- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
up
-
MrCsiT
addikt
Kinézetre ilyen, pipát nem próbáltam (lehet, megmarad a lehetőség az új tulajnak: ''picit'' el vagyunk havazva családilag, nem nagyon van időm letesztelni, ha nem gond, nem tenném..)
A kártyára a szokásos 3 nap gart tudom adni. Hűtője nem zajos.
ha +6k-ért elcserélném, az azt jelentené, hogy - figyelembe véve, hogy legalacsonyabb árnak 13k-t mondtam - 7k-ért számítom be a kártyád.. ezt én picit sokallom -
MrCsiT
addikt
up2
-
MrCsiT
addikt
Mivel a hét végén lenne esedékes Nekem az 1.-es hsz-ben említett alaplapcsere, így sürgősödik a csere, szóval 9200-ast is beszámítok!! SE-k kíméljenek!!
Mr.CsiT
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
UP1
-
MrCsiT
addikt
2nd Up mára. Több ma nem lesz, továbbiak az aláírásomban
-
MrCsiT
addikt
Nem a 64bit, hanem a 3D01 - kb. 6000pont, szemben egy uolyan, de 128bites kb 8500-ával
Volt már ilyenhez szerencsém.1szer. Elég volt
Szóval:
Sapphire 9500-as, 277/270(540) alap, 3D03-ban 2738pont az adataimnál lévő konfiggal; 10054pont 3D01-ben. A vége AtiTray Tools szerint 340/570 fölött picivel (én ennyin teszteltem) 10882pont 3D01-ben. (az Xp-m vagy 2 éves, és ez a 12.vid. driver, ami fent van, lehet, hogy ez nem a legjobb)
még nincs fix gazdája a kártyának, lehet érdeklődni
Mr.CsiT
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
Sajna csak holnapra: otthoni gépem tud infókat. a kártya fekete színű Sapphire, ha jól emléxem, vganfo-n láttam ilyet
A kártya egyébként oem, szvl nincs mellé semmi..
Legszerencsésebb az lenne, ha megcsörgetnél f8 körül, akkor már otthon leszek, és ha érdekel a kártya, akkor holnap magammal tudnám hozni (mert egyébként 7előtt nem tudok találkozni sehol, ha még haza kell menjek érte..) Számom az adataimnál.
üdv:
Mr.CsiT -
MrCsiT
addikt
cím szerint:
Egy ismerősömnek vettem egy 9500-ast, de mint kiderült, gond van az alaplapjával is. Pill. egy 32mb-s vid.kártyája van, annak a fejlesztésére vettem a 9500-ast, viszont most, hogy pénze nincs, kénytelenek vagyunk downgrade-elni a kártyát, hogy legyen pénz egy másik alaplapra, ez az eladás oka.
szóval
8500-ast keresek + kp-t a 9500-asért cserébe,
vagy
eladó a 9500-as, és akkor majd veszek egy 8500-ast később.
Ajánlatokat várok, de eladáshoz 13k a kártya ára.
Mr.CsiT
Aktív témák
Hirdetés
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest