- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Egy TWAIN-drivert minden program tud kezelni. Általában programból közvetlenül (is) be lehet állítani a scanner-t (felbontás, méret, színmélység, ...), ez a TWAIN-felület lényege. (Én a program oldala felől vagyok képben, ilyeneket - is - írok, érdekes, HP-n kívül eddig minden más típussal ment normálisan.) A HP magát a driver-t módosította úgy, hogy ne tudjanak a programok közvetlenül scannel-ni (a driver a beállítási request-eket leokézza, mintha minden rendben lenne, de nem történik semmi). Arra meg végképp nem jöttem rá, hogy az ''intelligens'' vágást hogyan kellene letiltani (az is a driver-be van integrálva).
-
P.H.
senior tag
Nem könnyű feladat, programból TWAIN felületen kezelve is ez jön be, szóval TWAIN interface-en keresztül sem lehet közvetlenül beállítani a scanner-t, mindhárom HP scanner-nél, amit teszteltünk. Nekünk saját fejlesztésű programhoz kellett volna scanner, de siralmas volt (főleg a képvágás-funkció tetszett, a tachográfkorongok felét levágta
) Már a HP netes ügyfélszolgálatára is írtam pár napja ezügyben, de válaszra sem méltattak.
Szóval, engem is érdekel a dolog, kell legyen a HP-khoz valami lebutított driver, amivel normálisan lehet használni.
[MOD]: Vagy nem erre gondoltál? Hogy bármilyen programból a saját ablaka jön be, és rendesen megvágja a képeket? Ha nem, akkor elnézést.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest