- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Az enyém hibátlan volt, de nem is rootoltam. Valahol írtam, melyik build.
-
Kapanyél
őstag
Hi!
Nekem az eggyel előző fw van még a gépen, nem frissítettem OTA, mert Sammobile szerint az új ugyanaz a főverzió, és mivel semmilyen bugot nem tapasztaltam, nem kockáztattam. Ezek szerint jól tettem.
Semmi újraindulás, lassulás vagy egyéb problémát nem tapasztaltam eddig! Nem merül, egyszóval tökéletes!
(ZSU1ANB2 a build szám)Számomra az egyetlen apróság, amin lehetne javítani, az a touch érzékenysége. De már megszoktam, ritkán nagyítok scroll helyett.
-
Kapanyél
őstag
Annyiért még jó, én 55-60 körül gondoltam, mert 66-ért láttam legolcsóbban, már ha tudják szállítani.
Egyébként az 5,5-6 lehet, hogy kicsi tabletnek, de nekem kizárólag egykezes használatra kell, erre jöttem rá. Este inkább olvasom a telefonomon a cikkeket, mint a tabot tartom két kézzel (hanyatt fekve, ugye). Az S4-em (5") erre már alkalmas, de egy 6"-ost még kényelmesen tudnék fogni, pláne hogy pl. egy Lenovo K920-nak rettentő vékony a kerete.
Amíg asszonynak szarakodott a 3GS-e, addig használta a tabot, nagyon szerette, de most, hogy lecseréltük egy i6-ra, már rá sem néz. Szóval ezért a csere ötlete. -
Kapanyél
őstag
Hol most a legolcsóbb a kütyü?
Hóapó:
Bootloader/kernel szintű ez a 8 másodperces restart, csak szoftveres, de teljes értékű újraindításnak felel meg. -
Kapanyél
őstag
válasz
banhammer #79 üzenetére
Na a menü gomb hiányától én is agyfaszt kapok. "Sajnos" teljesen hibátlan a gyári rendszer, még nem volt kedvem CM-ot föltolni rá (és elkúrni a jótállást), hogy átállítsam valamivel. Sok applikációban nincs is ott a 3Dot menü, fullscreen alkalmazásoknál meg konkrétan szopás (pl. böngészőknél).
-
Kapanyél
őstag
válasz
baszenszejj #44 üzenetére
Az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPad Air - 16 GB
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest