Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne(LE40D550)
Allshare miért nem kezeli a feliratot, ha avi-t játszok le? Mkv-nél simán kezelte gond nélkül.
Másik kérdésem meg az, hogy erre a típusra van e custom firmware?Olvasom, hogy sokaknak nem megy az allshare. Nálam megy(bár vannak kisebb gondok), de ezzel a felirat témával nem boldogulok.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Sziasztok!
Routert cseréltem, és azóta se a Serviio-t, se az Allshare-t nem tudom összehozni a tv-mmel(d550), esetleg valami tipp, hogy hogyan lehetne ezt küszöbölni?
A serviioban megadtam az új ip-t de nem kapcsolódik a tvhez.
Allshare meg ki írja, hogy hibát észlelt, ezért leáll. Mondjuk nyomtam egy registry cleant, és azóta elindul az allshare, de az se látja a tv-t. Valami ötlet?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
14685-re esetleg valaki
-
őstag
Sajnos még mindig nem sikerült összehoznom a tv-vel a hálózatot. Letöröltem az eszközök közül a tv-t és most már vissza sem tudom hozni. Hiába nyomok rá az eszközök keresésére, vagy húzom ki az UTP kábelt a tv-ből és dugom vissza, semmi nem történik. Ötletek?
-
őstag
-
őstag
válasz medek3 #14756 üzenetére
Csak a TV csatlakozik kábelen. A PC wifin keresztül. Próbáltam, azt hiszem, ki is kapcsoltam a tűzfalat. Nem tudom, miért kell, nem voltam itthon, amikor bekötötték, de azt hiszem, ehhez a csomaghoz, szoktak adni egy ilyen routert. Nem próbáltam még a régit, de lehet meg próbálom, remélem nem feltétel a TV-hez ez a router.
-
őstag
Sajnos ez a router kell, mert ezen van koax kábeles bemenet is.
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Sikerült, köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez.
Úgy oldódott meg, hogy a T által biztosított cisco modem+router kombót csak modemként használom, és a régi Asus routerem szolgáltatja a wifit, és ahhoz csatlakozik lan kábellel a tv-m. Ahogy átdugtam a TV lan kábelét a régi Asus routerbe, azonnal felugrott az ablak, hogy a windows új hardvert talált.szerk.: még arra kéne rájönnöm, hogy miért lassabban jönnek be az oldalak, miközben a letöltési sebességem u.a.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ATM_automata #14774 üzenetére
Itt lehet jobban átlátod.
[link]Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
Allshare megosztott mappái állandóan eltűnnek. Erre tudna valaki megoldást eszközölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- iPhone topik