- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Szerintetek megéri egy Samsung UE40ES6100W hibátlan állapotban 1,5 év garanciával 4db 3d szemüveggel és vezeték nélküli billel 140-ért? Doboz, tartozékok megvannak. Szerintem jó vétel, csak az a baj, hogy 20-a környékén kéne a tv, de most árulja
-
q2w3
senior tag
válasz
nightshadow #49927 üzenetére
Ezt néztem, de pl wifi direct meg dlna között mi a különbség? Nekem arra van szükségem, hogy laptop képet tudjak wifin keresztül küldeni és úgy filmet nézni, vagy telefonon lévő videót tvn nézni wifin.
-
q2w3
senior tag
válasz
nightshadow #49919 üzenetére
Akkor kénytelen leszek használtan keresni egyet, mert 40es méretben maximum 135k-t tudok rááldozni és ennyiért csak f5500 meg f6200 van. Akkor marad itt aprón valami jó kis alig használt f6100,f6400 esetleg tavalyi 5-6os széria ha jól olvastam. Amúgy valós 100hz, dlna érdekel, 3d annyira nem hatott meg. De még a többi márka sincs lejátszva, bár ennyiért szerintem csak lg vagy samsungot érdemes nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest