- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem hiszem hogy márkához kéne kötni amugy idáig is csak maxtor winyom volt gar meg nicns rá a winyo meg nem full halott csak elektronika szar , amit helyett megprobálok egy újat szerezni. Dolgoztam pc boltba és hidd el kb tök mindegy milyen márkát veszel kb ua olyan arányban szoktak meghibásodni és valszeg a 50 % user hiba pl én nálam hogy elégett a winyo én voltam a fasz menetközbe bebaszva akartam rádugni egy dvd írót a gépbe erre zárlatos lett
[Szerkesztve] -
eddig én is azt hittem de ez tuti elektronika figy ha két winyo közül az egyik müxik csak az elektronikát cserélem le akkor másik mi máásért kezdene el kattogni amugy meg ahogy felmelegszik a winyo akko kezd el kattogni de akkor sem kattog hanem kikapcsol a winyo
olyan mintha érinkezés hibás lenne a kábel és egy pillanatra lekapcosl minnél tovább használom annál többet csinálja (szerintem ahogy melegszik) leaglábbis ez tünik nekem logikusnak mivel az elején minden jól müxik .....
mindegy most kereshetek másik elektronikát -
szoval elégettem egy 160gbs maxtort elektronika le
van egy másik elktronikám az volt a baj a másik winyoval hogy kattog (kattogás alattt a winyo kikapcsol és újra indul és nem random hanem rendszeressen ettől persze fagy awin) gondoltam mechanikai hiba, átraktam az én winyomra és ua azt cisnálja ua abban az időben ....
vajon mi lehet a gond ez tuti elektronika de vajon mi lehet és miért csinálja valahogy lehet ezt orvosolni? -
160gb s maxtor diamond 9 es sata winyora rá lehet rakni 160gb -s ata 8mb cahe -s elektronikát vagy akár 2mb osat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest