- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm) #1793 üzenetére
Nincs mit, annó én is meglepődtem.
Sőt, valamit én el is állítottam az energiagazdálkodásban, mert a CPU csak 800MHz-en működött, és a 7670M is csak energiatakarékos (300MHz) órajelen működött. Bármit csináltam, nem lehetett magasabbra tornászni. Hiába állítottam Samsung rendszerre optimalizáltra vagy Teljesítmény centrikusra, nem működött.
Rendszervisszaállítás segített.
Tanulság: Ne babrálgassátok az Energiasémát. -
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1793 üzenetére
Az eszközkezelőben jobbklikk az eszközön --->tulajdonságok---> részletek---> nem bíztos de lennie kellene egy vendor számnak.Valami ilyesminek kell kinéznie. ( ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 ) Persze a te eszközödnek más lesz a száma. Ha ez megvan akkor itt a keresőbe másold ki elvileg ez megmutatja milyen eszközről van szó.Így könnyebb megtalálni a driverét. Próba.
Esetleg még ide is beírhatod.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm) #1791 üzenetére
Azért, mert a Samsung egy nagy driverbe "öntötte" minkét grafikus rendszer driverét:
"Igen, utánaolvastam korábban.
Valóban így van, azért olyan nagy a videoillesztő (~900 MiB).
További bizonyíték, hogy aki a Vezérlőpult/Hardver és hang/Eszközkezelő-ben megnézi a notebookján az Intel IGP-t, akkor egy igen különös dolog tűnik fel: Az illesztőprogram gyártójának az AMD-t nevezi meg."Nézd meg SW Update-en, egy videovezérlő software van fent. Össze vannak "hegesztve", hogy úgy mondjam.
Ez annyiból rossz, hogy ritkábban és lassabban jön frissítés.
-
fPApi
őstag
válasz
Peetee(tm) #1786 üzenetére
A vélemény, hogy ne a benchmark-al törődj, hanem a játékkal. Ha megy rendesen, akkor tök mindegy, hogy mit ír.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1782 üzenetére
Elvileg pedig úgy kellene mennie ahogy klasszsrac leírta. Jobb klikk az asztalon --->válható grafikus rendszer konfigurálása --->egyéb alkalmazások ---> böngészés ---> majd megkeresed a játék exéjét c:programfiles:játék exéje és hozzáadod.Majd beállítod nagy teljesítményre.
-
lsc
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1782 üzenetére
Lehet a program csak a 4000-et látja, ha megy a játék rendesen akkor valószínűleg a radeon megy.
-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm) #1780 üzenetére
Jobb gomb az asztalon és ott Váltható grafikus rendszer konfigurálása. Abban ki tudod választani, hozzá tudod adni hogy melyik program melyiket használja. Értelemszerűen a Nagy Teljesítmény az Amd-s kártya.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1773 üzenetére
Szia ! A windows feltelepült rendesen az ssd-re,vagy már a telepítés sem sikerült,hogy csak a Samsung logo-t látod mindig? Visszaállítottad az SSD-t elsödleges boot eszközre? Elvileg a friss telepítés után mennie kellene.
-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm) #1773 üzenetére
Nézz körül a win8 fórumban. Ott láttam még anno pár ilyen problémára megoldást. Hirtelen itt egy:[link]
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1767 üzenetére
BIOS-on belül. Esetleg így?
-
fPApi
őstag
válasz
A megoldás már szerepelt itt többször is, ha türelmesen keresgélsz megtalálod. Vagy valaki, aki tudja újra leírja, én már nem emlékszem.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Szia!
Winchester helyére raktad be, vagy lemezmeghajtó helyére az ssd-t?
Ha nem a winyó helyére akkor az a probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged