- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
ójeee... már azt hittem megint rosszul irtam meg a cédét...
Nem, sajnos nem találtam olyan játékot a neten. Két oldalt tudok ami ezekkel foglalkozik, de egyiken sem volt rajta... -
GombócArtúr
senior tag
aagyon köszönöm a segítséget, a mai napon megtaláltam a megoldást. Egy gyűjtőtől kaptam egy programot amivel ezt a problémát kezelni lehet. Akit érdekel szívesen elküldöm neki.
-
GombócArtúr
senior tag
fel ?
-
GombócArtúr
senior tag
továbbra sem tudok úgy lemezt írni hogy kicsomagol .iso-ból + audió írása egyszerre
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
basszus rossz hejre írtam
sztornó!
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Arra jöttem rá hogy úgy tuti hogy működne ha úgy tudnám megírni a cd-t hogy:
CD kép mentése lemezre, azaz az .iso kiírása + ezzel egyidejüleg megírni az Audio részt. mint írtam úgy működik hogy megírom az adat részt, a cd kép kiírásával de utána már nem enged audiot írni a lemezre
van valami megoldás? -
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
iso-t kiírtam image fájlból, 5percig rágódik rajta szerencsétlen gép, majd egy reset után beolvassa a játékot!
hurrá sikerélmény! akkor most írjuk az audio részt... ez már nem megy
Egyébként gondolom azért szenved az olvasó mert 700megás lemez, meg 52esen irható.. nem lehet találni valahol régi lassan írható lemezeket? vagy mit tudom most tenni? -
GombócArtúr
senior tag
Sikerült megírnom a cédét úgy ahogy elvileg jónak kéne lennie, de mégsem megy (700Mb 4X) 1 session először adat, utána audió, de csak az audiót látja. A gépben pedig nincs másolásvédelem, nem tudom mi lehet a baj. Az iso-k egy francia oldalról származnak (FIGYELEM több 10gigabájt 10-20 éves játék... khhhm warez, egy ( http://www.mondemul.net/ ) helyen... ) tehát a régiókód sem lehet baj, de ha az is lenne van a géphez CDX cartridge, ami pont arra való hogy a japán és amcsi lemezekkel is megbírkózzon... Nem tudom hogy mi lehet a baj
Már kaptam e-mailben egy telefonszámot (konzol bolt) ahol valószinüleg tudnak segíteni, majd megírom a fejleményeket... ha lesznek... -
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
help mí!
-
GombócArtúr
senior tag
Van néhány játékom .iso ban erre a gépre. Úgy néz ki hogy van egy .iso fájl, és mellette a zenei rész mp3ban. próbáltam úgy írni cédét hogy neroval audio+data.
Megírta az audió részt, majd a főkönyvtárba bemásoltam a .iso fájl tartalmát. így nem működött, a konzol csak az audió részt ismerte fel. (volt két pirossal jelölt mappa, cdplus és pictures nevü, azokkal kellene valamit csinálni? vagy hogy?
Az eredeti lemezek úgy néznek ki hogy nincs egy darab mappa sem, csak a játék fájljai, a zenei részt pedig winamppal nem tudom meghallgatni (nem látja), csak windows media playerrel.
Szerintem ezen a konzolon még nincs másolt cd elleni védelem, viszont csak sima írható cdket olvas, újrairhatót nem, és több lemezt nem szeretnék elrontani. Valaki tud esetleg segíteni hogy hogy írjam meg a cd-t hogy az működjön is?
szerk: remélem a moderátorokat nem zavarja ez a topic, egy 13 éves gépre nagyon nehéz találni már eredeti lemezt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest