- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
iso-t kiírtam image fájlból, 5percig rágódik rajta szerencsétlen gép, majd egy reset után beolvassa a játékot!
hurrá sikerélmény! akkor most írjuk az audio részt... ez már nem megy
Egyébként gondolom azért szenved az olvasó mert 700megás lemez, meg 52esen irható.. nem lehet találni valahol régi lassan írható lemezeket? vagy mit tudom most tenni? -
GombócArtúr
senior tag
Sikerült megírnom a cédét úgy ahogy elvileg jónak kéne lennie, de mégsem megy (700Mb 4X) 1 session először adat, utána audió, de csak az audiót látja. A gépben pedig nincs másolásvédelem, nem tudom mi lehet a baj. Az iso-k egy francia oldalról származnak (FIGYELEM több 10gigabájt 10-20 éves játék... khhhm warez, egy ( http://www.mondemul.net/ ) helyen... ) tehát a régiókód sem lehet baj, de ha az is lenne van a géphez CDX cartridge, ami pont arra való hogy a japán és amcsi lemezekkel is megbírkózzon... Nem tudom hogy mi lehet a baj
Már kaptam e-mailben egy telefonszámot (konzol bolt) ahol valószinüleg tudnak segíteni, majd megírom a fejleményeket... ha lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest