- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nekem ilyen karim van: frankón XT, csak a RAM-ja nem húzható egyáltalán.
-
Raymond
titán
Ez teljesen normalis. Mar akkor is letezett ez a kartya amikor az elso 9600XT-k megjelentek. Ketfajta memoriaval letezik - 3.3ns a 128MB verzio es altalaban 4ns az =256MB verzio. A VPU orajele a gyari 500Mhz mindket kartyan.
A csucs amin ment nekem az egyik peldany 620 VPU es 648 RAM (2 x 324Mhz). -
mh197
őstag
válasz
Silencer83 #19 üzenetére
ok, köszönöm a segítséget, akkor erre fogok hagyatkozni. Ha lesz hőmérési opció, akkor viszem a kártyát
Amúgy a ramokkal kapcsolatban van vkinek ötlete még? Ez vajon valami nagyon régi széria lenne, mikor még nem voltak bga-s ramok? -
mh197
őstag
válasz
Silencer83 #15 üzenetére
Amúgy ezt az ati tools cuccot nem lehet átvágni vmi bios moddal, tehát ha kiírja, hogy hány fokos, akkor az tényleg az lesz.
(Lehet, hogy hülyeség amit kérdeztem, de manapság már annyi mindent lehet)
-
Silencer83
addikt
Bővebben: link
ez a legújabb, evvel testeld! -
mh197
őstag
válasz
Silencer83 #12 üzenetére
ati tools -nak melyik verziója? 22 vagy 23-as, vagy más verzió kell?
Nem volt még 9600Xt-m, ezért nem tudom!
Ja, és abban is hol kell keresni a hőmérséklet mérést??
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz
Silencer83 #9 üzenetére
Szerintem abban a kariban gyárilag 9600XT, vagy ezen alapuló BIOS van. Ez nem függ mástól, mint a beírt ID-től, mint ahogy a gyártó is ilyentől függ.
-
mh197
őstag
Akitől veszem, azt mondja, hogy ez egy 9600 Xt, és nem pro változat. De ezt gondolom az everestnek írnia kell, ha tesztelve lesz a kari?!
Ja, és doboz, meg minden egyéb cucc megvan hozzá. Akérdés már csak az, hogy lehet-e egy olyan moddot csinálni, amivel egy pro kariból xt-t csinálnak, és nem lehet észrevenni. Pl: bios átírás, vagy ilyesmi.
Miről derülhet esetleg ki, ha mégis egy pro kariról van szó?? -
LordX
veterán
-
mh197
őstag
Szóval van egy ilyen kártya, amit meg szeretnék venni, és érdekelne, hogy mi a véleményetek róla.
Az első és igen fontos dolog, hogy miért lehetnek ezen tsop ramok??
Volt ilyen kiadása is a 9600 Xt-nek?? Ha igen, akkor ez vajon jobb, vagy rosszabb-e, mint a bga ramokkal szerelt változat?
És érdekelne, hogy mennyit dob rajta az a beépített overdrive funkció? Húzni meddig lehet ezeket, meg minden ami a kártyával kapcsolatos!
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest