- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
piki1982
csendes tag
sziasztok
valaki segítene a Samsung B650 TV frissítésében?
hogyan tudom telepíteni az újat és honnan tudom leszedni?a problémám, hogy usb-ről több mkv-s filmet nem játszik le
azt írja hogy "nem támogatott videoformátum"olvastam itt hogy a DTS-t nem támogatja
ezeken a problémákon a frissítés segíthet? illetve mit tudok elérni a frissítéssel és hogyan tudom maximálisan megoldani ezt a "lejátszom/nem játszom" problémát?
... mert így értelmetlen volt 1 TB-os vinyót vennem TV-re a nagy felbontású filmek miatt.próbáltam megkerülni a tv-t és a PS3 -usb-be bedugni és onnan játszani de ott meg az maga az MKV a gond.
valaki segítsen ebben légy szíves mert a nagy többség amit itt olvasok nekem kínai
előre is köszönöm!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest