- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsefi
csendes tag
nos azt hiszem probléma megoldva... vegső ötletként frissítettem a BIOSt, és már megy is
-
dzsefi
csendes tag
most vettem észre, hogy szintén az eszközkezelőben található egy NVIDIA nForce4 S-ATA controller, aminek ha a tulajdonságaira megyek, a secondary channel fül master drive-ja ként kiírja a ''nem látható'' vinyót. most végképp fogalmam sincs, mi a gond.. mégcsak el se tűnt...
-
dzsefi
csendes tag
a segítségeteket szeretném kérni..
most cseréltem le a gépem, a régi merevlemezeim megtartásával. az új alaplap (egy MSI k8n neo4-fi) vígan fel is ismerte a pata-merevlemezt, amire fel akartam tenni az XP-t. az install után viszont rádöbbentem, hogy a SATA-mervelemez nem látszik. nosza, BIOS megnéz, hát ott sem. a gond az, hogy nincs floppy meghajtóm, ergo a sata-drivert sem tudom felrakni, de a laphoz adott cd-n levő nForce-pakkot (ami elvileg tartalmaz egy sata-vezérlőt) installáltam. viszont az eszközkezelőben látok egy olyan elemet, hogy ''SCSI és RAID vezérlők - ismeretlen eszköz''. gondolom ez lehet a vinyó, ám az illesztőprogram telepítése végén kiírja, hogy ''a termék telepítési forrás nem áll rendelkezésre''. ilyenkor mit lehet tenni? kicsit frusztrál a dolog, mivel minden cuccom ezen a lemezen van
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest