- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazza
tag
Hi all!
HDTach:
Véletlenszerű elérés: 21.8ms
Átlagos olvasás: 58MB/s
Írási sebesség: 132.9MB/s
Ez normális eredmény lenne elvileg?
(Maxtor Diamondmax10 SATAII (sata1-re jumperolva) 250GB)
(régebben driver problémák miatt voltam itt, szal lehet ilyen gondom van) -
bazza
tag
30e k/sec nemdurva kicsit? ez elvileg sata I-re van jumperolva és a lap nem is kezeli a II-t.
nah mindegy, berakom slavebe a patát aztán átrakom a cuccaimat. -
bazza
tag
nos, jelenleg a satáról írók.
gond nélkül felment rá minden cumóm dvdről, szal most virulok
jah meg 30.000k/seccel másoltam át c-ről d-re a Photoshopot (500mega) ez durva!!!
viszont a fontosabb cuccok a patán vannak. ha átrakom azt slave-be (azon is van windows és nem akarom letörölni) akkor nyugodtan bootolhatok a satáról nem kavar be? -
bazza
tag
Nem szórakozni a bénaságomon!
Egyébként rájöttem: minden vezérlőt sikerült feltenni, és minden okés HA ''''KIKAPCSOLOM'''' a gépet és utána be. HA viszont ''''ÚJRAINDÍTOM'''' tehát resetelek, akkor nem bootol. ha nem bootol és lekapcsolom az áramot, majd újra power on, és bekapcs, akkor megint minden oké.
látott már vki ilyen? LOL
szal kikapcs=>bekapcs ok, akárhányszor próbáltam, restartolásnál viszont nem bootol.
Megoldást vki?
(és a hálókártyát is sikerült feltenni szal valszeg minden okés) -
bazza
tag
valaki le tudná írni, hogy mit tegyek miután rendesen bebootol, hogy restart után is ugyanígy bebootoljon? egyáltalán mi változik meg ami miatt másodjára már nem jön be? hisz nem csinálok semmitse!
-
bazza
tag
bármit csinálok, az első rendes boot után akármit teszek nem képes újra bootolni.
-
bazza
tag
ez kész vicc...
pata=>hálókaridriver=>sata=>boot ok
mondom nah most teszteljük: az ég világon nem változtattam semmit, erre rebootolok, és van boot? NINCS! -
bazza
tag
ez tetszik. mivel nem bootolt, megint felülírtam a netdrivert. bootolt
viszont ha installálni akarom packból a satára ugyan ezt a drivert, akkor telepítés közben resteli a gépet, és megint nem bootol.
valaki érti ezt? -
bazza
tag
most az van, hogy van win a satán, csak nem bootol rendesen. patáról átmásoltam az 5.11-es packból az idevezérlőnek meg a raidvezérlőnek a driverét, és utána simán bootolt a sata. viszont utána már megint szarakodott mivel feltettem rá a hálókártyát meg a videokarit és megint nem bootolt. most bemásoltam az 5.11es hálókaridrivert és megint bootolt, viszont egy reset után megint nem. érdekes...
-
bazza
tag
válasz
mr_ricsi #1436 üzenetére
nem ez azon floppyk egyike amiken nforce3as driver van. összedobtam egy telepítőt nliet-al 5.11es driverrel, még floppyzgatás előtt, de ugyanez volt. fagyott, és max odáig jutottam, hogy a telepítő windows fájlokat másol a lemezre, és ott 1 és 15% között vhol megáll és ennyi. aztán reboot. olastam pár helyen, hogy nforce4es driverrel (6.7) nem tart sokáig a bootolás. mert mikor nforce4es floppyval próbáltam flement gond nélkül az xp, majd nagy nehezen bebootolt, felraktam a gyári alaplapi driverpackot és onnantól se boot se semmi...
[Szerkesztve] -
bazza
tag
normális driverrel a nem akar feltelepülni a win, nem a lapba való driverrel meg bootolni nem akar...ezt adja vki össze
-
bazza
tag
töröltem a satát, újra elindítottam a win telepítést, beadtam neki az 5.11-es driverfloppyt (raidtool ugye nem kell bele?) és fagyogat az xp telepíét úgy mint azelőtt...szal énmár nemtom mit csináljak.
esetleg az xp szar? SP2-es magyar xp. (nembóti)
[Szerkesztve] -
bazza
tag
sőőt a pata szinte haldoklik alatta...
-
bazza
tag
viszont 5.11el pata=>sata másolásnál fagyogat
-
bazza
tag
-
bazza
tag
mindenképpen megoldani... egyébként 5.11 installnál resetel a gépem, és utána csak winreinstall segített. ezt eljátszottam kérszer és utána hanyagoltam ezt a drivert.
most már feladtam egy időre. azt mondja meg vki, hogy pata - sata másolás speednek mekkorának kéne lennie? nekem nagyobb fájloknál csak 8000k körüli. -
bazza
tag
bár ha belegondolok, mindent megoldottam, csak a bootot nem. lehet hogy a bioszfrissítés megoldaniá?
-
bazza
tag
nem is érdekel az egész...rárakom a patára a rendszert a sata meg marad tároló eszköz.
-
bazza
tag
felmásoltam párcuccost, meg felülírtam néhány drivert, erre csak annyi változás lett, hogy feketeképernyő nincs, csak a win csík megy napoik, majd reset....
-
bazza
tag
esetleg ha patáról átmásolnák fájlokat a satára... itt kicserélhetem a drivert pölö?
-
bazza
tag
nagy nehezen bejött rajta a win, felnyomtam a gyári chipset drivert de rebootnál ugyanúgy csak fekete képernyő és a hosszas várakozás...
-
bazza
tag
jelenlei helyzet: gond nélkül felrakta az nforce3/4 driver floppyval(semmi akadás, a többi driverrel ellentétben) viszont telepítés után nem hajlandó bebootolni csak fekete képernyő van (még xp bootlogo sincs) ... pata nincs és nem is volt bedugva.
szal most akkor mit csináljak? -
bazza
tag
nah ugyan ez volt gyári driverrel, floppy nélkül... aztán nforce3/4 driverrel már nem akadt meg sehol. viszont arra kiváncsi vagyok, hogy ha sikerül a telepítés akkor rendesen bebootol-e a sata (pata ki van húzva)
ha nem ez lenne akkor mit tegyek? -
bazza
tag
kiakaszt én mindjárt resetelem....
-
bazza
tag
már vagy tíz perce 9%nál áll egy bizonyos fájlnál... lol
a hdd led meg izzik mint a fene
[Szerkesztve] -
bazza
tag
nah akkor kihagyhatom ezt a fájlt, vagy próbáljam pótolni más floppyról
/driverről?? -
bazza
tag
ok, hiba nélkül tovább ment, viszont most ott akadt meg, hogy a driver floppyról egy bizonyos idecoi.dll-t nem tud másolni(nem a floppy rossz, máskor is szarakodott már ezzel a fájlal)
kihagyhatom, vagy inkább tegyekbe egy mésik floppyt amin másik driver van de ez a fájl rajta van. hmm? mert most itt áll a telepítő -
bazza
tag
most viszont formázásnál megállt 100%-nál
-
bazza
tag
válasz
mr_ricsi #1381 üzenetére
letöröltem a partíciókat, és tényleg nem fagyott ki a satára való telepítésnél ott... viszon ott picit belassult(nagyon) ahol a partíciókat hoznám létre. beütöm hogy 26000MB és erre Kis türelmet... felirat pár percig virított, most meg vizsgélja a lemezt. Haladunk
[Szerkesztve] -
bazza
tag
ráadásul most a satán nincs xp mert formáztam azt a partíciót patáról, és így is ugyanúgy fagyott a pata xp indulásnál ha be voltkötve a sata
[Szerkesztve] -
bazza
tag
mindkettő maxtor
a régi egy pata 80gigás
az új egy sata 250gigás. ennek tom a pontos számát is: 6V250F0
először ott akadtam el, hogy a sata vizsgálatánál megállt a win telepítés (hiába adtam neki többfajta drivert stb)
vhogy átvergődtem ezen és felment az xp, azóta viszon órákig bootol még a patáról is. bioszban látszik a vinyó és engedélyezve van a sata interface.
nemtudom mi lehet, most megpróbálom leformázni az egészet úgy ahogy van és kezdeni elölről.
de ha van vmi ötleted hogy mitávő legyek légyszi mond! -
bazza
tag
ennyit még egy hárdverrel sem szívtam, ez teljesen lepadlózott.
ha esetleg sikerül erre a kib... vinyóra felrakni az xpt akkor miért is menne minden tökéletesen. resetel boot közbe má mindkét vinyó, megy a scandisk vagyha netán bebootol azis vagy 10 perc -
bazza
tag
percekig tart, vagy inkább resetel...patát rákötöm, az is vár egy csomót pedig azzal semmi gáz nem volt. meg mikor a sata windows könyvtárában turálok, lefagy az egész gép...
-
bazza
tag
nah felment satára az xp, vmi RAID option ROM cuccost kellett bekcsapolnom bioszban, viszont boot az percekig tart (fekete képernyő)... ezt nem lehet vhogy megoldani?
-
bazza
tag
mindenki ebédel, vagy alapból én agyok itt egyedül?
-
bazza
tag
HELP PLZ
-
bazza
tag
szereztem floppy meghajtót, de ígyis csak addig jutok hogy: Vizsgálat: ... nvatabus
bioszban fölismeri a vinyót, ott van Third ide masternek, de sehogyse tudom rálőni a mocsok winfost. vki tudna segíteni, mert nem akarom az egész hétvégemet ezzel a szarral tölteni -
bazza
tag
Nah mostmár odáig eljutottam, hogy a windows fájlok fentvannnak a satán, de maga a telepítő nem indul el, csak a windowsos boot csík teker és teker...
-
-
bazza
tag
válasz
mr_ricsi #1359 üzenetére
thx. sokat szenvedek ezzel a szarral, nincs floppy meghajtóm, így a nLite-al próbálkozok. sikerült megcsinálni, de vmiért egyszerűen halál lassú a win telepítés. igazából még a formázásig is épp hogy eljutottam, néha egyszerűen megáll az egész percekre. szal most szívok rendesen. nemtom miért lehet.
-
bazza
tag
Ok kössz mindenkinek, akkor próbálkozok nlite-al!
Azt megtudja esteleg mondani nekem vki, hogy asus k8n (nforce3) milyen driver kell a satának? ugyanis az asusnál én csak sima chipset drivereket találok. azt integráljam esteleg? -
bazza
tag
Hi all!
még sosem volt satás vinyóm, most raktam be egyet az ata mellé. Szeretném paricionálni (PM 8.0) meg xp-t rakni rá. ezek meg oldhatók floppyk nélkül? ugyanis most beszart a floppyolvasóm. (sata drivert cd-ről is lehet telepíteni xp installnál? vagy hogyvanez?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest