- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Baryka007 #59 üzenetére
Leírhatom még egyszer, hogy nem a hőmérséklet miatt kazán valami, hanem a termelt hömennyiségtől. Mivel egyszerűbb befűteni egy szobát? Egy 20Wos izzóval ami 100+ fokos, vagy egy 2kWos olajradiátorral ami 70 fokos?
Amúgy totál felesleges ilyen regényt írni, mindneki tudja ezeket, csak az intel mindig hideg a zájemdé meg forró a hülyeség. Bármilyen regényt is írsz.ui.: Elengedtem, mert kizárt hogy nem tetteted ennyire a ...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Baryka007 #57 üzenetére
Kazán nem azért kazán mert forró, hanem mert sok hőt termel.
Egy 20Wos izzó is cefet forró (100+ fok), attól még nem lesz kazán. A kazán kazán meg csinál 70 fokos vizet, ami a te olvasatodban nem kazán, mert a kazán 90 foktól indul?
Mindenkinek mást jelent a kazán szó.
Az meg hogy kinézed magadnak a 7800x3d-t, mert az a legmelegebb, nokomment kategória. Többivel mivan? -
Ribi
nagyúr
válasz
Hegyirabló #51 üzenetére
Bár szerintem én sem jól írtam, mert az UV meg a CO sem ugyan az, csak "hasonló". És mivel nem ugyan az, ezért sem mind1 melyiket mondja valaki. De majd valaki elmondja aki tudja is. Én is rég jártam biosban, csak belőttem egy CO-t aztán jóvanazúgy.
-
Ribi
nagyúr
Lehet az egész bordát meg kellene fordítani és akkor fel tudod rakni az elejére.
Ha zavar a felirat, szerintem azt a lemezt is ki lehet csavarozni és megfordítani.
Bordákra nem jó a csak szívó venti. Rosszabb úgy a hűtésük.#49Hegyirabló: Szerintem AMD-nél CO a szóhasnzálat, mert Curve Optimiz van. Intelnél nem tudom van-e ilyen, de szerintem ott simán UV-zni szoktak. Ugyan azt jelenti mind a kettő, csak ugye valaki kötözködni jár csak ide, meg AMD-t fikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Formula-1
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest