárak között járkálni + a felismerés sem volt egy villám művelet.
Az ASUS felismerési ideje még csapnivalóbb. Én tapasztalatból mondom, hogy ha DVD meghajtót akarsz venni TEAC DV-516D-t vagy Pioneer 120-ast vegyél. A többi csak körítés. Sebességben, minőségben ezek a meghajtók viszik a pálmát.
A TEAC és a Pioneer kb. egy árban van, olyan bruttó 9.000 Ft körül. -
Cruz
aktív tag
Sziasztok!
DVD olvasó vásárlás előtt állok és hát elég tanácstalanná váltam. Egyrészt nem igazán vágom a mai technikát, másrészt az utánaolvasást (kereső, stb) követően sem lettem sokkal okosabb.
Mindenesetre kinéztem két példányt, szóval örülnék ha segítenétek, mert nem ismerem őket.
Dvd írót nem akarok venni, mert nincs szükségem rá (az a 2-3 cd/dvd amire egy évben szükségem van, azt megírják nekem barátaim).
Árát tekintve csak annyi, hogy újonnan akarom venni boltból és lehetőleg ne legyen aranyárban (20k-t biztos nem adnék érte).
Szóval a két versenyző:
ASUS DVD-E616
Toshiba SD-M1802
Az asusról azt olvastam, hogy tulképp régiófüggetlen (viszont lassabban ismeri fel a lemezeket), míg a toshibáról azt hogy a legújabb modelljeihez nincs jó firmware a régió függetlenítéshez (ellenben firmwarrel nagyon gyorssá tehető). Árban mindkettő 7k körül van, de nem is ez a fő szempont.
Szóval ehhez a választáshoz kérném a segítségeteket. Ha esetleg más gyártótól ajánlotok jobbat, azt is szívesen veszem.
Előre is thx
Cruz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged