- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Baryka007 #298 üzenetére
Én nem vágom milyen teszteket vársz
kaptál kettőt is, amivel mind a ketten rád cáfoltunk azzal az állításodal szemben hogy az AMD kazán illetve csak azért adják delidelve mert nehezebben hűthető mint az Intel, holott rengetegen (köztük te is) így használjátok a processzorotokat.
Fentebb be ismerted hogy szimplán csak a hangulatot akartad kelteni,akkor nem értem mit vársz itt mindenkitől.
Azt meg már mellékesen jegyzem meg, hogy az 5700X3D-n egy 20.000 forintos lég hűtés van,ami egyébként max 14et ér mivel a felárat a kijelző és némi argb miatt kérték el.
Tehát ezzel volt max 62 fok a teszt alatt, 66W max fogyasztással, szemben a tieddel...
Erre még rá jön az is hogy minimumba sehol nem vagy az X3D-hez képest.Tehát ha ezek után továbbra is kötöd az ebet a káróhoz akkor tényleg nincs miről beszélni...
-
heavygrip
senior tag
válasz
Baryka007 #292 üzenetére
És arról még nem is beszéltünk, hogy valami első verziós rosszul kompatibilizált verziójú CP-t futtatok hozzátok képest.
Ez már a javított verzió, mivel 2.0-tól kapta meg a játék az engine frissítést, kihasználja a játék a CPU-t jobban,de nőtt a gépigény is. Az előbbi verzióval több FPS volt valamivel mindenkinek. -
heavygrip
senior tag
válasz
Feri1984 #265 üzenetére
1080p eléggé GPU limites lett, nem releváns a valós teljesítményre nézve az eredmény de itt lesz a kép:
Aztán ez a 720p, még itt is volt GPU limitem, elég sok helyen
Ez pedig 1024x768 FSR2/ultra teljesítmény, de még itt is volt 100-on a 7600XT, tehát még van tartalék az X3D-ben, plusz a RAM-okon nem reszeltem még, semmi időm,ha van akkor játszom.
Max 66W evett a proci és Max 62 fokos volt. -
heavygrip
senior tag
válasz
Feri1984 #259 üzenetére
Én is először a CO-ra gondoltam meg a RAM -ra,de írtad hogy BIOS reset után sem változott semmit így passz..
1080p-n nem tudok nyilatkozni, GPU limitem van ott. 720p-n is FSR teljesítményben tudta megmutatni magát az X3D ( itt jött ki a min. 182/átlag 224),mert FSR minőségi és kiegyensúlyozott alatt is volt olyan szituáció hogy 100-on ment a kártya...
Majd este nézek azért 1080p-n is tesztet fsr mellett persze, de szerintem GPU limitem lesz.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Feri1984 #241 üzenetére
Kb az 5700X3D de inkább az 5800X3D teljesítményét kéne hoznia a 7600X-nek. Nekem átlag 224 és minimum (ami a lényeges) 182 lett az előbbivel, ami már bő 80al több mint a 12600k-nak. Oké,az egy bench,ami nem nagyon fedi a valós in-game helyzetet,de ha az alatt a bő egy perces bench alatt ennyire be esik az FPS akkor egy H10 környékén milyen lehet a szitu, vagy egy laza motorozás a belvárosba magas tömegsűrűség esetén?
Na mindegy is.
Ennek ellenére majd 50 FPS -t (minimumba) így is rá nyomtál a 12600K-ra... tehát nem volt teljes ott a győzelem. Látom 2.0 verziót használt, de annál már optimalizálva van a a Red engine, tehát jobban kihasználja a CPU erejét. -
heavygrip
senior tag
válasz
Baryka007 #159 üzenetére
Ott szerintem Ferinél van valami beállítási probléma.
Kiváncsiságból megnéztem az 5600X-en mit tud és csontra ugyanaz mint a 7600X-el
Nem volt GPU limit FSR nélkül sem.
Egyébként nézd a min. FPS-t, tudtommal az számít..Kizárt hogy a 7600X ugyanezt hozza...
Közbe 55-60 fokon ment a proci egy BQ!Pure Rock2 hűtővel...
A másik, a lagg..nem laggolt bench. közben, se 5 óra játék alatt sem..
Van pár régebbi játékom ahol 6650XT tudja a 155HZ-et 1080p/1440p felbontáson és semmi féle akadozás nincs, stabilan tolja.
Tehát azt kijelenteni így általánoságban hogy az AMD laggol nettó hülyeség. -
heavygrip
senior tag
AMD Athlon Xp korszak
Itt is össze lehet forrasztani a hidakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest