- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
CortezX
aktív tag
-
CortezX
aktív tag
válasz
number666 #669 üzenetére
Így is van.
Tényleg csak ennyi a tudásbeli különbség. A Music-on mondjuk jól néznek ki azok az aranyozott fémcsatik. Arra az AD Link-re pedig ezt tudod rákötni: [link] de ezt nem hiszem hogy átlag user használna ilyet. Ellenben a Gamer-en Front Panel csati van ami hasznos ha a házadon van előlapi panel.
-
CortezX
aktív tag
válasz
number666 #665 üzenetére
Tehát akkor:
- a Music hardweres gyorsítással van megáldva és EAX 5.0-t támogat (az Audio csak szoftveresen)
- lehet kapni [link] ezek közt a boltok közt nézd meg
- amiben jobb az x-fi: jobb jel/zaj viszony, tisztább hangzás, EAX 5.0, 24bit Crystalizer
- a Music nem terheli a procidat a kódolási műveletekkel mert van bent hardweres gyorsítás
Ezenfelül én az Xtreme Gamer-t ajánlanám neked [link], remélem hamrosan lehet kapni OEM-be mert én is ilyet szeretnék
mod: itt van egy kis infó az x-fi karikról [link]
[Szerkesztve] -
-
CortezX
aktív tag
válasz
number666 #631 üzenetére
Hy!
A 2 kari közt annyi különbség van, hogy az SE egy ''butított'' változat, mely annyiban marad el például az Audigy 4-től hogy csak EAX 3.0-át támogat (az Audigy4 az 4.0-át), és a 4 ismeri a Dolby Digital EX 6.1 és a DTS-ES 6.1 szabványt. Én is mostanában szeretnék hangkarit venni és szerintem az SE-t veszem. Te pedig az alapján dönts, hogy mire szeretnéd használni. Mozizásra, zenehallgatásra elég szerintem az SE is, mert még ez is messze felülmúlja az alaplapi hangkarik tudását.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Villanyszerelés
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest