Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcieres
csendes újonc
Sziasztok.
Készülök venni egy 49 colos Samsung MU7052-est és érdeklődnék, hogy itt a topicban mik a tapasztalatok ezzel a készülékkel. Próbálgattam visszaolvasni, de egyenlőre csak addig jutottam, hogy többen keresik ezt a modelt, kisebb nagyobb méretben. Tudom nekem a 49-es méret miatt a 120Hz-ről le kell mondanom, de alapvetően jó tv?
Felhasználási területek leginkább Netflix és PS4 lenne. Igen a sima PS4. Ebben is érdeklődnék, hogy a scaling mennyire jó? Mert az ugye nem tudja a 4K felbontást csak a HDR-t. Lesz legalább annyira szép a játék mint a mostani fullHD tv-n? (Itt leginkább pixelességre gondolok)
Köszi a válaszokat.
-
Arcieres
csendes újonc
válasz kovaccss #118682 üzenetére
Szia.
Bocs, ha a lelkedbe taposok, de már itt is meg a másik csoportba is leírtuk páran, hogy teljesen mindegy melyiket veszed meg mert mindegyik ugyanazt a "minőséget" hozza. Egy kényszer termék, hogy a piac ezen része is le legyen fedve, de a kutyát nem érdekli, nem csinálnak róla teszteket, nem fognak róla fórumokon véleményt írni, nem fogsz a hivatalos oldalon kívül sehol sem információt találni róla. Fogadd el, vedd meg vagy felejtsd el.
-
Arcieres
csendes újonc
válasz kovaccss #118685 üzenetére
"Nem kényszeríthet engem egyik gyártó sem arra, hogy 82 (32 collos), vagy inkább már 100 cm-es (40 collos) TV-t vegyek, mert ebből van a legnagyobb választék."
Valóban nem. Vagy megveszed és életmódot választasz vagy nem. A döntés a te kezedben lesz.
" Igenis sokan vannak, akik 22-24 collos TV-t vennének konyhába, a gyereknek a kisszobába, vagy maguknak a nappaliba, hálószobába, mert közelebbről néznék, így elég a kicsi is, miért fizessenek többet a nagyobbért, amit messzebbről kell nézni?"
Még mindig jóval jóval kevesebben vesznek erre a területre tv-t mint azok akik a nappaliba szeretnének egy 80+os készüléket betenni. Ha nem így lenne és neked lenne igazad akkor a kis képméretű piac is úgy futna mint a nagy és oda is gyártanának jobb paneleket. Ahova te keresel oda ipari hulladék megy konkrétan.
"Használtat akartam venni, de főleg 8-10 évesek vannak.
Hol vannak a 4-6 éves használt TV-k, monitorok? Ilyet keresek 20-25e körül, ezeknek az ára már min. az új ár negyedére esett. Ezek 100e körül voltak újan 4-6 éve. Nem használhatja mindenki 10+ éves koráig, vagy a tönkremeneteléig a TV-jét, a monitorját, ilyen nincs."Miért ne lehetne? Ezek drága dolgok, nem fogja mindenki csak úgy eldobni 4 év múlva max ha megteheti. Kis hazánk fizetése nem engedi meg a legtöbb embernek, így addig nyúzzák amíg működik.
Megértem, hogy számodra nehéz és kellemetlen ezzel egyetérteni, elfogadni, de sajnos így működik. Kicsit keresel, kb bármelyik jó lesz amit eddig linkelgettünk, meg amit te is belinkeltél. Ha meg nagyon kíváncsi vagy jobb-e a képe mint amit váltott, kérd meg a boltban az eladót, hogy kapcsolja be neked, tegyél rá egy filmet és nézd meg. Nem olyan idegen ez, csak kommunikálni kell vásárláskor.
Ennél többet szerintem senki nem fog tudni segíteni mint amit itt ezidáig kiveséztünk.
-
Arcieres
csendes újonc
Szia,
Ma érkezett meg hozzám. Pont ezt a típust rendeltem. Imádom eddig. Gyönyörű képe van, a sima "HD" tv adás másfél-két méterről azért nem pengeéles, de sima PS4-el a játékok szépek voltak, Filmet még nem eresztettem rá, de youtube 4k videót igen (Bár azért nyilván benne van a tömörítés) de nekem tetszik. A színek rendben vannak. Érdemes a rtings oldalán lévő beállításokat elvégezni. Ja és az élességet mindenhol nullázd le mert zavaró nagyon az alap 50-es.
-
Arcieres
csendes újonc
válasz kovaccss #118694 üzenetére
Panaszkönyvet esetleg nem kérsz?
Nagyon gyerekes a viselkedésed már ne haragudj. Idejössz kérdezel, kb 10-en válaszolnak neked ebben meg 10-en a másik csoportban és utána nekiállsz feljebb, hogy az élet igazságtalan, senki nem gondol a szegényekre, és neked igenis itt mindenki mutasson vagy 10 televíziót 22-24-es méretben amik minőségiek, mert irgum burgum.Engedd el a témát vagy nem leszel más a szememben mint egy forum troll, aki direkt hergeli a népet a butaságával.
-
Arcieres
csendes újonc
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap megérkezett épségben, egészségben egy Samsung 49MU7052-es készülék, minden rendben van vele, imádom, viszont lenne pár "majom" kérdésem.
Sima PS4 slim van rákötve, arról is megnéztem a netflixet meg a tv appok között is elindítottam. A PS4 is támogatja a HDR-t és játék alatt működik is meg látszódik is a különbség. Ellenben mikor a PS4 appok között próbálok Netflix-et használni ott nem is jelenik meg sem a 4K lehetőség sem a HDR opció, pedig premium előfizetésem van (jelenleg próbahónap). A tv appok között meg látom a 4K és HDR lehetőséget is viszont nem tudom, hogy kapcsoljam vagy kell-e bekapcsolnom filmek alatt a HDR funkciót, illetve hol nézem meg, hogy milyen felbontásban megy a film? Arra rájöttem, hogy sávszélességtől függően előtölti, meg automatikusan állítja a felbontást, de egy manuális opciónak örülnék, csak nem találom.
Kell valamit tennem? Vagy a HDR is meg 4K is abban a pillanatban életrekel amint olyan anyagot játszok le rajta ami támogatja? A HDR+ opció az tudom, hogy csak imitálja a HDR-t szóval az szerintem nem megoldás.
Köszi a segítséget előre is!
-
Arcieres
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam
-
Arcieres
csendes újonc
válasz shotika #118732 üzenetére
Értem, hogy segíteni szeretnél neki, meg a többiek is, de hagyjátok, trollkodik. Vagy csak nagyon nincs élete. Kétezerszer hallotta ugyanazokat a válaszokat, direkt beleköt mindenbe, 2000 ft-okon filléreskedik. Vagy direkt csinálja vagy ennyire pörög csak a mókus odabent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest