Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Fr3eWar #128273 üzenetére
Nyilván én abból indulok ki, hogy az Angliából vásárolt (és már eladott) Q8 értékek, ami itthon nem kapható, azok szinte megegyeznek (majdnem) a Q9-cel. Ezek szerint Q8-ból ide valami butított szart árulnak ebből is.
De akár Q8, vagy Q9 ezt még egyszerűen kár is említeni egy OLED-del, ha feketéről van szó. Szóval ezt tényleg hanyagoljuk. Nappal viszont a qled-ek, illetve a világos tartalmú részeknél jobbak, vagy szebbek a színek, mittomén, de valószínűleg a fényereje miatt szebbnek látszik.De este, sötét résznél, vagy akár egy feliratos film, amikor megjelenik a felirat, konkrétan széjjel cseszi az egészet a QLED-en, szemben az oled-del. Nem tudom érthető-e, amit írtam, de a qled feketéje köszönő viszonyba nincs egy oled feketével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest