- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Actionx #40341 üzenetére
Igen, azt én is olvastam, illetve az egyik itteni kolléga mondta, hogy a drágább típusoknál is előjön a felhősödés. Biztos, hogy az EH szériának is vannak hibái(tömeggyártás, gyenge minősgű panel,stb.), de valamit azért csak kell venni, még ha nem is a legdrágábbat, szóval én majd sztem max 150k-ért veszek vmikor a közeljövőben és majd megnézem, hogy az EH szériából akkor azon az áron mekkorát kapok és ahogy említettem, csak 6-os széria felettit, minimum 6030.
-
wombator
csendes tag
válasz
Actionx #40299 üzenetére
Én is nagyon sokat tanakodtam és olvastam utána, pont ezeket a tv-ket nézem, mint te, hasonló dolgokra is használnánk (film+xbox-főleg fifa), elmentem megnézni őket, és ugy döntöttem, hogy LG lesz belőle. Kicsivel nagyobb is, a 3D-je pedig sokkal jobban tetszett nekem, bár kiváncsi vagyok mennyi 3D filmet fogok nézni...
Bár ha Samsung mindenképp a favorit, akkor 6100, ahogy az előző hozzászoló is javasolta. Mivel játszol egyébként, hogy fontos az input lag? -
Tegla80
addikt
válasz
Actionx #40299 üzenetére
6030 input lag
[link]
30ms a szakik szerint a határ, e felett kezd érezhető,és látható lenni
játékra es5500 a nyerő (16ms input lag,de ez pici kompromisszum a tv nézéssel szemben,mert nincs 100hz. ha ezt benyeled ez a legjobb játékra. pc nél meg tudja azt a 4.4.4. izét is)
itt egy teszt
[link]de sztem 6100 kell neked,mint mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest