- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
válasz
breezer55 #711 üzenetére
1. kölcsönkérsz 1 floppy meghajtót....
2. a win xp cd-be integrálod (beleteszed) a driver-t (nlite)
3. A legkönnyebb és leggyorsabb megoldás pedig az, hogy olyan csatira dugod a vinyot ami natívan támogatja a sata meghajtókat. (ebből neked 4 db van, ha jó az adatlapod) Tehát ha van üresen 1 akkor oda kell dugni és máris megy, ha engedélyezve van a biosban... -
Docci
senior tag
Nos az én tapasztalataim szerint nforce4-es alaplapnál, ahol van nv firewall (pl nforce4 ultra), és crc hibák keletkeznek letöltés után, akkor azt szerintem biztos, hogy a tűzfal okozza. -->Gabás is erre világított rá! (Szerintem le kell szedni az egész nforce4 driver-t és ujra feltenni. Továbbá ajánlom, hogy az IDE és firewall driver-t ne tegyétek fel.)
Az ujraindulásokat pedig valaoszínüleg a memoria okozza, de jo lenne tudni a tápról is pár információt. Memteszt futtatása 1-1 modullal a gépben.
Ha valakinek ellenkező információja lenne a leírtakkal szemben, akkor kérem ossza meg a tapasztalatát ez ügyben.
Catskull: A memoriát teszteld le előbb..., ettől föggetlenül fontos az is, hogy a bios-ban mi van beállítva. (lehet valami bios beállítás okozza ezt a hibát-nézd át a bios ezen részét) -
Docci
senior tag
nLite egy nagyon hasznos program. A drivereket és a javítások(SP1-2) pár kattintás alatt a win xp-be integrálja és a telepítés után-vagy az alatt- már nem kell szöszmötölni velük. Szerintem mindeki átélte már, hogy friss win xp re akár több óra is feltenni a sok javítást. (lehet hogy sokat mondtam, de tuti nem 10 perc)
Kőbalta: Asztali gépeknél már szinte minden déli híd natívan támogatja a sata hdd-ket. Viszont notebookoknál még más a helyzet. Egyébként ez a legjobb megoldás erre problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest