Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
consono #16439 üzenetére
Jó, én csak abból indulok ki, hogy a legutóbbi TurkoDroidot próbáltam ki és kihullott a hajam egyből...
-órákig bootol
-ha végre bejelentkezik, időtlen időkig tart mire bármi utasítást teljesít (szimpla beállítás menü megnyitása is vagy egy-másfél perc). Az aksit pedig úgy eszi, mintha Csermobil hűtési rendszerét tápálná. Innentől eszemben nincs bármit rátelepíteni, még próbából se (jelenlegi formájában persze).Ja, de a legkomolyabb gondom, hogy csutkára teletolja a teló rendszermemóriáját a droiddal, amitől ugye nem megy vissza a Kies mentés. Még a névjegyek sem. Nincs rá hely
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
consono #16437 üzenetére
Ez lassan ilyen "ki fejti meg elsőként a Nagy Bumm rejtélyét" kvízzé válik...
Néhány nagytudású ember néha agyal egy teljesen értelmetlen problémán, amelyért bár minden tiszteletem, de nem vezet (úgy érzem) sehová. Ez a telefon elavult és alkalmatlan hardverileg Droid használható futtatására.
Ahhoz hasonló, mint mikor lelkes csíkszeműek innen-onnan portolják a Crysist egy TexasInstruments zsebszámológépre. Örülünk az elme diadalának, na de ezentúl..? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Sigiusz #15865 üzenetére
mijazhogy s8600? wave 3?Én csak az s8500-ról tudok nyilatkozni
Mivel multizod, mindegy mire húzod rá. De ha nincs most 2.0 rajta, akkor nem lesz kies mentésed sem...
cache
data
polishblood_Nightly1
zImageezek a droid fájlok.
Át van variálva a memória megosztás, most nem tudom kapásból hova teszi ezeket; de PC-re dugva látod szépen. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Sigiusz #15862 üzenetére
Telepíted és aztán kitörlöd a droid fájlokat; azt kell is, mert telerakja a teló memóriáját és nem megy vissza a kies mentésed
Nekem az van fenn ( a 6.1 ha jól emlékszem). Nincs nagy különbség ezek között. A keresés app nem műxik (reboot van tőle), ezenkívül minden más oké amennyire ennél a telefonnál okéről beszélhetünk
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #15639 üzenetére
Eh mobilról írok ily értelmetlenül, Elnézést kérek...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wasp.cor #15638 üzenetére
Mondom a kies magától fog menteni frissítés közben. Több óra az remhir (nyilván pentium2 meg ilyenekkel. Nekem sose került fel óránál többe - másik fél óra meg a 2.0 települése (plusz a fájl letöltés persze)), Te nem tudsz mert csak 2.0-tol működik. 22-es csapdája. A programokat újra kell telepíteni, de ami a listadban van, az továbbra is elérhető marad még ha le is került az Appsról közben.
A multiloader nagyon jól működik, nem érdemes félni tőle. Inkább a Kiestől, amely bármit-bármikor képes elkúrni...
En pl rögvest multinomial a 2.0-àt es ugyanezzel a módszerrel teheted vissza az 1.2-őt. Kessel downgradelni nem lehet. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
wasp.cor #15634 üzenetére
Frissítés közben a kies csinál teljes mentést es szerencsés esetben sikerül is neki. De nem mindig...
A mostani alkalmazasok többsége 2.0-ra készül, tehát indokolt a váltás. Az üzemidő csökkenni fog kb a felére sajna, meg kikapcsolt 3G-vel is.
Ja, az 1.2es progik szerintem mind updatelődtek már, tehát nem vesztesz semmit el.
A böngésző egyértelműen sokkal jobb lett, a hivaslista egyértelműen sokkal rosszabb. A memoriaelfogyasok gyakorlatilag megszűntek. Ilyesmi -
RetepNyaraB
veterán
Egen, pl a véletlenül letörölt Opera nem megy fel Kiesből az előző hibaüzenettel, telefon szépen felteszi. Borzasztó ez az egész
Egyébként megvettem a CubeHD témát, de nem telepítettem rögvest. Most feltettem (volna), de látom időközben Terminated lett a státusa. A Kies nem hajlandó letölteni hibával, a telefon persze nem látja, mert nem ott vettem. Ez egy alapvető nonszensz Samunál, vagy badánál; mittomén. Amit lát ez, azt a másik nem és vice verza -
RetepNyaraB
veterán
A 3G legalább dupla gyorsan eszi tapasztalataim szerint (mint minden más telefont is).
Bekapcsolásnál szerintem is rosszul jelzi az értéket, ill. lehet, hogy hirtelen megugrik a fogyasztás bekapcsolásnál és pillanat alapján kalkulál, mint a fogyasztásmérő az autóban, de aztán visszaveszi, mikor rájön nem annyira gáz -
RetepNyaraB
veterán
Szépjónapot!
Feraktam a Turko 6.1-et és persze a telefonmemória tele van a fos Androiddal. Tehát nem megy vissza a biztonsági mentés, mert nincs neki hová a Kies szerint. Mit lehet tenni? Mit dobhatok ki, amitől még elindul a cucc? Az Android nem jó semmire (kipróbáltam), azt nem használnám.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
rObika8802 #15155 üzenetére
Nagy különbség nincs. Én is újrarakom mielőtt megkapja a lányom és nem a Turko lesz rajta, hanem kipróbálom a legutolsó hivatalos (asszem francia) buildet.
oppá, senior tag lettem
-
RetepNyaraB
veterán
Akasztják a hóhért
Tulajdonképpen én is nagyon hasonlóan gondolom, annyi különbséggel, hogy én nem bírtam idegekkel a töméntelen (Nálad szerencsére nem előforduló) hibaüzenetet, email kliens újratelepítést, szarakodó böngészőt, használhatatlan gps-t, be-nem-jelentkező Samsung fiókot, stb... -
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
Na akkor hogyan is va ez az Exchange fiók?
Gmailt szeretnék kipróbálni benne a nejemnek akinek ugyi nem megy a natív alkalmazásaA "tartomány" az micsoda?
A "szerver URL" az imap.gmail.com, +SSL aktív?Merthogy egyrészt azt álítja érvénytelen a gmail tanúsítványa, aztán a szervernél imap és smtp esetén se enged be, hanem nyomja a szöveget, hogy érvénytelen kiszolgáló
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Hachiko95 #14481 üzenetére
Biztos ki fogják javítani
A nejem naponta akarja falhoz vágni, mert nem tölti le a leveleit a buzi gmail, csak a webes felületről. A beépített klienst háromszor telepítettem újra, de meguntam. A 8500 csillaga (ha volt neki valaha) végleg leáldozott. Viszont Leslieke örök optimista hozzáállására való tekintettel bőszen szoktam védeni a wave3-at a "milyen mobilt válaszzak" c. topicban, állva a hörgő oroszlánok támadását -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #14433 üzenetére
Tegnap este végül is felment a Tintin, egyszerűen kiléptem a letöltőből és elindítottam újra. Aztán a telefont is
Utána ment, de eszméletlenül izzad a wave; ez a játék már nem az ő kategóriája sajna. Pedig nem is különösebben szép, vagy HD, de valszeg sok textúrát kezel, free kamera, joystickos szaladgálós. Kár.ui.: Három éves a samsung apps és ez alkalomból egy szánalmas felhozatalú kedvezményes app vásárral riogatják a jóhiszemű Bada hívőket
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #14426 üzenetére
bocs a belerondításért az előző témámmal:
lejött a Tintin, illetve cirka háromnegyed órája áll 100%-on a külső letöltés, de nem csinál semmit. Merjek kilépni (cancel) és indítsam újra a programot, vagy micsinyájjak
Nem szívesen kezdenék el megint órákig töltögetni, ráadásul bizonytalan véggel.
Valaki nem rakta fel eddig esetleg? The Adventures of Tintin -
RetepNyaraB
veterán
más: Telepítettem a Tim&Struppit, kb. fél óra alatt 12% jött le a 765Mb adatból.
Fog ez menni a Wave-n, vagy tényleg csak a 3-on, mint a leírásban szerepel..?
Mert akkor nem várok reggelig a letöltésre -
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #14378 üzenetére
Hát, nekem az LD2-es Turko van a gépen és bűnrosszul szól ez a powerplay
Messze alulmúlja a gyárit, amely egy tisztességes fülessel pedig nem szól rosszul.
Most vagy valami összeakad a telón és azért (bár mindent kikapcsoltam a saját lejátszóján, amit lehetett), vagy tényleg ilyen fos. A hangszínszabályzás gyakorlatilag nulla, ha lejjebb tekerem maxról, akkor olyan király, mint öreganyám szovjet Sokol rádiója 1976-ban pacalfőzés közben a konyhán.
Az EQ preamp használhatatlanul torzít középállás felett, a csúszkák piszkálása leginkább semmit se csinál ill. minimális mértékben, pedig örültem, hogy fúú milyen sok van belőlük.
A zenéket alapból nem látja, be kell olvastatni vele Playlistként.Több rosszat el se tudok képzelni. Viszont megy háttérben, csak mindig nyekken egyet, mikor bármi mást elindítok
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Danny750 #14295 üzenetére
Médiában
jó
Telefonálásra is nagyon jó.
Itt befejeződött a lista, kivéve, ha gyógyszerészed-kezelőorvosod szeretnéd hosszútávon szponzorálniS igazán szomorú vagyok, mióta látom a Bada mennyire ötletesen használhatóbb és átláthatóbb rendszer a Robotnál, csak ugye nem működik
-
RetepNyaraB
veterán
Pedig nem write onlyban vagyok, kerestem megoldást a fórumban, csak úgy láccik elsiklottam feletted. Viszont nem működik
Nem is baj, utolsó csepp lefolyt a betelt pohár falán
Lányomnak újramultizom és innentől szívjon vele ő (illetve persze én, mert ő nem fog semmit piszkálni rajta)
-
RetepNyaraB
veterán
Megint nem enged be a Samsung fiók a telefonon
Biztonsági mentésből a hálózati kapcsolatok visszaállítása nem segített, valamint a Kies-beli jelszó csere sem.
Fiókot törölni nem engedi (nincs ilyen opció).
Ötlet Preconfigon és multin kívül? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #14038 üzenetére
Mert úgy gondolod a Samunak ehhez semmi köze? Persze direktben semmi, a Google bekaphattya, mert abbahagyta egy futó rendszer támogatását se szó, se beszéd (ha jól értelmezem)...
A S szivatása a soxor lerágott null komma null support és az abszolút kommunikációhiány volt.
Ezzel buktak be örökre valszeg egy pénzes vevőt személyemben -
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #14036 üzenetére
Valóban elég lassan esett le a tantusz (ráadásul megvártam a Kies verziót kezdetben, mert úgy gondoltam mezei userként az a mérvadó. Tévedtem
). Viszont még béta se volt sehol (és ha volt is, egy mezei usernek mi köze bétákhoz, multiloaderhez és társaihoz), mikor már kiröhögött a Googlemaps, mközben kurvára szükségem lett volna rá
A Samu annyira randán megszivatott, amennyire csak lehet egy vásárlót. Nem felejtek -
RetepNyaraB
veterán
válasz
szebev #14033 üzenetére
haha errefele bő háromnegyed évig aszonta a GoogleMaps, hogy elavult a rendszer és frissítsem 2.0-ra mert nem támogatott. Hátomnegyed év után jött meg a német 2.0
A UI nekem nagyon szimpi és letisztult a 2.0-ban a fostalicska Androidhoz képest, de ezzel az előnyök el is fogytak.
Le sem írható az érzés, mikor a Droidon elfelejted átkapcsolni a 2G-t a beállításokban és csak az első videónál veszed észre, hogy kissé lassan tölt a GPRS
Email push röcc nélkül ugye, GPS max fél perc keresés, nem ejti el, Google navigation frankón műxik, nem is sorolom miért használhatatlan ma már a 8500-as "okostelefon"Igaz viszont a királyságos multimédia tudománya
-
RetepNyaraB
veterán
Nekem a P1-gyel megint sikerült egy fehér hollóra szert tennem (magyarul senkinek sincs ilyen cucc és vannak gondok kompatibilitás ügyileg egyelőre az AppStore-ban, de remélem ez megoldódik ahogy ismertebb lesz a márka).
Viszont laza két napot elmegy úgy, hogy közben szélgyors egy gép,dacára annak hogy a legspórolósabb üzemmódban van. Nagyon tetszik
A Droidot még szokom, de hát bőség zavara -
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #13766 üzenetére
Nekem egyszer kikészült a routerem, de én jobban kikészültem, mire rájöttem miért dobál random hibaüzenetet pl. windows frissítésnél, vagy bármilyen program felrakásánál. Mikroszakadások voltak a kapcsolatban.
Én az 5.65-ös multival nyomom, rendben megy a W7 64bites laptopon.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #13711 üzenetére
rájöttem, megizzadva. Naptáram guglin fenn. De ezt az .ics kiterjesztést érdekes módon nem ette meg a droid, mikor kékfoggal át akartam paterolni neki...
-
RetepNyaraB
veterán
Persze nyilván debil vagyok, de egy kis kifejtést kérek szépen, mert nem tudom telóról felnyomni; különben nem értetlenkednék itt...
Leslieke: köszi, de ezt a kiterjesztést se fogja megenni a droid. A google feltöltés lenne a tuti, mert azt már gond nélkül lehet szinkronizálni
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #13690 üzenetére
namégegyszer:
Van-e mód a Wave naptárát valami olvasható formátumban exportálni (tehát nem a Kies-féle .ssc-ben, hanem amit egy Android lát), vagy legalább a Google naptárba felnyomni?
ui.: a névjegyszinkronizáció laptopról se akart menni, összedől valahol félúton. Újraindítva is. Legfőbb ideje volt váltani, bár az Androidot egyáltalán nem tudom kezelni perpill
-
RetepNyaraB
veterán
Na megvettem a Huawei Ascend P1-et.
Röviden: lövésem sincs az AndroidrólVan-e mód a Wave naptárát valami olvasható formátumban exportálni (tehát nem a Kies-féle .ssc-ben, hanem amit egy Android lát), vagy legalább a Google naptárba felnyomni?
-
RetepNyaraB
veterán
Gondoltam megprobalom szinkronizalni a gmailt a telefonommal Kiesen keresztül (HeroLD1 rom) igy ket ev utan elöször, hamár ugyis kidobom
Persze nem megy
Kies random össszeomlik 1-70% teljesültseg között valahol. A telefonon amugy meglatszik meddig jutott, tehat valamit csinal mielött össszefossa magat.
Mivel lehet rabirni, hogy vegig menjen..?
-
RetepNyaraB
veterán
Nekem átlag hetente ledobja a samsung fiókot és csak a legizzasztóbb vuduzás árán lehet újra belépnem (illetve most épp semmi sem segített eddig, emiatt nem multizom újra
), a web tele az iOS+Androidra íródott alkalmazásokkal, melyek láttán csak a nyálam csorog
Meguntam és megvettem az emlegetett Huawei-t; egy hónapos gép 310 euróért (újonnan legolcsóbban 372). Ha megjön, írok róla.Ha valaki eddig ismeretlen samsung fiók-életrelehelő procedúrát szeretne velem tudatni, semmiképp se habozzon
-
RetepNyaraB
veterán
Németországban...
Még nem vágtam bele, amit veszek az nyilván nem kínai lesz, mert itt kapható teljesen okésan (függetlenül persze). Nagyon tetszik a szögletes formája, ettől még a full műanyag sem veszi el kedvem. Jelezni fogom, ha elszántam magam
Dhampir gyönyörű a könyved szeckós kezőoldala, like!
Meg a szöveg isfolyomány: basszus, olyannyira, hogy lecserélem az aláírásom
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Necro_Ramone #13536 üzenetére
2.0 mellett ez van, nincs mi tenni. E-mailhez teljesen elég az Edge is, kapcsold ki a 3G-t és nem fog csak 5-10%-ot merülni standby.
Illetve vedd úgy, hogy kétmagos Android szupermasinád van és akkor teljesen rendben ez a merülésEljövend az idő, hogy beruházok és rituálisan odaadom a vévet a 10 éves lányomnak. Innentől idegeskedjék ő miatta
Én meg valszeg veszek egy Samsung ööööazt sohamár
... Huawei ascend p1-et
Tomajdon: nekem a laptopon megmaradt minden, a puccos PC-men szinte semmi, csak a névjegyek. Picit rapszodikus a KIES...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Blood Mage #13445 üzenetére
Ha bada 2.0 van rajta, akkor teljesen megszokott
Samu feature, ne unatkozzék a júzer. Fos az akku kezelése picitHa 1.2, akkor esetleg kezd megfeküdni az akksi...
-
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
leslieke #13007 üzenetére
napersze, de lássuk be embertelen szarrágás megy az Appson. Mindenki mindent ingyen szeretne, tegnapra és folyamatos frissítéssel. Ez pedig így nem megy, én sem adnám ingyen amivel dolgoztam és nem egy fos téma, hanem egy nagyon jól használható szótár. Úgyis az veszi, aki ért is belőle. Aki büdös kanyit se nyom angolul, annak mindegy, akár ingyen akár fizetve...
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #12779 üzenetére
Leslieke mester és az enyéémre érdemben?
Van még ilyen mobilrendszer, amelyhez kvázi programozói ismeretekkel fevértezett user kell??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest