- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sideburns
aktív tag
Hogyne lenne, milyen tapasztalatra vagy kíváncsi?
http://prohardver.hu/tema/manualis_objektivek_dslr-en/friss.html
-
silmatauki
őstag
Felejtős. Ahogy a digi Canon obiknál általában,
- az apertúrát egyáltalán nem tudod állítani, mindig teljesen nyitott lesz, annak minden bajával
- az élességállítás is bonyás.Felejtsd el az egészet – 20-szal többért láttam most használtan a 45/1.8-at, ami nemcsak hogy egészen kitűnő obi, hanem a Canon cuccánál is sokkal jobb majd' minden tekintetben, különösen nem natív Canon vázon.
-
immi77
tag
Szia!
Fejlemény van, de nem jó. Az előbb hívott az ügyfélszolgálatos, hogy nem tudtak beszerezni több gépet, felajánlott egy kiállított darabot, amit köszönettel nem fogadtam el, de le is mondtam más (anyagi és egyéb) okokból a vásárlásról, most sajna nincs idegzetem ilyenekkel foglalkozni.
Így részemről így zárult a sztori.
-
Bazsee71
őstag
Fejlemények:
felhívtak, hogy minden rendelésnek eleget fognak tenni, de most szedik össze a vidéki üzletekből a termékeket, ezért egy kis türelmet kérnek, 1-2 hét lesz mire mindent ki tudnak szállítani. Megkérdezték, hogy így is kérem-e a terméket, természetesen igent mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest