- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Egyetértve mindenben az előttem szólóval:
Az a legegyszerűbb, ha az összes hangfal csatlakozóját kihúzod a mélynyomóból, aztán megnézed egyenként, hol helyezkednek el a szobában, és ezek alapján kötöd be őket. Egyszerűbb, mint a hangfalakat átrakni...
Ezután Surround Mixer - Advanced mode - Test: egy asszonyka sorban bemondja az éppen megszólaltatott hangszóró (bekötés szerinti) elhelyezkedését. Ezek után (ha ezek alapján stimmel) egyszerűen nem lehet gond.
technoboy_: Töröm a fejem a problémádon, ha lesz valami épkézláb ötletem, megírom. Én egyébként, ha a helyedben lennék, lebrutforszolnám a hangkártya mostani szoftvereit, és az elérhető legújabbat letölteném, majd telepíteném. Ártani - a videókártyák drivereivel szemben - nem árthat. Sajnos, azt gondolom, nem a bal/fade beállítás a problémád oka, mert akkor a tesztben sem hallanád a hátsó hangfalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest