- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sw4r3z
tag
Lassan teleírom az oldalt
Szóval új windows fent, driverek telepítése után eltűnik az új vinyó. Gondolom a Raid driver miatt. Át tudom állítani úgy, hogy a régiről ne tűnjenek el az adatok? Kb. 200gb, elég durva lenne archiválni...
A cél az, hogy menjen a 400-as, és mellette az új, 1,5-es.
Raid téren hiányos a tudásom, neten utánaolvastam, 0 és az 1 kiesik, melyikkel lehet megoldani? Ja és nem számokkal van jelölve, hanem szöveggel, pl mirroring, meg ilyesmikMost épp nincs a kezemben az alaplap kézikönyve, asszem 0, 1, 5, 0+1 ilyeneket tud (nem biztos).
Egy kis help jól jönne -
sw4r3z
tag
Szerkeszteni nem tudom már az előzőt, de történt egy kis változás...
A tv kártya zavart be a dologba, kivettem, most indul rendesen a gép. Windowsba (XP SP2) elindult a hardver hozzáadása varázsló, alaplap cdje be, varázsló kész, újraindítás. Windows nem látja, Partition magic nem látja, biosba se nagyon találtam meg. Jobb alul a hardver leválasztása gomb kihozza, valamint ha lehúzom a 400ast, akkor a raid setup előhozza (ST31500341AS néven). Bekapcsoláskor még felsorolná a vinyókat, press f10 to enter raid setup szöveg mellett, ott is csak a 400-as Samsung van.
Ilyenkor mi a teendő? Windows telepítő látja, egyszerűen kenjem rá az újat, és menni fog? -
sw4r3z
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Seagate 1500gigás vinyót [link]
Eddig egy Samsung 400 gigás volt bent, szintén Sata2 (3gb/s, 7200rpm). Beraktam az újat másodiknak, aztán bekapcsoláskor se kép, se hang. Ha csak a régi van bekötve, akkor indul, ha csak az új, akkor szintén süket. Alaplap Asus A8N SLI, ha kell még valami, az adatlapomon van minden.
Valamit mondjatok már, elég idegesítőThx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- BMW topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest