- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
Pénteken (jan 20.) megyünk a Freq-ra a Máv sportelepre! Reméljük tényleg nagy party lesz.
-
Certee
senior tag
-
Shim
őstag
elismerés srácok, mind a munkátok, mind a honlap részéről

meteoritozás videó --> hibás link -
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
sharpapa
senior tag
Átnézegettem az oldalatokat, és leesett az állam. Főleg a tűzes zsonglőrködéstől.Csak gratyulálni tudok mindannyiótoknak.

-
Certee
senior tag
Kiscsit megkésve bár de törve nem,
Mindenkinek Boldog Új Évet Kíván a Sáska Team!
[Szerkesztve] -
Natasa
tag
-
Certee
senior tag
-
Natasa
tag
Válaltok megrendelésre tűzeskedést? Mennyi lenne? Jah és hol lehet beszerezni ilyen cuccokat?

-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
-
Natasa
tag
Helló!
Érdekelne, hogy ezt a barlangi mentést lehet-e valahol tanulni? -
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
Solad:
Szívesen ki megyünk egyszer hozzád játszani, ha összeegyeztetjük.
Te be tudsz jönni valamelyik este miskolcra is? -
Certee
senior tag
-
Andie
őstag
-
Certee
senior tag
-
Natasa
tag
Nagyon tetszik a honlapotok!
Szép helyeken jártatok! 
További sok jó mászást! -
Andie
őstag
Elöször is gratula a site-hoz, rendkivül igényes a flash, meg úgy az egész.
Aztán gratula a munkához (hobbi?), mindig csodáltam az életmentöket. A dijazás valamennyire arányban van a kockázattal, gyomorral, fáradozásokkal?
Aztán kicsit lehidaltam a vizihullás képektöl, nemsemmi bakker.
Sztem a nyékládi tóban mostanában nem merülök... Bár lehet, hogy épp akkor halásztátok ki mielött legutóbb ott voltam...
Elképzeltem, hogy merültök, aztán 2-3 méter mélyen (vagy a felszinen) ott úszik a felpuffadt, rothadó test... éri az arcotokat a viz... aztán kihúzni... hát, minden elismerésem srácok! -
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
Új képek a site-on: Bővebben: link
kép galéria >>> Életmentés -
(Kolombusz)
veterán
Tetszik nagyon az oldalatok.
Ügyesek vagytok!
-
Solad
addikt
-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Loretto
veterán
Azt hittem vmi extra kajálós társaság a cím alapján

-
lorcsi
veterán
-
Certee
senior tag
-
lorcsi
veterán
-
Certee
senior tag
-
Certee
senior tag
-
Solad
addikt
-
lorcsi
veterán
garat nektek....

tetszik ez a stílus..
azt tervezem hogy 1* viziturára fogok elmenni talán vadvizi evezés....)
ilyet szoktatok...? -
Certee
senior tag
Van Miskolcon egy kis baráti társaság. A Sáska Team: Bővebben: link Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy ami velünk kapcsolatos azt itt lehessen megbeszélni. Az oldalunkon több mindent meg tudtok rólunk és ha van kérdésetek akkor tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Először barlangászik az ember aztán ott kikupálódik, meg elvégez néhány tanfolyamot és úgy lehet belőle barlangi mentő.
Sztem a nyékládi tóban mostanában nem merülök... Bár lehet, hogy épp akkor halásztátok ki mielött legutóbb ott voltam...