Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
winter edition.
egyébként lehet van megoldás:
másik fórumon látttam a következőt:[link]
módosításokat megcsináltam, már csak egy reboot kell, de csak a hangkártya után.
''Sziasztok!
A taktika a következő:
Elinditottam a telepítést a dvd-ről, F6-al elinditottam a telepítést a C meghajtóra. Fájlmásolásnál átugrottam a file-okat mivel floppyról nem akarta megtalálni őket, majd folytattam. Az újraindítás után bootfloppyrol inditottam a gépet, bemásoltam kézzel a SATA fileokat ezekbe a mappákba:
Windows/Oemdir
Windows/System32
Windows/System32/Drivers
Biztosra akartam menni! D
Ujrainditottam a gépet ujra és hagytam hogy a telepítés folytatódjon! Majd láss csodát működött a dolog! Ezt a topicot már az uj windows-ról irom!
Remélem segíthettem!!! '' -
bandiras2
senior tag
Nah, felszaladt a normál, első kiadású XP a SATA-ra, de omlós lett. Feladtam , IDE winyára feltoltam a win-t, de nem veszi észre, hogy a SATA is fel van kötve a gépre. Bootnál kiírja a jelenlétet, de a win nem. tudom láma vagyok...
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Windows XP winter edition nem hajlandó felmenni SATA-ra
install indul, bekéri a floppyt, elkezd dógozni, de nem tudja létrehozni a kérdéses állományokat a lemezen. A normál XP persze képes rá -
bandiras2
senior tag
Rájöttem!
A Bios-ban nálam kötött a boot order, így az IDE bootot ki kell kapcsolni, akkor menni fog. -
bandiras2
senior tag
új problémám van...
SATA winyával gyönyörűen bootol a rendszer, de ha IDE is kerül bele, nem bootol. Mit kell alkotni a biosban hogy jó legyen? Még jó hogy a régi win még fönnvan az egyik IDE-n
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Steelheart Linkje sokat segített:[link]
Most már talán menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest